28

Анонимен

преди 1 седмица

Хазарт е да заложиш определена сума с очакването, че ще спечелиш по-голяма такава. Къде точно FIFA обещава да изплаща пари срещу залог, на мен не ми стана ясно.

27

Анонимен

преди 1 седмица

Пълни глупости! Къде е хазарта тук - плащаш и получаваш това за което си платил. По същата логика и шоколада е хазарт, защото някой може да се пристрасти към него. От къде децата имат пари за тези покупки? Техните родители са им дали данните на кредитни/дебитни карти, следователно те много добре виждат какво се случва. Играл съм FIFA на PS4 и там е предвиден много сериозен родителски контрол, защо той не се прилага е въпрос към много загрижените и притеснени родители.

26

Анонимен

преди 1 седмица

Последните заглавия, които съм играл са Max Payne. Новите игри са прекалено реалистични и не се учудвам, че има деца дето изперкват и бъркат истина и измислица.

25

Анонимен

преди 1 седмица

2010-а излезе Star Craft 2 - една легендарна игра, която става и за e-sport. Малко по-късно в играта World of Warcraft, от същото студио, пускат "skin" - тест визуална промяна на нещо в играта. Тук става въпрос за кон, който можеш да яздиш. Цената е 25 долара. За един ден правят 3.5 млн от продажби и евентуално монават целоя приход от другата игра. От тогва, всеки запопва да натиска масово, подобни глупости - едонскон отнема часове, да се направи, а може да излара повече пари от цяла игра.

24

Анонимен

преди 1 седмица

До 4 - Без Фифа, EA няма да продаде и 1/100 от тези игри. Fifa прави масивен маркетинг, отговаря за отборитв, първенствата и правата. Така че, аконискат да яздят тая вълна, по-добре да си плащат.

23

Анонимен

преди 1 седмица

До 17 - Имам си мецка. Други енми трябват. Тя е фен на Animal Crossing, впропем. Покрай Корона вируса я счупи. То секс, секс, ама не може по 11 часа на ден лашкане...

22

Анонимен

преди 1 седмица

До 13 - На 36 съм. Имам две деца на 7 и на 5, чакаме трето. И защо да не играя. Двора управих миналото лято. Барбекюто също. Мотора е стегнат, ама вече прах хвана. Сега ми остстава, да седнем с малките, аз да поканя чичо им Владо, неговата с мълките и - Фифа, Марио карт, такива работи. И по една бира. Чакам ги, да станат малко по-големи, за RDR, God of War и подобни ;)

21

Анонимен

преди 1 седмица

До 19 - И това е, щот ПауУл, игре на конзола, а не на моднатата PC версия, дето хем можеш да имаш всички DLC-та и да игреш онлайн в офилъл сървъра. Е, другите не ги виждат скинове мкнкве, ама ... За себе си игреш, нали?

20

Анонимен

преди 1 седмица

Лол! Едно нещо имам, де ме радва в живота и сега искате, да ми го отнемете ...

19

Анонимен

преди 1 седмица

"Паул е започнал да игре FIFA, когато е станал на 14. За последните три години той е проиграл повече от 1000 евро." КАКВА ОГРОМНА ЗАГУБА - ЗА ТРИ ГОДИНИ ЗАГУБИЛ ПО ЕДНО ЕВРО НА ДЕН!!... ЧЕ ОТ НЕЧИЯ ГЛЕДНА ТОЧКА,ТОВА МОЖЕ ДА Е УЖАСЯВАЩО - НО КОЙ ЗНАЕ???...

18

Анонимен

преди 1 седмица

Реално дървените кутии съдържащи някакви скинове или други предмети в една игра са си чист хазарт.Не съм играл тази игра от години.

17

До 16

преди 1 седмица

Що мацки си пропуснал да думнеш покрай тия игри дето си циклил...

16

Анонимен

преди 1 седмица

до 13 Естествено че не играя игри за 160 лв . Всъщност игри не играя от 15 години . Откакто ме изгониха от всички сървари на баталфилд в света . Като станеш най добър в света никой не иска да излезе срещу тебе ;) Всеки иска да бие а не да го бият . Господата от електроник артс не са цвете за мирисане :) Знаете ли че променяха оригинални карти на играта заради мене ;) Беше голямо шоу но свърши . Те така се спират игрите . Като станеш най добър в света . Те после сами те гонят :)))

15

Анонимен

преди 1 седмица

Я правилата на ЕС да играят. Санкции за всички и за играчи и за производители, по улиците и с дрога е по добре. Много ток хабят, а може за електрички да е, това никак не е добре. :))

14

Анонимен

преди 1 седмица

От малки ги зарибяват да цъкат хазарта, да лапат наргилето и да смучат от балони!

13

Анонимен

преди 1 седмица

до 12 Ти играеш компютърни игри ли още бе? Муахахахаха..баси недорасляка...на колко си? На 12 или 13 годинки?

12

Анонимен

преди 1 седмица

Играта вече се казва - FC 24 . Електроник артс вече няма пари да плаща рекет на ФИФА и струва само 160 лв . Ето линк - https://playstation/bg-bg/games/ea-sports-fc/

11

Боян

преди 1 седмица

до 8 Фенче на Гейналдо, аре когато Португалия отпадне на това Евро да те искам тук. Казвам се Боян. Ти как се казваш да знам кого да наредя като хората? КАК?

10

Дон Кикот

преди 1 седмица

Като има овце ще се намери и кой да ги стриже.

9

Смел Гибсов

преди 1 седмица

Да сега забранете и видео игрите да ва .........