188

Анонимен

преди 3 месеца

В Исторически Парк се изявява и бившият служител на ДАНС Ангел Кузманов Тодоров. Според изданието е--vestnik.bg Ангел Кузманов Тодоров завършил е академията на МВР, специалност Национална сигурност, учил е право и финанси. Работил в НСС (сегашния ДАНС) и във външното разузнаване. A сега е консултант по финанси и личностно развитие. Има доста видеа с него.

187

vs

преди 3 месеца

Редно е днешните младежи поне да чуят изстрел от калашников без заглушител! Много ободряващо действа!

186

Анонимен

преди 3 месеца

Казармата ще произвежда истински мъже и жени. Готови за разплод и работа. Не някви мамини дечица, дето не се отделят от родителите си.

185

Анонимен

преди 3 месеца

Льохман,никой не ти иска мнението.Изчисти си г.за от закона на сащ,Магнитски,не си ври гагата в действията на главнокомандващият армията на България. Ти си един завършен олигарх,който може да баламосва само бай Хасан и неговите набори.

184

Анонимен

преди 3 месеца

"Анонимен Обучение неграмотнико.Това се учи в 4ти клас,ти явно си пропуснал." Аа ки ас искарах до табицата за множвние да мойм смятаме и попнаха рабита. Баштата вика - няма та рана за нищо е.

183

Анонимен

преди 3 месеца

До 187 - Забдрадки? Нема е... Тоp G алфичките ше ги жънат наред и сички ше се кефат:)

182

Анонимен

преди 3 месеца

Е шо е? Ми как *** стана маже?

181

Анонимен

преди 3 месеца

***, стегайте се за фронта, няма кой да търпи предатели веещи чужди флагове на националния ни празник и готови да предадат държавата ни за един сандвич от главния Копейкин. Ся, Копейкин поне с парите от пасольството си купи още една къща пак в ЕС и то с евраци ама на вас що само сандвичи ви дава, не знам. Т.е знам, ама ако ви кажа ше се обидите хахха

180

Анонимен

преди 3 месеца

Младежите няма да ходят в казарма но *** отиват на фронта, на никой не му трябват предатели на държавата си а и така ще се намали тежестта от социалната ни система.

179

Анонимен

преди 3 месеца

Да прав е, младежите ще отиват директно на фронта,да защитават евроатлантическите ценности.СКОРО В БЪЛГАРИЯ ЩЕ ИМА МНОГО ЧЕРНИ ЗАБРАДКИ !

178

Пеевски да

преди 3 месеца

Обещае на младежите, че няма да краде и сам си отива в затвора. Така е справедливо.

177

Обещавай бате

преди 3 месеца

Ти не си ходил - разчиташ охраната да те пази - кой ще пази хората а ? Те си плачат за казарма младежите - базова военна подготовка е нужна в наши дни - глей колко се записват на Легион Рън всяка година - требва си, дошло е времето да се върнат тия неща

176

Какво точно обещаваш

преди 3 месеца

Л.айна - без казарма а, ми тогава направо да разпущаме държавата бе *** - армията е недоокомплектована, една военна подготовка все ще е от полза бе , не се знае кой ще реши да си разчиства сметките с нас , мислиш че НАТО ще ни защити ако сърбите утре решат да атакуват София и кога точно ще стане а ?

175

дебелян ефенди

преди 3 месеца

Ще има задължителна казарма и *** пушки ще са на първа линия при случай на война!

174

Шебек

преди 3 месеца

Всички ще ходят синьо ! България над всичко!!!

173

ВИЕ сте джендери

преди 3 месеца

Викачи по кресливите диреци и нямате култура,ценности и разболявате Българското общество с присъствието си което е в разрез с конституцията на Република България и застрашаватр националната сигурност на страната.

172

Цар Делян Шишиман

преди 3 месеца

Единственото спасение за Дунавския Вилает е незабавно присъединяване към Тюркийе Джумхюриети!

171

Славчо

преди 3 месеца

Много ми е интересно тоя дебелян ходил ли е в казармата или като шкембе войвода и болен видните патреоти дето не са ходили щото са от дс...

170

Пловдив

преди 3 месеца

*** магнитни прасета .

169

Анонимен

преди 3 месеца

Казармата ще бъде върната от Урсула за целия ЕС ,бе Шиши.