419

Анонимен

преди 1 седмица

ХЪмериканската мафия доволно потрива ръце- хем зеленясалия плъх и несъществуващата му "дървава" ще изчезнат,хем юроспийският конкурент ще бъде превърнат в икономическо тресавище,в което наведнъж ще се сгромолясат събраните накуп подобия на държавици,и при това сами ще си платят за собственото си унищожение.

418

Анонимен

преди 1 седмица

Вова..ПРИКЛЮЧВАЙ ППЛЪХОВЕТЕ ВЕЧЕ!Стига си пипал с ръкавици!На всички им омръзна,стига безмислена смърт!ПРИКЛЮЧВАЙ ГИ!

417

Анонимен

преди 1 седмица

До Куку 408. Когато 90-те бе гладия и тука, американците и на нас пращаха помощи - бракувани памперси, мухлясала пшеница, дрехи втора употреба ... Благодаря за тази помощ. И запомни, че САЩ никога не даряват, а дават на заем , кредит, временно ползване... и после търсят регрес поне х2. И най-новото за ядренното гориво на АЕЦ-а дошло от Чехия- защо то е престояло в Чехия и те не са го искали, като опасно и с лошо качество ?

416

Анонимен

преди 1 седмица

То хубава вземат от руските активи, но войната ще свърши един ден и кой ще ги връща? Старата Европа, люлка на демокрация , люпилня на гении, даваща криле на всичко креативни и иновативно вече я няма. Внесоха се отвън едни изчадия и регресивни практики с цел да бъде унищожена.

415

Бай Марин

преди 1 седмица

На снимката се вижда,колко е излишна италианката, организатор на тази среща.Фльорца която се е самозабравила,лигавейки се,как всички трябва да помогнем на гнома от фашистка Украйна.Седи си на пухкавия си ***,има кой да мисли за нощния живот на картофите.

414

цялата истина До Сам

преди 1 седмица

прав си навели са се пише, не са клекнали :)

413

Само истината

преди 1 седмица

Потърсих какво пише в ,,Дейли телеграф", защото се усъмних в тази неприсъща за такова издание лексика. Е, няма никакви ,,клякания"; използвани са съвсем други думи в съвсем друг контекст. Но нашенските преписвачи без малко да изкарат британския консервативен вестник някаква русофилска трибуна. Така че горното заглавие няма нищо общо с оригиналната статия! Там се говори не за клякания и лицеви опори, а за колебанията на някои европейски държави дали такава финансова помощ е законна.

412

До куку

преди 1 седмица

Става ми жал кат гледам колко минуса си отнесъл душко..... и твойта не е лесна хехе

411

Анонимен

преди 1 седмица

не клекна, а направо си легна.

410

Анонимен

преди 1 седмица

Зеля и нацистите му са свирен мач, ако ще цяла Европа да фалира

409

Анонимен

преди 1 седмица

Ще изгори европа заради тези глупости

408

Куку

преди 1 седмица

Малко история-1890г в Рашка започва глад на кутиики,САЩ спасява положението с храна и лекарства,1930г страшен глад-Гладомор,отново САЩ започва да прехвърля храни и лекарства,1941г отново САЩ-милиони тонове оръжие,гориво,лекарства и храна.Идва перестройката 1990г и чудо отново няма храна и лекарства и отново САЩ!Няма по неблагодарно племе от руснаците!

407

Shark

преди 1 седмица

50 милиарда от руските активи? И ако/когато Русия победи кой и откъде ще бъдат връщани тези 50 милиарда????? Познайте от три пъти!!!!! Ще ви дам коз - от едно население на един стар континент, което население се съгласява с глупостите на своите управници и мълчи, едно население, което две зими стоя на студено, защото му наредиха да не повишава повече от 20градуса в дома си, едно население, което съсипа земеделието си заради зелени олигоффрени и приема хора от кол и въже иначе ще е нетолерантно

406

Токмаков

преди 1 седмица

Бас че за Украйна няма да отидат повече от 50 милиона. Останалите ще бъдат окрадени. Тези от снимката си осигуриха десет прекрасни живота. Честито балъци. Излъгаха Украйна както излъгаха и ограбиха България.

405

Ноби

преди 1 седмица

и те руснаците няма да конфискуват 3 пъти повече. или мислите, че ей така ще мине, здраве да е

404

Ббб

преди 1 седмица

САЩ са си добре, далече..

403

Анонимен

преди 1 седмица

Престарелият президент на САЩ дали си спомня какво е казал на споразумението в Швейцария? Той възкреси правилото на бандитска кражба: разбираш,че някаква държава има пари в световна банка, обвиняваш я в нещо измислено и й прибираш парите. Съждения на изкрейзил старец

402

Анонимен

преди 1 седмица

'Ясното послание' е илюстрирано на снимката...Какво повече да се добави..?!!

401

Анонимен

преди 1 седмица

Европа отдавна е легнала на САЩ. САЩ я пазят от всичко, само не и от мигранти.

400

Анонимен

преди 1 седмица

Хремавият Макро е обърнал гръб на една нежна жена,стопанка на тази среща.Изобщо не му мърда пиш.ката в крачолите.Близо месец,се пъчи пред бабата си,че е мъжага и че света зависи от него.Жалко Божие създание,спри да се занимаваш с фашистка Украйна,да не те гази мечката.