84

Комунизмът си остава

преди 1 седмица

Контрол на автотранспорта да си организира и реализира Министерството на транспорта.Не е работа на полицията да се занимава с това!Както е и в много други европейски страни,където тамошният КАТ не е към МВР.Там пътната полиция прави проверки,помага на хората и си върши полицейската работа.Ето къде наистина им трябват бързи коли,да си гонят престъпниците.И нямат никакво право да конфискуват автомобили без съд и присъда;как още никой не ги е осъдил,че пак да им плащаме за милиционерските глупости!

83

Хамстер

преди 1 седмица

Всеки сиромах с кола над 300 коня бега .Дори и след година да му върнат колата след кръвен тест тя ще е за тотален ремонт ако въобще е цяла след престой на полето до Столипиново...

82

При новите закони да

преди 1 седмица

Ами след закона на ПП за отнемане на колите въведен от велики умове като Киро ,Коко ,Денков, Ананиев,Рашков и прочие курифеин вече всяко спиране на автомобил е с потенциал да прерастне в гонка на живот и смърт. Преставете си сте на около 35 г. и единственото което имате е тонингования ви автомобил на стойност 50-60 хиляди лева и рискувате да ви бъде отнет след полеви тест с мобилен дрог тестер на който производителя му дава 9% отклонение/грешен резултат и още 10%% ако не е калибриран ... бегаш..

81

Анонимен

преди 1 седмица

Абе кемпери направо им купете. Така де... седи си в храстите. Масичка, биричка, маха и дай тука 50 лв. Аааа на моренце нещо сме тръгнали? Я да видим в багажника? В тая чанта бежанец ли има? Дай още 50 кинта, че тука пожарогасителя ти няма стикер. Къде ти е въжето за теглене? Давайте им на шапкарите. Давайте... Тия шкембаци от работа са само.. Тренират лека атлетика всичките там, ама на маса. Леко и атлетично никой нищо не знае в МВР.. Какво значи "високоскоростни коли"?? Загадка. Какво е това?

80

Анонимен

преди 1 седмица

На три пъти съм имал работа с полицаи. Единият беше ***, другият - шеф на служба в РУ на МВР беше бивш комбайнер на земеделски олигарх от Плевенска област, с третият - гл. експерт в служба на ГДНП беше останал 3 години на работа след пенсионирането му да урежда нещата на същия този крупен в Плевенска област земевладелец. Много брутален и нагъл екземпляр. След скандал по повод неговата работа не го пенсионираха, а го преместиха в друг отдел.

79

АМИ, ДА....

преди 1 седмица

КОНФИСКУВАНИТЕ КОЛИ ---- НА ТЪРГ, И ПАРИТЕ ЗА ДЪРЖАВАТА!!!!

78

ИМАТ РАЗБИРА СЕ....

преди 1 седмица

....ЗА ДА НЯМА ИЗМЪКВАНЕ НА СЕЛСКИТЕ ТЪРИКАТИ ОТ ЛАПИТЕ НА ЗАКОНА!!!!

77

Анонимен

преди 1 седмица

Дайте статистика колко пъти са преследвали озбягали нарушители и ше знаем има ли смисъл. Сега изглеждат поредните пари хвърлени на вятъра.

76

Някой си

преди 1 седмица

Мнение на един примерен водач,с професионални категории,от повече от 40 г! Моето скромно мнение,че КАТ,може да използва тези автомобили само за " респект", към нормалният трафик по пътищата! Това,да " хукнат" да гонят Някой,който си е сложил " главата в торбата", е Безумие! И Предпоставка,за допълнително и то Сериозно ПТП!-:(Ако имат шанс да прекратят на мига подобно престъпление Да! Но да ги " гонят" по магистралите Не!То той така или иначе,ще спре в един момент!! Но поне Щетите ще са по малки!

75

BG

преди 1 седмица

А капачката на резервоара от вътре ли се отваря щото нямат време за да си следят букака.

74

Бойко

преди 1 седмица

Цитат: със сериозен ресурс под капака, от къде де знае катаджия, че новите двигатели на BMV я изкарат 100 000 км, я не. Много са калпави.

73

gogo

преди 1 седмица

конфискуваните автомибили в полза на държавата да бъдат продадени на пазари в трети страни или да станат полицейски автомобили вместо да се крадат пари за нови и нови-не се накупувуха. конфискуват се автомобили за по 150-200к - спокойно може да се пригодят за полицейски. стига крахте от данъкоплатците.

72

69/70

преди 1 седмица

Щомдислайкваш ве ... Лол!/хейътр чалгарин!

71

Анонимен

преди 1 седмица

Има нужда от доста неща. Помним убитите пошицай в Бургас! Никой не стряля по автобуса! Белком да бяха натрошили 30 бутилки и малки пирони, *** да ги нахвърлят, да им пукнат гумите ...

70

Анонимен

преди 1 седмица

Полицаите имат нужда от РЕДОВНИ физически изпити!Полицаите имат нужда и от РЕДОВНИ тестове за дрога!!От това имат нужда,защото всички са kюфтета,дето си влачат коремите по пътя!!

69

Анонимен

преди 1 седмица

2003-та бактата ги правеле сбъркани с МОСКВИЧ! Жалко, пенпопина - Динко респект батка ар ей пи йооо! Кръстех си и трите сина на тебе!

68

Анонимен

преди 1 седмица

"Ми ако е оня с 300 коня кола върви го хвани. Обаждаш се на колегите да го причакат и толкова. " - Колеготе на 40 км от мястото, нали?

67

Анонимен

преди 1 седмица

До 64 - Бяга, ама га избяга ше оправи работата и ще е на свобода, нали :)

66

Анонимен

преди 1 седмица

"Само един рег. номер да се види и всичко е ясно, кой е, къде е. " - Принтер - съществува. Един ламинат отгоре и яърви го рабери, че е фалшив номера.

65

Анонимен

преди 1 седмица

335 к.с. били много? Лол!