39

Анонимен

преди 3 месеца

Вече са неутрализирани.

38

Анонимен

преди 3 месеца

Че какви затворници има в Русия? Путин прати всички на фронта.

37

ХА ХА ХА!

преди 3 месеца

Тя новината стана старина преди да дойде до тук!

36

ИД - отрочето на ЦРУ

преди 3 месеца

За да се противопостави на Асад и да заграби нфтените полета американците прехвърлиха исламска държава от Ирак. Самите ИД са начално са бивши авганитснакиски радикали доколкото си спомням. След като руснаците утрепаха американското отроче в близкия изток - разсейките хранени от ЦРУ пръкват тук таме.

35

КГБ евтини номера

преди 3 месеца

Сега ще кажат, че Зеленски ги е пратил хахахахха

34

Тъжно

преди 3 месеца

Много жалко за затворниците, защото като приключи всичко ще последват съдбата на онези четиримата дето нападнаха залата в Москва - ще молят за смърт! Уви ще улираъ бавно, с месеци, може би с години, парче по парче...

33

Анонимен

преди 3 месеца

Много са ви стари новините, бе! Отдавна вече шестимата терористи са обезвредени, двама са убити, четирима са ранени, а заложниците са освободени и са невредими! Така работи руският ОМОН, бързо и ефективно!

32

Велика Украйна

преди 3 месеца

Путин мрази украинците, понеже не допуснаха да ги управляват комунисти и мюсюлмани. За разлика от Русия, Украйна си е стопроцентова украинска, чиста нация без примеси.

31

е това е запада!

преди 3 месеца

ИД - ИСЛЯМСКА ДЪРЖАВА Я СЪЗДАДОХА ЦРУ - всички знаят ама няколкото американопапагалчета да се отличат в лъжите си!

30

Анонимен

преди 3 месеца

Не е добре, ако са ликвидирали всички терористи. Трябваше да оставят поне един жив, за да разкаже как събориха здравите стоманени решетки и излязоха в двора, от къде се сдобиха с ножове и кой/кои от служите на СИЗО са им ятаци и помагачи.

29

ей такива сте си!

преди 3 месеца

До иван - абе и децата знаят че А ИСЛЯМСКА ДЪРЖАВА Я СЪЗДАДОХА ЦРУ срещу руснаците в афганистан! Стига си фантазирал по темата!

28

Анонимен

преди 3 месеца

Путин е враг и предател на православния свят. От 20+ години успешно работи за затриването на православното население в Русия. Не стига това, но нападна съседни православни страни като Грузия и Украйна, заплашва Армения. Мюсюлманските и комунистическите държави не ги закача, с тях е пръв приятел. Путин е предател, а за предателите прошка няма.

27

манол

преди 3 месеца

Ислямска държава е създадена и ръководена от Русия. Тя е неин проект и доскорошен инструмент на външната й политика. Оръдие за създаване на един несигурен свят, в който по-лесно да постига своите завоевателни цели. Голяма част от нейните военни командири, идеолози, плановици и религиозни вдъхновители са бивши офицерите от службите и армиите на Садам Хюсеин и Башар Асад. Те са завършили школите на ГРУ, ФСБ и военни академии в Русия. ПИШЕТЕ МИНУСИ *** И СИ ИСКАЙТЕ ПРЕСТЪПНОТО ДЖУДЖЕ.

26

До 22

преди 3 месеца

Това е справедливо възмездие за руските бомбардировки над Одеса и Харков, както и за зверствата в Буча, Ирпин и Крематорск. Вие сте чисто зло и разбирате единствено езика на силата, така че не реви. Повече никой няма да ви жали.

25

до 18

преди 3 месеца

В Русия е същата повърня. Не ми обяснявай. Нали видяхме какво стана в "Крокъс Сити Хол"? Путин им построи джамия през девет години, даде им гражданство, прилегии. Кадирката да не е православен руснак случайно? От националния им отбор пък Кузяев, Самедов и Фернандес са чисти славяни сигурно, хахахах. За бойните спортове са отварям ли темата? Хабиб, Хабилов, Багаутинов, Магомедов, Амадов, Ислам Махачев, Чимаев. В музиката - Джиган, Рауф Фаик, Халиб, ХамАли. Не ми обяснявал, в Русия е същото.

24

Анонимен

преди 3 месеца

Тея верно нямат капка мозък под ***!

23

иван

преди 3 месеца

А ИСЛЯМСКА ДЪРЖАВА Я СЪЗДАДОХА РУСКИТЕ СЛУЖБИ. ВЪРХУ КАКВОТО СИ ПОСТЕЛИШ НА НЕГО ЩЕ СПИШ - СА КАЗАЛИ СТАРИТЕ ХОРА. ТАЯ СТРАНА НА ЗЛОТО СЪЗДАВА ЕДИНСТВЕНО СМЪРТ И ОРЪЖИЕ.

22

и 6-мата брадати

преди 3 месеца

са фира, Сега ги очаква опаковене в свинска кожа и в септичната яма. - подходящата форма за погребение на радилалите. Но от уважение към нюсулманите ще стане след курбан-байряма.

21

Анонимен

преди 3 месеца

Видеото с трупаците на бармалете вече излезе в руските телеграм канали. Всичко се вижда, нищо прикрито. Два от трупаците са с белезници, закарали са ги до контейнерите с *** и са им пръснали манерките. Да, всички са ликвидирани с изстрел в главата, както се изпълнява смъртна присъда. Так надо!

20

Анонимен

преди 3 месеца

Да, събитие е! Но събитие е също и обстрелването на жилищен блок украинците . Мощна ракета гръмва точно в средния вход на многоетажен блок с няколко входа поред бял ден. Защо не писахте? ( Не е в Белгород) България наистина ли поддържа украинската ярост срещу мирно население? Откога бъларите станаха кръвожадни?