32

Д-р Горчев

преди 2 седмици

Д-р Миро Спасов ли? Да не лае много, защото всички помним колко години изкара като представител на разни фирми в Плевенско и как подкупваше колегите си да му изписват лекарствата. И въпрос, който можем да си поставим сега, след като той го раздава личен лекар , дали не приема на свои ред комисионни от фарма бранша, докато си лекува пациентите? И с каква наглост се изявява и политически?

31

Ха, ха,ха,хааааааааа

преди 2 седмици

АБЕ, НЕ ВИ ТРЕБВАТ БОЛНИЦИ И ЛЕКАРИ ---А КРЪЧМИ И ЕВТИН АЛКОХОЛ....!!!!

30

АМИ , ПРАВИЛНО!

преди 2 седмици

Никой , не те кара насила да ходиш на лекар ---ходи у кръчмата и тресни 3-ракии за здраве ,бе...ха,ха,хаааааа.....що ше се мъчиш ??!!!

29

Анонимен

преди 2 седмици

Закривай личните, не стават. Нито лекуват, нито диагноза поставят, въртят те за направление , викнат те за няква ваксинка , пък и те да ни избирали... айде може и без тях.

28

Анонимен

преди 2 седмици

От лекар никой не се връщал здрав. Здрави отиват, връщат се болни. Болни отиват, спукана им е работата.

27

Д-р Булю Булев

преди 2 седмици

А Мисиpките масово са с диагноза, но не ходят на психиатър! Защо?!

26

Руси

преди 2 седмици

Страх ме е да не ми сложат някой стент или става и да ме инвалидизират завинаги само и само доктора да изкара 5 лева!

25

ХАХАХ

преди 2 седмици

Защо да ходя на лекар,след като личния ми доктор нито веднъж не ме е прегледал.Скрил се е зад един монитор и чат пат дава направления, един път ми премери кръвното и това е!

24

Анонимен

преди 2 седмици

каквото се субсидира от това ще ви диагностицират

23

Анонимен

преди 2 седмици

Пък аз от много време виждам официалния надпис "Не записвам нови пациенти" залепен в поликлиниката, а то имало закон за това нещо

22

Вълканов

преди 2 седмици

За съжаление, добрите диагностици всред лекарите са малк. Малко или въобще няма лекари в много селища в страната, което е съвсем лошо. Роден съм във време, когато липсваха лекари по селата. За едно почистване на уши, изминавах път от 6 километра, за зъболекар - 8 километра. Медицинското обслужване се връща с 80 години назад Причината за много от починалите от Ковид по селата е липсата на лекари, които да информират населението.

21

Анонимен

преди 2 седмици

Отиваш на джи пи то изписва ти една торба хапчета при положение че знае че само от едно ще се оправиш но да има нали е на хранилка при фармацефтите, после ходи на почивки нови коли и там подобни бонуси щото направил оборот на хапчетата.... та така де кой нормален ходи на доктор????

20

Някоя

преди 2 седмици

Аз само се чудя след като ЛЛ няма право да ми откаже, защо за 5 години детето ми никой не пожела да го вземе и трябваше да посещава частни практики? Това изобщо не е вярно, че ЛЛ нямат право да избират, след като чух 6545745 пъти за тези 5 години изречението "не записвам нови пациенти"! Накрая се оказва, че се записваш при първия, който ти каже "да" защото избиращия съвсем не е пациента!

19

mery

преди 2 седмици

Българинът спря да ходи на лекар, защото здравеопазването се превърна в търговска дейност. Хората нямат доверие в диагнозите, които им се поставят. Заради парите по някоя пътека ще оперират или ще лежиш в болницата без необходимост

18

бай Ставри

преди 2 седмици

И що да ходя на лекар, като ракията лекува всичко. Откакто пия само ракия, нито гърло, нито ковид ме хваща. Вода не пия - тя е с микроби.

17

морски

преди 2 седмици

Богатите укpобежанци също не обичат да ходят на лекар. Той идва при тях, срещу добро заплащане, разбира се! Един от действащите е медицински център "Нептун".

16

Анонимен

преди 2 седмици

Фелдшери сър забавляват се с фалшиви диагнози :)))

15

банани и WC хартия

преди 2 седмици

Наблягайте на диета с банани. Лошите комунисти ви ограничаваха.

14

Анонимен

преди 2 седмици

Като идеш на лекар почват да ти слагат фалшиви диагнози, за да източват здравната каса. Може и да не знаеш за диагнозата и лечението.

13

Анонимен

преди 2 седмици

Пиенето на алкохол е профилактика! Извършва се дезинфекция!