114

Анонимен

преди 1 седмица

Те пък щото около Боко и Шиши са едни градивни ...

113

akudф

преди 1 седмица

тази държава никой няма да успее да управлява докато не се въведе електронното правителство за да се спре така наречените обръчи от фирми и ОПГ служители .които се оказаха българските институции от които се крадат милиарди и милиони и дпс трябва да бъде махната от министерството на земеделието

112

Анонимен

преди 1 седмица

Радев докара държавата до този хал. Откакто е президент сме само назад. Той не брани интересите на народа, а брани своите интереси от народа.

111

Анонимен

преди 1 седмица

До Банкеръ Защо смяташ, че всички запасняци са на Радевия акъл или само те имат оръжие? Няма да се стигне дотам, не се надявай. Такива като тебе са изключение. Личи по изборните резултати. Нали гласувахте под строй. Кел файда за вас. Това ви беше таванът.

110

Анонимен

преди 1 седмица

Радев ще остане в миналото и няма да бъде запомнен с нищо, освен като разделите на хората и руска флашка. Никакви избори не спасяват путинидтите, затова те мечтаят да гласуваме под дулото на автомати по руски тертип. Но и тогава не се знае.

109

Анонимен

преди 2 седмици

Ниската избирателна активност за Радев не е нещо, с което да се гордеят радевистите. Той е пълно заблудено недоразумение. Никога вече няма да властва, льохманът му!

108

Анонимен

преди 2 седмици

До Пак по опорката? Е, значи повредата е в твоя телевизор или русофилството ти. Свърши райското "бачкаш, не бачкаш, всички вземат поравно, а най-много партийните секретари". Аз просперирам, за теб не знам. Вече не печатат пари, както при соца. Нито живеем само на държавен кредит. Ядец! Внуците ти още плащат едновремешните ти волности.

107

Анонимен

преди 2 седмици

До Анонимен Като ще има протести, ще има и ответен отговор. Със сигурност ще има хора, които с удоволствие ще замерят протестиращите и ще ги изпъдят от кръстовищата, защото не искаме отново да ни тормозите. Вашите платени протести и вдигнатия юмрук на резидента докараха хаоса икономическата и политическа кризи, в които сме. Този път няма да допуснем да ни тормозите с палатки, бесилки, ковчези и да продължите да съсипвате държавата. Свърши тази, и опорките се изтъркаха...

106

Анонимен

преди 2 седмици

Обучение за пушечно месце поне да ги научат от коя страна се държи калашникаЩото ние дето служихме в казаемата през 70-те години сме изстреляли хиляди патрони още си пазя гилзи от тях.

105

Анонимен

преди 2 седмици

правителство на пеевски и борисов ще предизвика протести, сега е и лято, топло

104

Анонимен

преди 2 седмици

ето, с какво неуважение и презрение говорят за българския народ политиците, а този беше премиер

103

Пак по опорката?

преди 2 седмици

До опетков: О. Петков, ти си клиничен случай.

102

Проф.Дуньо П.

преди 2 седмици

"Професор"порода льохман,замръзнал някаде в началото на т. нар. преход, от време на време, се показва от дупката си,за да напомни на читателите,че е сред живите.Никой не ти иска мнението аланкоолу. Президента на България избран с над два милиона и половина почитатели за втори мандат мажоритарно,е една друга епоха,която си остава чужда за теб.

101

опетков

преди 2 седмици

До Анонимен 106 В случая не виждам на кого се подмазва. Критикува всички наред. А основната причина да сме на това дередже е руския Резидент Радев. Той изпълни задачата на Решетников да разбие българската държава като цяло и да набута във власта една шайка, която по-късно нарече "шарлатани". Шарлатаните обаче не му играха по свирката и той се отрече от тях. Сега всички им сърбаме попарата.

100

Какво следва

преди 2 седмици

До Анонимен 118: Да видим. Бойко и Делян Пеевски, и да спретнат някакво правителство, няма да изкарат дълго. Все ще се скарат за някоя далавера. Това могат.

99

Пак по опорката?

преди 2 седмици

До Анонимен 116: Далеч сме от Русия но просперитетът нещо не идва. Защо ли? Май русофобство и слугинаж не водят до просперитет.

98

Анонимен

преди 2 седмици

Споко, Радев вече не пее. Инициативният му комитет получи хубави служби и вече не го касае Чорапа. Радевата работа: недовършен ден до пладне. Ако и с Деса е така, тя няма да търпи дълго немощта му.

97

Анонимен

преди 2 седмици

Далеч от Русия, близо до просперитета.

96

Анонимен

преди 2 седмици

Я, Лизашки,къде се беше скрил бе брачет ?

95

М. Тачър

преди 2 седмици

Г-н Близнашки, кажете го направо и без увъртане: всякакви комунистически и русофилски отпадъци се опитват да вкарат България в руската орбита по подобие на Орбан и Вучич. Следва постепенно присъединяване към ,,русский мир" като по-мек белоруски вариант.За което много допринесоха и ляволибералните експерименти на фалшивите ,,харвардци". Единственото решение е в емблематичното изказване на М. Тачър:,,Има два пътя--единият е десен, другият е грешен".И тук десният път непременно е по-далеч от Русия!