17

+++

преди 2 седмици

+++ 1000 млн.евро за хитрия Орбан всеки ден, докато започне да плаща! Хай честито! Всеки ден от г***за на хитрите унгарци ще смъкват по 1 млн. евро! Така е!! Дисциплината решава всичко!

16

Анонимен

преди 2 седмици

Да, ама прозтите Гепаджии и хитреци искат пирони да им забиват! На Орбан му забиха 200млн. евро да плаща, защото все неше хитър!!.Гледайте какво ще се случи с хитрите!

15

Анонимен

преди 2 седмици

България губи милиони от това, че не е в Шенген, заради корупцията на двамата Магнитски!!

14

Анонимен

преди 2 седмици

А кой ви вкара в Шенген, ве!! Чудя се как може да има толкова прозти и толков@ много , събрани в дна партия?? Сега ще видите на мош ман суджука! Тиквата 13 години не можа, защото е голям можач да вкара БГ в Шенген!

13

Реалист

преди 2 седмици

До 3. Променкаджиите загубиха не толкова заради участието в сглобката, защото почти цялата изпълнителна власт беше в тях, а защото се оказаха тотални некадърници. Ти нещо сериозно свършено от тях можеш ли да посочиш?

12

Анонимен

преди 2 седмици

Баси "разбирача", никой не очаквал такава ниска избирателна активност. Ами, напротив, огромна част не само го очакваха, а го знаеха.

11

Свинщините продължав

преди 2 седмици

На тъмно броени бюлетини, не отчитане на преференциите на доктор Таня ор ПП-ДБ което я лишава от депутатското място, пускане на бюлвтини от председател на ДПС, вмесо избиратели. И като ги броиха на тъмно бюлетините, вечерта обявиха от ЦИК 23%, след като ги преброиха на тъмно, гласувалите станаха 32! Ха! ПЕЧАТН@ ГРЕШКА! Турците ласували на тези избори с 1/3 по-малко , но спечелили повече гласове!! ТОТАЛНА ЛЪЖ@!! И още много и много други!

10

Анонимен

преди 2 седмици

Не си губете времето! Отиваме на избори!

9

Трудно е

преди 2 седмици

Щото нема експерти в България

8

Анонимен

преди 2 седмици

Изборите са безобразно фалшиви!! Шшшт!

7

Изборите са фалшиви

преди 2 седмици

Шшшшшшшт!

6

Руси

преди 2 седмици

Печеливши и губещи... Губи народа всеки ден докато не изрита тези партии! Готованци ,а нищо не правят. Провал след провал ! Няма един кмет в затвора ,да не говорим депутат. За какво говорим ? Докато няма един в затвора народа няма да гласува никакво доверие на тази *** !

5

Анонимен

преди 2 седмици

Всичко е тотална пародия. Хората им показаха, че не искат да гласуват за тях. Това няма да е легитимно правителство. Хората са отвратени от тях. Пеевски забрави как скочиха всички като искаше да се пласира в ДАНС, ББ и той забрави как го изритаха, а Кирчо е просто смешен.

4

Анонимен

преди 2 седмици

Аз мисля,че никой от ПП ДБ под никаква форма не бива да се включва в това правителство,защото това ще ги довърши.Достатъчно негативи понесоха заради сглобката и едва ли сега искат ритуално да се самоубият.

3

до 1

преди 2 седмици

А гледаш ли как полковника мята корем в карате схватки? Почна ли да се чудиш как си гледал това?

2

Анонимен

преди 2 седмици

Експертен кабинет ли е другото име на кабинет Пеевски? Те и хората са леко резервирани към такъв кабинет. Те и към изборите бяха резервирани. И с право - броенето се оказа и то експертно и коренно различно от гласуването.

1

Анонимен

преди 2 седмици

Почнах всеки ден да слушам думите на полковника.Прекалено истини казва този човек.Почна да ми става лошо.Знаете ли защо? Защото всичко това е истина.Този човек ми отваря очите и не е добре работата.Почвам да си задавам въпроса: Как сме търпяли всички тези бандити през последните 35 години?