98

Аноним

преди 1 седмица

До 85 да се разправят с хората. Защо с конете

97

BG

преди 1 седмица

До 88 конете меса виновни

96

До питам

преди 1 седмица

Ще му правим паметник ,че унищожи една фашистка държава ! Наред е следващата !

95

Andreas Apostollon

преди 1 седмица

ТОЗИ БИЛГАРИСТАННЕЦ ДА БЪДЕ НАМЕРЕН, И ДА БЪДЕ ЛИКВИДИРАН И УНИЩОЖЕН - НА ГИЛОТИНАТА .

94

Andreas Apostollon

преди 1 седмица

КОНЯ Е СВЕЩЕННО ЖИВОТНО..ДАР ОТ АННУНАКИТЕ = БОГОВЕТЕ от АСТРА СИРИУС и АЛФА ДРАКОНИС.....КОНЯ, СЛОНА, ДЕЛФИНА И НЯКОИ ГОРИИ--СА ***, СВЕЩЕННИ ЖИВОТНИ !...А ЛЪВОВЕТЕ И ВСИЧКИТЕ ВИДОВЕ КОТКИ--СА ОТ АСТРА ЛИРРА...НАСАДЕНИ СА НА ЗЕМЯТА ПРЕДИ 60 МИЛЛИОНА ГОДИНИ ...ЧОВЕКА 1000 ПРЕОЦЕНТА НЕ ТРЯБВА ДА УБИВА ЖИВОТНИТЕ..ЗАЩОТО ЖИВОТНИТЕБ СА ДЕЛО НА АННУНАКИТЕ, И ЗА ТЯХ-ЖИВОТНИЕТ НА ЗЕМЯТА СА ПО-ВАЖНИ и ПО-ПЪЛНОЦЕННИ ОТ ЧОВЕКА .

93

Питам

преди 1 седмица

До Руси 93 А какво да правим с Путин , който уби над половин милион човеци , а не животни ?Средновековната инквизиция не е измислила подходящо мъчение.

92

Анонимен

преди 1 седмица

Не десетки коне , а седем .Извергът да бъде наказан жестоко.

91

Руси

преди 1 седмица

Смъртна присъда за убиеца!! Дано хванат този ***!

90

Емигрант

преди 1 седмица

Когато ви казвам, че живеете в дивашка държава не слагайте минуси на истината ! Дори и човекоядците в Африка не извършват такива жестокости с животни които не могат да навредят на хомосапиенс ! Заради тези античовешки дейности показващи простотия, невежество и престъпност сте и ще си останете НАЙ-БЕДНАТА нация в света, това още веднъж доказва, че ви липсва човешки разсъдък, затова и отново престъпници в лицето на Пеевски и Тиквуний ще ви управляват, за изборът им за което не се изисква мозък !

89

Емигрант

преди 1 седмица

Когато ви казвам, че живеете в дивашка държава не слагайте минуси на истината ! Дори и човекоядците в Африка не извършват такива жестокости с животни които не могат да навредят на хомосапиенс ! Заради тези античовешко дейности показващи простотия, невежество и престъпност сте и ще си останете НАЙ-БЕДНАТА нация в света, това още веднъж доказва, че ви липсва човешки разсъдък, затова и отново престъпници в лицето на Пеевски и Тиквуний ще ви управляват, за изборът и аз което не се изисква мозък !

88

Колко има

преди 1 седмица

И борават с арбалет? И оръжие?Ако кварталните си познават хората не е проблем да се установи тоя ***!Айде сега ловните дружинки да помагат!Откъде може да се закупи арбалет? Да се проверят тези магазини. Такова нещо не може да се пренесе през граница.

87

анонимен

преди 1 седмица

Толкова много из-ро-ди се нароиха в България, че не е за вярване.

86

Анонимен

преди 1 седмица

Колко хора могат да си позволят за хоби коне? Явно са влезнали в лоша компания и това са последствията!

85

Жмръц

преди 1 седмица

Ей за такива,по бързата процедура и без затвор-талионно право,око за око,зъб за зъб.Тези убийци директно на ЕЛ.СТОЛ или ако по-хуманно от инжекцията...Който посяга на животно,още повече домашно,голямо,гледано,той посяга и на човек.Такива не трябва да живеят.Не и сред живите хора.

84

Анонимен

преди 1 седмица

До Анонимен 76 А ти нали знаеш, че теорията ти е т ъ п a? Защото и Хитлер и Гьоринг са обичали животните!

83

Анонимен

преди 1 седмица

До Анонимен 85 Ти пък какво си се разпенил? Не е ли възможно според теб това да е саморазправа? Това е едно от възможните обяснения. Ако имаш по-добро обяснение на случая, сподели го тук, та да знаем и ние.

82

Анонимен

преди 1 седмица

Третата възможна хипотеза ми се вижда най-малко вероятна, но доста страшничка. Дали не се е пръкнал опасен психопат, който на всичкото отгоре е и добре въоръжен?

81

Анонимен

преди 1 седмица

Като най-вероятни се очертават две хипотези. 1) Местни хора са били ощетявани нееднократно от тези коне и накрая са наели някого, за да предприеме крути мерки, след като разстрелът на две бременни кобили не е имал желания ефект; 2) Незаконно организирани ловджийски приключения нощно време, за первезно забавление.

80

Анонимен

преди 1 седмица

БожкееЙ... ако имах carte_blanche за изтребление на такива 'индивиди', щях да направя кариера, да стана герой на труда..! За жалост не мога да дам цветущо описание какво бих причинил на такова изчадие, ave цензурата че има и деца...

79

Анонимен

преди 1 седмица

Някак ми е трудно да си представя, че местните земеделци в този район са въобъжени с арбалети. Относно огнестрелното оръжие, властта там трябва да знае кой има разрешение за ползване на такова.