16

Не ни

преди 1 седмица

Стигат наще болести и нещастия, че ни занимават с рака на жена, която дори не знае къде е България! Писна ми на каделята!

15

ПроСоТо

преди 1 седмица

VS,кой те е излъгал,че само ТИ разбираш,а другите-не ?!..Първо :Ако ТИ смъркаш и се друсаш НЕ означава ,че и другите го правят...Не съди за другите по себе си !..Второ:-И моята майка си отиде от рак,баща ми-също !..Познавам и други...Щом твоята е живяла 25 години с тая диагноза значи,че или диагнозата е била неточна,или е получила "ПОМИЛВАНЕ" от Съдбата..Такива случаи има, но са изключение,не правило..

14

Мъка

преди 1 седмица

Аз съм с рак и знам как се живее с тази диагноза.Все едно си сгоден със смъртта и не знаеш кога ще бъде сватбата. Това не е живот.

13

Анонимен

преди 1 седмица

кой я е виждал от Коледа?

12

Анонимен

преди 1 седмица

До Анонимен 7, прав си. то няма и смисъл да ти дреме за някой, чието име ще остане в историята, а ти ще продължиш да бъдеш *** и в понеделник пак си на строежа да бъркаш бетонЯ :)

11

vs

преди 1 седмица

Първо, пожелавам на просото от коментарите по- долу да спре да пуши и смърка! Второ, коментара му за рака е т***ъп! Не всеки рак е край! Има такива които се развиват по 20-25 години, има и хора оцелели 25 години след диагнозата, и аз много добре познавам такъв човек! Майка ми е все пак, а рака беше на матката! Така че, когато не разбираш, не пиши глупости!

10

ПроСоТо

преди 1 седмица

"завръщащия се",опитал/а си се да направиш транскрипция на "Аз знам че нищо не знам",ама..не ти се получава бе!

9

СТАЛИН СЕ ЗАВРЪЩА

преди 1 седмица

Абе просото ли си простият ли си. , ти си разбрал, че нищо не си разбрал

8

ПроСоТо

преди 1 седмица

сега ще напиша нещо "филисифско",което няма да ви хареса,но е истина /..малей,и ПроСоТо фана да философства!..До къде стигнахме,а ?../..Та :-Човек още с раждането си получава "ПРИЗОВКА" от Всевишния..Хубавото е,че ДАТАТА е закодирана,да са не плаши чиляк..Но така е!..-Житото пониква за да бъде ожънато,кокошката се ражда за да посети грила след като си снесе яйцата...Човека не осъзнава за какво всъщност се ражда..Мисли си,че Живота е "измислен" САМО за неговото съществуване...От там идватбедите

7

Анонимен

преди 1 седмица

Дреме ми на УРО за Кейт. Да не сме наглосаксонска колония, че да ме интересува? Бай Пенчо от Долно Нанагорнище как е с алкохолизма? Щото той ме засяга повече от някаква, дето е жена на някакъв, дето не ми е никакъв...

6

ПроСоТо

преди 1 седмица

моите уважения,но киселинността НЕ е причина,а СЛЕДСТВИЕ !Както повишаването на температурата не е причина за грипа,а следствие на заразата..

5

anonymous

преди 1 седмица

До ПроСоТоРака е просто повишена киселинност на тялото. При диета на плодове и зеленчуци няколко месеца, които повишават алкалността на кръвта, ракът се излекува напълно. При понататъшна неправилна диета, в случай че се върне, се лекува по същия елементарен начин. Химиотерапията е отрова, която още повече повишава киселинността на тялото и ускорява смъртта.

4

СТАЛИН СЕ ЗАВРЪЩА

преди 1 седмица

Този рептил пометна , другото са глупости.

3

ПроСоТо

преди 1 седмица

от рака не се оцелява..МОЖЕ да се ОТМЕНИ за десетина години,примерно резултата,но той е предизвестен..Не пожелавам на никого да се срещне с това Чудовище,което ИЗЯЖДА живия организъм !../даже не го пожелавам и на тая измислена персона/..

2

Анонимен

преди 1 седмица

Тяхната е лесна, но да му мислим ние. Хората с такава диагноза са оставени на произвола на съдбата и тяхната лична борба, докторите гледат само по пътека да си наредят нещата.

1

Анонимен

преди 1 седмица

Има подобрение но е с перука и махнаха бъбрек.