163

Въпросче

преди 1 седмица

Хм, странно. Неизвестно защо, за 4 ( четвърти ) път ме трият. Да не би да има някакви правила, които не спазвам ? Кой да ти каже...Та, да питам пак.Забелязал съм, че ако напишеш к.U.r. или някоя друга неприлична дума, те цензурират със звездички. Ето така - ***. Обаче ако напишеш путин, не те цензурират. Някой знае ли, защо е така ?

162

преди 1 седмица

Крадеца вика дръжте крадеца

161

ПУТИН

преди 1 седмица

КАЗА, ЧЕ ТЕЗИ КОИТО СА ВЗЕЛИ ТОВА РЕШЕНИЕ, ЩЕ ПОДЛЕЖАТ НА ПРЕСЛЕДВАНЕ. МОЖЕ ДА ИМА "ВНЕЗАПНИ" СМЪРТНИ СЛУЧАИ НА ЕВРО АТЛАНТИЦИ АЛЧНИ

160

Сата НАТО

преди 1 седмица

Да не забравяме, че в Русия има страшно много западни активи и материална база, на големи западни фирми -----///------ Като например? Празни халета и офиси ли?

159

Анонимен

преди 1 седмица

путин пак се сърди по телевизора. Те му пръснаха халката, той малумника иска още киреч. Стана за посмешище пред цял свят. Имаше надежда за русия ама хората се отдръпнаха от нея, защото той я уби. Идва време да увисне от някой прозорец.

158

Анонимен

преди 2 седмици

Когато си васал на САЩ е така! Като ти кажат фалирай - фалираш. Край на европата!!!

157

Ха добър ден!

преди 2 седмици

В Испания и в други страни от свободния, демократичен свят с работеща пазарна икономика, миналата година решиха че частни фирми печелят много и им наложиха извънреден данък. Така че Путин го работят съвсем наравно със западните фирми.

156

АБУ ЕЛ МОД

преди 2 седмици

Мозъкът му не е кръвоснабден.

155

Анонимен

преди 2 седмици

Запада си вкарва автогол на финансовата система, резултата е че парите напускат западните трезори това води до обезценка на долар и евро, т.е. упорита инфлация. След като се разкарат Байдън и сие ще го отчетат като Големия гаф обезкървил запада.

154

Анонимен

преди 2 седмици

Да не забравяме, че в Русия има страшно много западни активи и материална база, на големи западни фирми.

153

Анонимен

преди 2 седмици

Отговорът ще бъде съкрушаващ. Русия ще си свали червените шалвари до глезените.

152

Анонимен

преди 2 седмици

рисия на кол тоя дребния нали пускаше гей шутки цап царап сега да си яде каквото е посял да му мислят zедниците това е само първрата капка всрки саборен камък в Украйна ще го платят в 20 торен размер

151

Анонимен

преди 2 седмици

Русия не е загубила войната, че да плаща репарации на запада и украйна и със сигурност ако намерят начин да си присвоят руските активи, последствията ще са много сериозни, но не за Русия. Колкото до Украйна-да не потриват нетърпеливо ръчички. Украйна няма да види и долар от руските пари.

150

Анонимен

преди 2 седмици

Използването на руските активи ще бъде чиста проба кражба и говори само за едно-на запад закони няма. Възмущавате се как комунистите са си присвоявали чужди имоти и са ги експроприали , а нима това не е същото? Пълен произвол. Хубавото е, че ще доведе до отлив на капитали от западните банки,. Хората ще разберат, че активите им винаги могат да бъдат замразени и присвоени, ако западът нещо ги погледне на крива.

149

Анонимен

преди 2 седмици

подул се е от спирт скрийтего да не се излага пред хората

148

Малей

преди 2 седмици

Ако му докопат личните сметки!

147

morgan

преди 2 седмици

ти нямаш нищо всичко е заграбено от хора на други държави на какво се надяваш лелипутно джудже

146

Анонимен

преди 2 седмици

путин е малък но за сметка на това жалък

145

Анонимен

преди 2 седмици

Забелязвате ли как шебе ка от снимката дегенерира с всеки изминал ден. Не че дъртия в Белия Дом е с акъла си, но това джудже излъчва зло с всяка клетка от тялото си.

144

Репарациите започват

преди 2 седмици

....те това е положението др0гаре плоскоземи, а вие си избирайте!!!