617

Българин

преди 1 седмица

Според Николай Марков, бащите на нашите Възрожденци били "Въшльовци"!!! Този е далеч от България...някъде в Азия се намира!!!

616

Сциентолог

преди 1 седмица

Сциентоложки план "Bulgravia" за Балканския полуостров".......plan to unite the countries of Bulgaria, Greece, Albania, and the entire former Yugoslavia into a single, Scientology-controlled megastate."....."...The Bulgravia project was introduced in the early 1990s, when the Church of Scientology and other opportunists of all kinds recognized that the economic and political situation in the Balkan region was extremely fragile, and thus ripe for infiltration and control. " https://balkanist.net/scientologys-balkan-holy-land/ Моля някой да преведе

615

Ужас

преди 1 седмица

Азиатските орди на Путин от буряти,калмики,чечени, мордвини,якути,узбеки,фино-угри и прочие са налазили православните земи!Сатаната Марков не иска славянска Украйна да се спаси!

614

До 646

преди 1 седмица

Поздрави (припомни ми Георги Караславов). Дано не е това :)

613

Дали?

преди 1 седмица

Дали този камък, който падна в блатото не е по-различен от другите ? Щото голям голямо вой се вдигна....ще видим !

612

Анонимен

преди 1 седмица

Философията на Соца е близо до философията на сектата . В соца. най известна е приказка - за свинско със зеле. За едни остава постното зеле .

611

Анонимен

преди 1 седмица

Цитат от страницата freeboss.bg на сциентолога Марк де Турк който е обучил и много Българи, особено в областа на " човешки ресурси" и "личносто развитие": "Украйна, Киев, 15-ти октомври, 2016. Повече от 3000 бизнесмени, които участваха на конференцията Forum One, видяха кратката мотивираща презентация на Марк де Турк. Темата на презентацията беше Скалата на тоновете на Л. Рон Хъбард. Насладете се на снимките!"

610

Анонимен

преди 1 седмица

И Вапцаров е подведен . Но се е осъзнал все пак. И в Соца първите в кърви паднаха , вторите Първи станаха . И за Живков се носят различни факти.

609

Генерал Тартюф

преди 1 седмица

Тайна служба на сциентолозите е OSA (The Office of Special Affairs (OSA), прочетете в Интернет, има и филми за тях, плашешто е. Нещо като мрежата от ,,Воини на светлината "на Марков, по книгата ,,Воини на светлината" на Л. Р. Хъбард създателя на Сциентологията.

608

Анонимен

преди 1 седмица

Тези от Величие са Секта, интересно е че много политици и журналисти го знаят, но всеки мълчи. Голям Страххх.Задай " Как сциентолозите Управляват парите си?-" и вижте как световно известния сциентолог СЦИЕНТОЛОГ Марк де Турк на 31:08 в клипа заснет в студиото на "together bulgaria" на ИВЕЛИН М. рекламира да се инвестират 30% от ПАРИТЕ в ИСТОРИЧЕСКИ ПАРК.На страницата им се предлагар мн. книги на Л. Р. Хъбард създателя на СЦИЕНТИЛОГИЯТА

607

Анонимен

преди 1 седмица

Наскоро Карбовски умуваше че ,, ....ако аз бях злото, щях да се скрия в СЯНКАТА на доброто." Мисля че това би било Перфектната и ужасяваща стратегия на злото. Мислите че за един Безбожник е проблем да ходи до Атон, да целува кръст, и да чете Евангелието с пропагандна цел?

606

Анонимен

преди 1 седмица

Никой не отрича поетите Х. Смирненски ,Н. Вапцаров. Но едно е да пишеш стихове , друго е да носиш взривове . Както се казва в поговорката - дума дупка не прави .

605

Анонимен

преди 1 седмица

Изпадналите млади социалисти от власта в ГДР - то . След обединението на ГДР с ГФР Останали с празни джобове , без професия . Се набутаха в сцентиоложиата църква в Копенхаген . Да си разтегат лафове за розовия социализма . Такива и от България ги има , като Марков

604

Анонимен

преди 1 седмица

В кървавия Червен Тих терор от 1944 - 1958/ 60 г/ Се казваше - първите в кърви паднаха , вторите станаха Първи .

603

Анонимен

преди 1 седмица

Марков е соц. Тарикат. От малък е набарал начина да изкарва леки и бързи пари . Както казваше Т. Живков , важно е да набара Дамара. Или на баницата мекото и на работата лекото.

602

Анонимен

преди 1 седмица

Затова Вапцаров от затвора преди разстрела пиши - Опомнихме се но вече беше късно. То межди другото много комунисти и социалисти бяха подведени от тази философия. Вела Пеева се самоубива.

601

Анонимен

преди 1 седмица

До 626. Напълно си прав . Мошеник в политиката

600

Анонимен

преди 1 седмица

Той не само не е вярващ, той е мошеник.

599

Анонимен

преди 1 седмица

Вапцаров , като млад е подведен от наемателя руски царист , но после соцоалист / в къщата в Банско на дядо му Н. Вапцаров и баща му Йонко / да е в Коминтерна . Както и да снабдява партизаните с взривове от Сопот военния завод . Не напразно Цар Борис казва на Йонко Вапцаров , Абе мътят ми главата на синът ти. И Цвятко Радойнов е негов приятел в конспирацията.

598

Анонимен

преди 1 седмица

Тези са загубили доверието на хората, преди да се закълнат пред НС. Бедни наивни избиратели (Бедни ми Йорик - Шекспир)