183

Ала бала

преди 2 седмици

Стратегията на НАТО е въздух под налягане. Много пропаганда и малко действие. Ще призная помощ от НАТО само тогава, когато САЩ изпрати армия на терен, а не ЧВК, източноевропейци и т.н. Ако ще се справяш сам, членството в НАТО е безмислено за теб и смислено само за тези, които продават оръжие за 2% от БВП.

182

stalin

преди 2 седмици

До 23Защо пунктираш путин?

181

Анонимен

преди 2 седмици

3 години до 3 та световна

180

Иванов

преди 2 седмици

А до анонимника по долу мека му кажа НАТО не се разпадна за да няма повече такива събития като пражката пролет в съседни на Русия страни ,от които за жалост бяхме част и ние,цяло чудо е че след тия събития тогава чехите не ни намразиха

179

Иванов

преди 2 седмици

До Гошо а любимата ти русия откога е из Европа с агентите си за влияние а тази Унгария на Орбан много бързо забрави отношението на Сталин и СССР към страната му но за разлика от него Полша помни Чехия също за жалост Ное сме пропити от руски шпионски *** във властта и извън нея

178

Гошо

преди 2 седмици

Наивна статия. НАТО е в Украйна още от 2014 г. Е лабораториите от по-рано. Меркел обяви в прав текст че целта на Минското споразумение е било да нагнетят Украйна с оръжия. Така че наивна статия.

177

Анонимен

преди 2 седмици

Аз все пак вярвам, че когато свърши тази война, а тя ще свърши до края на годината, хората ще направят изводи и равносметка и ще се промени света към по-добро! А русофобията трябва да бъде изхвърлена, много хора от различни държави в европа и по света, умираха или бяха тероризирани, заради болната русофобия на една шепа хора и това трябва да спре!

176

Анонимен

преди 2 седмици

Русия отваря граници и шансове за съзидание, строеж, търговия, градеж, а НАТО строят стени и всяват конфликти и омраза между народите и хората!

175

Анонимен

преди 2 седмици

НАТО и ЦРУ не пазят ЕС, а контролират Европа(+ЕС) и убиват неудобни за тях европейци, дори и на лична основа, унищожават и икономиката на Европа, което води до скок на цените и обедняване на населението, само вреди нанасят!

174

Анонимен

преди 2 седмици

НАТО не е спирало да се намесва в Украйна и дори и в момента, НАТО настройваха от Космоса цели, а украинците само натискаха бутона, без да знаят какво точно правят. НАТО е нелегитимна организация, която по договор , трябваше да се разпадне заедно с Варшавския договор, всички бази на НАТО, са напълно законна и легитимна цел за Русия, щом застрашават сигурността й. Те считат търпението и желанието за мир на руснаците за слабост, мислят, че блъфират, но ако продължават така, ще им се стъжни!

173

Анонимен

преди 2 седмици

Капейки, стегайте се за фронта. Няма кой да търпи нац предатели в държавата си. На вас се пада честта да сте първите срещу колхозниците.

172

era

преди 2 седмици

бавно, но с уверени стъпки си вървим към пълно мащабна война с Русия. Ако си мислите, че ще ни подмине и няма да има бойни действия на българска територия се лъжете. Още 2012 год. се упоменава, че при "евентуална" война НАТО - Русия ние ще сме територия с активни бойни действия.

171

Анонимен

преди 2 седмици

НАТО е нелегитимна организация, която трябваше да се разпадне заедно с Варшавския договор, НАТО е НЕЛЕГИТИМНА, никаква полза от тази организация, а само вреди нанася, създава конфликти между държавите и ги рекетира, докато държавите потъват в дългове, НАТО е нелегитимно, една пааразитираща организация в тялото на Европа!

170

Анонимен

преди 2 седмици

"НАТО дълго време не желаеше да подкрепи Украйна". Да бе, досега не ги подкрепяха. Само им подаряваха повечето техника, обучаваха им войската, подпираха им икономиката за да не се срути съвсем, снабдяваха ги с разузнаване, сателитно наблюдение, комуникаций и т.н. Нали преди 2 години ни пееха как светът подкрепял Украйна до край срещу Русия? НАТО като видяха че шоуто свършва, почнаха да обещават че ще им пратят милиард несъществуващи оръжия, по някое време след очаквният край на войната.

169

агент Мъдлър ЦРУ

преди 2 седмици

Шутин не е в позиция да поставя условия. Армията му е разбита, а Нато тепърва влизат.

168

23

преди 2 седмици

НАто иска война .Толкоз.Това е кухата истина.Я няма да има избори в САЩ я ако не тръгнат нещата ЕВРОПА ще изгоре.Абе щатите са решили,че ще играят до дупка и са преценили,че има още много бушони за горене

167

анонимен

преди 2 седмици

зеленски трябва да бъде убит, да се свърши тая украинска агония!

166

Анонимен

преди 2 седмици

Хубаво е да се слуша как русофилистик-путинофилскааата измееет хленчи :))))

165

Анонимен

преди 2 седмици

До 168, ами те вече умират или се предават, има кадри с френски военни,които са загинали и такива които пълзят и се предават. Западняците така и не разбраха, че това не е електронна игра. А, дали ще стигнат 500 000 зависи само от западните безумци, които ще ги пратят. Много ми е интересно европейските ястреби, колко войска могат да съберат изобщо? Силно се съмнявам, че ще могат да намерят и 20 000 самоубиеца за слава на Украйне. Да не говорим, че немските бираджии не им се мре за Германия камоли

164

само

преди 2 седмици

нито само помага без да воюва! - праща оръжия, муниции, системи, инструктори, разузнаване, спътникови снимки, навигации, ракети, самолети.................... ,а уките само натискат бутоните!!!