60

Анонимен

преди 1 седмица

в Германия живеят между 2 000 000/5 000 000- руснаци- защо във фалирала Европа- връщайте ги в благоденстваща Русия!

59

Помня

преди 1 седмица

Такива мили съседи доносници имахме някога и ние.Псувахме ги , ама на ум.

58

Това

преди 1 седмица

Вече го четох преди три дни.

57

Анонимен

преди 1 седмица

Успех на Русия в шпионажа!

56

DW=WC

преди 1 седмица

Жълтокафяв пропаганден 80нящ медиен отходен канал излива поредната порция жълтокафяви лечебни водорасли,с които СалмонЕЛКА подмладява кожата на лицето си срещу скромната сума от 100 гривни на пасквилче :) :) :)

55

Анонимен

преди 1 седмица

Западните либерасти съвсем хистерясаха в стремежа си да оплюват Русия! В безмерната си злоба и жлъч не се усещат колко са смешни и много,много жалки!!!

54

Маги

преди 1 седмица

Изклюмителни! Мноо е яко и ме кефят шпионите на Путин. Слава на Русия.

53

Анонимен

преди 1 седмица

Едни ловят нелегали, други гонят попове.

52

хахахахаааа.........

преди 1 седмица

До Анонимен57 ...От къде знаеш?

51

Анонимен

преди 1 седмица

Вижте видеоклипът "Как сциентолозите управляват парите си? - за младисте с Георги Детелинов" - известния в Булгария и Украина Сциентолог Марк де Турк на 30:50 обяснява колко разумно е да вложиме 30% от парите си в "Исторически парк"заснет в студиуто на "Together Bulgariа" на Ивелин Михайлов от Величие.

50

ЕС и НАРО продажници

преди 1 седмица

До Гедер Що продавате земята на чужденци. Кой прие закона и конституция за часна земя в 1989 г. Да не е Живков и ДС??

49

До Гедер8

преди 1 седмица

Ти верно ли си представяш как Путин нахлува у Варна и щурмува Албена? Да знаеш, едни юнаци сега развиват бизнес в БГ с продажба на бункери. Потърс23и ги в нета и защити семейството си!

48

Съботен виц

преди 1 седмица

Статията е някакъв виц. Но пък у наше село сума ти чичковци и лелки с блясък в очите, плам в сърцето и романтични спомени за ДС с готовност изнасят вътрешна информация на всеки, който им каже, че е руски шпионин и ще се бори да не им из..п.растят децата или да ги изтровят с ГМО. Ей така си сътрудничат безплатно, и те не знаят на кой.

47

Гедер

преди 1 седмица

Почти всички руснаци които имат имоти по черноморието са пенсионирани офицери или държавни служители. Реално притежават 500 хил.имота по Черноморието, не учат български, не комуникират с българи , ограждат се с бариери и не допускат никой .Броя им е около 300 Хил.. Почти всички са дислоцирани по бреговата линия . Какво правим ,ако акостират няколко руски кораба и от тях слязат униформени с маски и без отличителни знаци и получат подкрепа от тези 300 хил.руснсци по Черноморието. Става Крим 2.

46

Анонимен

преди 1 седмица

Тия пак много филми са гледали,живеем в 21ви век ,какви предаватели на къси вълни,какви са тия глупости бе аланкоолу .

45

Анонимен

преди 1 седмица

Френския серял Фалшива самоличнос показа некои интересни неща. Захари Бахараов играеше КГБ фриц но ислянска държава го застреляха.

44

Папо

преди 1 седмица

Значи в руския анклав в *Камчия* където живеят изолирано 20 хил.руснсци и всичко е с бариери и табели на руски , 80% явно са шпиони и имат пагони под якетата.

43

Дедо

преди 1 седмица

Е то в руската орда , народа е разделен на две. Едните са обикновени работници , другата половина са държавни служители ,всички вербувани от службите,всички с досиета и картони и реално те държат в подчинение първата половина. Както беше казано в един цитат "В Русия всичко е канцеларии и казарми"

42

Урсула Фен

преди 1 седмица

И кво стана? Нали рашистите бяха слаби?

41

Българин

преди 1 седмица

Евтина пропаганда. Като видя статия, в която има "на Путин" и ми става жал за журналистиката. Защото Путин е избрания от руския народ демократичен президент. По-скоро трябва да пишете "на Зеленски", "на Шолц" и т.н. Защото тези управници не са спечелили над 50% от гласовете на народа си.