23

Анонимен

преди 2 седмици

Как може да я намали.? От условна да я направи по малко условна?

22

Ихууу

преди 2 седмици

Няма да намали присъдата, ще го изпрати на пробация при Зеленски, да си наглежда имотите и да си шмъркат дружески. Може да вземе и балдъзата да го чеша!

21

Хи хи

преди 2 седмици

Че няма да го помилва разбира се, ще си влезе малкия бидончо в затвора, а там ще го чака баровска обстановка, като за баровци. Президентски син е все пак ! Даже няма да му се излиза от там !

20

Анонимен

преди 2 седмици

У нас това не може да се случи ,а у рашка никой не може да си го помисли .

19

Нане Вуте

преди 2 седмици

Поредният театър! Целият цирк с тоя съд е един спектакъл за отклоняване на вниманието от много по сериозните престъпления на синчето със участието на деменцията!!!!!!

18

887

преди 2 седмици

Е ще му осигури 5* хотел никой да не го притеснява.Затова е спокоен пари с лопата да ги рине все трябва да е заделил от украинските милиарди.

17

паф

преди 2 седмици

сина му наркоман и сутеньор, той се гордеел с него....егати американските ценности!

16

анонимен

преди 2 седмици

САЩ са най-голямото зло за човечеството!

15

Анонимен

преди 2 седмици

А ако утре забрави какво е говорил днес?

14

ГНЕВЕН

преди 2 седмици

Бай Деменци , Урсулата , Макрон и Столтенберг са военнопрестъпници.Нациста Шолц също.Тези сговнясани фашисти трябва и ще бъдат осъдени.За хилядите глуповати платени укропи гушнали букета ,решили да воюват за краварските интереси. За загиналите наши братя руснаци ,отделно.Краварската алчност и наглост няма равна в историята.Над 120 войни и военни конфликти с десетки милиони невинни жертви ,са предизвикани от краварите.

13

Офф ,да се омитат

преди 2 седмици

Цялата фамилия просто плаче за затвор.Дъртия склеротик запали целия свят с алчността и арогантността си.Цяла Европа плаща за агресивната политика на ФАЩ.Проклети да са всички кравари и техните прислужници по света.Включително и нашите родни предатели и краварски слуги.Тиквата ,Паситата ,Шишо ,Тагаренко-до един трябва да висят по стълбовете на Цариградско.

12

Анонимен

преди 2 седмици

Да се запитаме защо деменцията Байдън така драпа за втори мандат, та чак готов да прежали сина си?

11

Конфуций

преди 2 седмици

Естествено че ще каже така, а какво ще направи е друг въпрос.

10

Анонимен

преди 2 седмици

нали беше условна присъдата и трябваше да се произнесат по укриването на данъци

9

61

преди 2 седмици

"Постоя няколко секунди, взирайки се в празнотата пред себе си, докато Джорджа Мелони не го хвана за ръка, за да го върне при групата." Хаха, да! Как само нежно и дискретно го хвана за ръка. Тази дама ако не успее в политиката със сигурност има талант за учителка на деца със забавено развитие.

8

Бай хитрин

преди 2 седмици

Това е вид гамбит, хитрини от клана Клинтън. Хунтер може евентуално да полежи в спец затвора за около 6 месеца като оправдание да вкарат Тръмп в пандиза на многая лета. А на Хунтер ще назначат антинаркотическа рехабилитационна терапия. За всички ще е в полза.

7

хаха

преди 2 седмици

БайПън не знае на кой свят е. В края на работния ден на първата среща на върха бригада "Фолгор" на армията изпълнява парашутен спектакъл. В един момент, както може да се види на видеото, докато всички лидери следяха приземяването на парашутиста, Джо Байдън се отплесна и тръгна в обратна посока. Постоя няколко секунди, взирайки се в празнотата пред себе си, докато Джорджа Мелони не го хвана за ръка, за да го върне при групата. Но реално групата заобиколи Байдън, че да не забегне пак нанякъде

6

Ze nigmar

преди 2 седмици

Ловецът самият велзевул...поздрави от четрирогия ...)))

5

Анонимен

преди 2 седмици

Какво ще рече евентуална присъда? Или има, или няма.

4

Отличник

преди 2 седмици

До 1 - президентът на САЩ, както впрочем, и нашият рундьо, имат право да намалят всяка присъда или да дадат пълна амнистия. В САЩ - и да помилва осъдени на смърт, давайки по-лека присъда.