44

Гошо

преди 1 седмица

Беше виц сега е истина: 19 век - аз съм мъж в тази къща, 20 век - аз сигурно съм мъж в тази къща, 21 век - мъж ли съм, жена ли съм.... Браво на този съдия.

43

Демократична

преди 1 седмица

Извратеност! Тази отрова се разнася и у нас.

42

Шаши

преди 1 седмица

Каквито родителите, такива и децата. Дадохме им свободия. Учителите не смеят да кажат нещо на някой непослушник. Ето ви резултата. Погледнете в себе си и си задайте въпроса: Не го ли направихме ние такъв, такава. Само да пищим не става. Трябва да пазим децата с всички средства

41

Анонимен

преди 1 седмица

За децата в училище щеше да е по-добре това правило да не беше блокирано.

40

Швуль

преди 1 седмица

Елате да видите в Германия за какво става въпрос!!! Навсякъде се веят педерастките знамена,по сгради, градски транспорт, стадиони...особено в Мюмюнхен...пази боже!!!

39

Бааси Удобнуто

преди 1 седмица

Малки воаьорчета спокойно могат да се самоопределят за момиченца и да влизат в женските тоалетни. Или пък палавите момиченца да се обявят за момченца и да ходят за по едно боцкане през голямото междучасие в мъжките тоалетни.... Абе, забавления трябва да има, щото училището много скучно бре....

38

Крайно неуместно е

преди 1 седмица

даването на разрешение за провеждането на този прайд точно в деня на Черешова задушница.Хората ще са тъжни, но за участниците в прайда ще се организира голям концерт! Калабалъкът във връзка със задушниците винаги е голям, дори пускат допълнителни коли на градския транспорт.Хората ще са тъжни, а някакви странни индивиди ще подскачат около тях маскирани като не-знам-какво, защото им е разрешено шествие! Неуместна шутовщина ще се получи.Толкова ли не можаха да преценят това чиновниците от Общината?

37

До Шествие за семейс

преди 1 седмица

На 22 юни тази година е Черешова задушница. Чудя им се на акъла на онези, които са решили точно на тази дата даправят прайд. Добра е идеята да се направи в този ден и Шествието в защита на традиционните семейни ценности. Само се замислих, колко много хораточно по това време ще прекосят центъра на София отивайки към гробищните паркове или връщайки се оттам. В такъв момент човек е тъжен, мисли за близките си, които вече не са на този свят, а някакви странни индивиди точно тогава ще правят демонстр

36

Анонимен

преди 1 седмица

Няма деца, родени в грешно тяло.

35

До 17

преди 1 седмица

Според мен, ти си написал това само за да разлаеш форума. Нито имаш син, нито си му купил рокля.

34

Анонимен

преди 1 седмица

Тези ненормални истории целят да унижат и подчинят човека, да го унищожат.

33

Анонимен

преди 1 седмица

Лудостта е бездна без дъно, съдба по-лоша от смъртта.

32

Мен

преди 1 седмица

Споко бе ако някой такъв влезе в тексас в момическата съблекалня феята на зъбките много бързо ще го навести, а с нея може да дойде и феята на червата...

31

Анонимен

преди 1 седмица

Трябва новото правителство в България да се земе с този казус.

30

Анонимен

преди 1 седмица

Ще се появят и вече има и такива, които твърдят, че са животни и ще искат права да са животни, такива, които правят сеекс с животни и искат права за животните си, с които живеят и такива, които искат да го правят с деца. Засега не се виждат някакви граници. Има ли граници на девиантното поведение? Докъде стигат извращенията? Мнозинството длъжно ли е да толерира и удовлетворява всяка девиация?

29

Анонимен

преди 1 седмица

До Cartman1912В повечето мъжки тоалетни ня някой места има хиляда писоара а кабинките са малко. На мен лично не ми е приятно да пикая на писоар, ако няма свободна кабинка. Така, че защо да не отида в женската тоалетна, ако е празна.

28

Анонимен

преди 1 седмица

Скоро идва цяла вълна която ще помете подобни лгппдб неща :) Бог си знае работата

27

Анонимен

преди 1 седмица

Ще увредят цяло едно поколение! Зловеща работа, сатанинска!

26

лукашенко

преди 1 седмица

Най - селските и прости щати блокирват. Много ги е страх, че има хора различни от масата. Но колкото и да се опитват няма да спрат развитието на едно хармонично и толерантно общество.

25

Cartman1912

преди 1 седмица

До АнонименНе виждаш проблем психично болен мъж, който е решил, че е жена да си вади палката в женската тоалетна?