43

Някой

преди 1 седмица

А нещо за автомобила. Конфискуван ли е. За наркотици тествана ли е.

42

Ангелина

преди 1 седмица

Преобладаващата част от правораздавателните и правоохранителните органи и не само служители на институциите са такива ,като въпросната "съдийка"....Няма как от такива деградирали елементи да се очаква правораздаване и справедливост .Те са зависими от алкохол ,наркотици .......... и от мафията.Парадоксалното е ,че в тези "уж" структури за защита правата на гражданите по- бруталните са "дамите". Не само Цветкова от Монтана е с манталитет на "говорителка от кръчмата" .

41

Анонимен

преди 1 седмица

Ако кажем че БГ-то удари дъното ще е толкова снизходително..Трудно ми е да го изразя!

40

Туристка

преди 1 седмица

Взела е 300-400 000 Евро за някое дело решила е дасе почерпи, поляла го е -е, човещинка.kakво толкова kвичите. Нима е морално укоримо 47кг млада съдийка си е поискала уважително сех в/у капака на BMWто А свръх затлъстелите т0лупи от МВР поради напреднало старческо слабо умие и импо-тентност са го счели за дръзкои нагло нападение над крехкото си самочувствие?

39

Банкята

преди 1 седмица

Цялата съдебна власт-Съд, Прокуратура ,Следствие се доминира изцяло от kреватни наркоманизирани пияни и дрогирани ,облечени във власт черни и червени п-цаливи тоги на просто тут'ки.

38

Това е Пародия

преди 1 седмица

На държава някакво порно отвсякъде!Тия хора уж трябва да прилагат закона и да са пример за другите а те най големата *** !

37

Анонимен

преди 1 седмица

С алкохолиците ли се занимава полицията докато дърт душмани се разхождат живи и на свобода ? Много трябва да се режи при дърт ченгето следователи и прокурори не опандизили нито един човек с власт прз цялата си ,,кариера,, ДО сега го кавах аз а сега го казва и Тръмп . Тръмп каза че ще ги смени всички тия защото трябва да се смени властта . Това Тръмп го казва . А при нас кога ще се смени властта ?????????? Едни и същи нищоправци са на доживотна власт .

36

Пияна Нотариуска

преди 1 седмица

Браво на тези полицай които са я задържали така трябва!

35

Анонимен

преди 1 седмица

Защо никой не казва кой е реалният собственик на Исторически Парк, страницата финанси.бг (търговски регистър), показва че Анатолий Илиев Савов притежава 74% от Акциите и е действителен собственик. Ивелин Михайлов има само 1,1%(един). Никой не знае нищо за адвоката Анатолий?

34

Анонимен

преди 1 седмица

При съдийки явно е така, напиват се и после вилнеят. Миналата година пияна съдийка от София вилня по подобен начин във Варна - в крайна сметка наказаха ли я или такива са недосегаеми?

33

?!?

преди 1 седмица

За наркотици защо не е тествана? Има нещо гнило тук. И тая колко е важна че не и дават опияненията мутра по телевизията , като другите пияници? Не е нормално да не е знаем коя е, утре ще се сбие с някой на улицата.

32

Анонимен

преди 1 седмица

Пуснете я да си допие бе, може ли такива работи...

31

Анонимен

преди 1 седмица

Явно е освободила и пуснала някой пиян богаташ с скъпа кола който е ударил и убил човек на пешеходна пътека ,и той и пуснал някоя пачкя ,и те се и напиля от радост ))

30

И тая

преди 1 седмица

Се е наКалинчила . Полага и се конфискация на автомобила и арест - както при принцесата.

29

Анонимен

преди 1 седмица

А пияните и друсани полицаи ги крият,викат че тестовете грешали.

28

Анонимен

преди 1 седмица

разбрахте ли коя е тя?

27

Анонимен

преди 1 седмица

ЧЕСТИТА ПРОМЯНА

26

Анонимен

преди 1 седмица

Защо криете името на доблестната съдиика

25

Анонимен

преди 1 седмица

Чи как иначе, требва да сръбне нещо... :)))

24

Анонимен

преди 1 седмица

И защо не казват коя е? Обществото трябва да знае, ако има такива неща. Най-малкото, за да в задържат едва ли са нямали основание знаейки коя е. Такива неща не трябва да бъдат крити. На много им се разминава - вадят картите и веднага ги пускат без значение в какво състояние са