377

Смешно е

преди 1 седмица

Смешното е , че на тоя национален събор Радев застава до хора като Златан Стойков , който закри наборната служба , расипа казармите и полигоните, бракува оръжието и техниката.

376

Анонимен

преди 1 седмица

Г-н Радев,в качеството си на главнокомандващ БА,естествено да е загрижен за нейното състояние.Млади момчета и момичета,вместо веднаж в месеца да хванат истински боен автомат,те редовно хващат спринцовката,за да си вкарат нужното им "щастие".Ако малко от малко не вземем някакви мерки,ние ще станем подвижни мишени за натовските ни "скъпи" и прескъпи "братя"!

375

Паган

преди 1 седмица

Нямам търпение да се бия за страната на мутрите и руските агенти.

374

Анонимен

преди 1 седмица

продавам путин н трупно месо

373

Анонимен

преди 1 седмица

рундю от къде ще намерим 150 000 долара за годишната издръшка и подготовка на един боец като хората който след 2 години си и заминава понеже набора му свършва ....бояджий на бордюри тип негодната за нищо бна не ни трябват

372

само факти

преди 1 седмица

първо трябва да се създаде кадрова професионална армия с прилежсштия и резерф и техника и доктрини и тогава изобщо да се мисли за масов пълнеж от три месе4ни мобилизанти с базова подготовка инак няма смисал ще се разпаднат при първия сблъсък ... така или инак наборниците са пълнеж пълноцени бойци от тях трудно става ако ще и 2 години да ги държиш в казарма ПРОСТО Е СКЪПО 20 000 патрона за година на калпак минимум за пример какво тябва а рова е най малкото от нещата

371

С простаци като

преди 1 седмица

пРезидента, няма кой да се върже за армията

370

Анонимен

преди 1 седмица

ДРУГАРЮ РАДЕВ, ЖИВЕЙ СИ С МИНАЛОТО,ЗАЕДНО С ВСИЧКИТЕ ГЕНЕРАЛИ!НАШАТА АРМИЯ Е ПРИЮТ ЗА МЛАДИ ПЕНСИОНЕРИ С ПАГОНИ!НЕКАДЪРНИЦИ КОИТО МОГАТ САМО ИНТРИГИ И КРАЖБИ ДА ИЗМИСЛЯТ!ТИ СИ НЕКАДЪРНИК СЪСИПВАШ ДЪРЖАВАТА ВЕЧЕ ТРИ ГОДИНИ! КОМУНИСТИТЕ ГЕНЕРАЛИ НЯМАТ ДОСТОЙНСТВО И РОДОЛЮБИЕ НА ЦАРСКИТЕ ГЕНЕРАЛИ! РУСКИ АГЕНТИ

369

Оффф

преди 1 седмица

Тоя е болен мозък.

368

Анонимен

преди 1 седмица

Младите искат да маршируват за да се дисциплинират. Да ги вкарват в арест за да ги възпитават и да се подиграват на мечтите им хора без ценности.

367

Анонимен

преди 1 седмица

Няма не мога няма недей. Едни ще се гърчат в армията да ви пазят, а други ще си шмъркат на воля. Марш в казармата, а след това - доброволци в Украйна.

366

Анонимен

преди 1 седмица

Ами като искат хора за военни, да се въведе в горните класове дисциплина по военно обучение. Така хората, на които им допада военния живот, ще могат да се ориентират към него и след завършване, по свое желание да постъпят в платената армия и да се обучават там.

365

Анонимен

преди 1 седмица

Требва да се воюва. марш в казармата, наркоманчета. Там ще ви направят истински мъже и жени и каквото там решат.

364

Анонимен

преди 1 седмица

Рано ,или късно ,Радев ще бъде съден ,за държавна измяна ,в полза на държавата - kochina Русия !!!

363

Накратко :

преди 1 седмица

Евроатланшитлибера3тията не харесва това!!!

362

Анонимен

преди 1 седмица

Мъже, които пишат и говорят само за това, че са ходили в казарма, не са мъже, а вариант 1) нереализирани мутри и серийни убийци, щастливи, че са попаднали в одобряваща поведението им среда, 2) комплексари с ниска култура и патриотарски манталитета в стил Димитър Общи, получили повод за вдигане с ракета носител на самочувствието и 3) гейове, щастливи че са само сред мъже, ясно защо.

361

Анонимен

преди 1 седмица

Цитат:Войната в Украйна ни върна към реалността и тя ни показа, че каквито и технологии и оръжия да се развиват, най-важният фактор остава човешкият и голямото предизвикателство днес на фронта не е толкова липсата на оръжие и боеприпаси, а на наличен състав - и като количество, и като подготовка, и като мотивация", заяви държавният глава."И затова е от огромно значението работата с мобилизационният резерв тук в България", посочи той.

360

Армията

преди 1 седмица

Напълно загубена година от моя живот

359

Анонимен

преди 1 седмица

Какво очаквате от един кух фа тмак.

358

Анонимен

преди 1 седмица

Колко искат да си пратят децата в казарма, колко деца искат да ходят в казарма.:))