22

БАБА

преди 2 седмици

ГЕРБ И ДПС СА МАФИЯ Е ТОВА Е ИСТИНАТА ДРУГОТО Е ЕДНА ЛЪЖА

21

FINAL COUNTDOWN

преди 2 седмици

ОЩЕ НА 11.06.2024 ДАДОХ ОКОНЧАТЕЛНИТЕ РЕЗУЛТАТИ ОТ ИЗБОРА НА НС - ЦИК ПРОСТО ПОТВЪРЖДАВАТ МОИТЕ РЕЗУЛТАТИ. ЗАЩО ЛИ ИМ ТРЯБВАХА 3 ДНИ ЗАБАВЯНЕ ЗА ДА ГИ ДАДАТ??!!!... И ВЪПРЕКИ ГОЛЕМИТЕ СИ ХВАЛБИ,ОЩЕ НЯМАТ НА САЙТА СИ ТЕЗИ ОКОНЧАТЕЛНИ РЕЗУЛТАТИ!!! ДА НЕ РАБОТЯТ В НЕЛЕГАЛНОСТ??!!!...

20

Анонимен

преди 2 седмици

Мутрите имат 8% от гласовете на имащите право на глас и са първа сила.

19

Анонимен

преди 2 седмици

Сега с малка част от откраднатите стотици милиарди, ГЕРБ ще си напазаруват депутати, за да имат мнозинство в парламента.

18

Алена

преди 2 седмици

Браво, добре свършена работа от генерал Борисов обединителя на нацията. Чрез провеждането на тези избори се затвърди желанието на народа страната ни да се управлява от непримиримите борци против корупцията и статуковото и доказани демократични лидери, като г-н Борисов, г-жа Надежда Йорданова, г-н Христо Иванов, Генерал Атанас Атанасов, г-н Кирил Петков, които отново ще се съединят, и като юмрук, ще бъдат непобедима сила в битката срещу задкулисието, ДС и техните слуги.

17

Сайантолоджи

преди 2 седмици

16 Нормално е за тотално изостанали изгустирали морално деградирали и спрели максудовски ци г ойнери ушеви фат маци БеГе болшевишка из мент и с ф ине и мутри Науката да е нещо лошо както и вярата в БОГ!

16

Анонимен

преди 2 седмици

Имаме си и секта , сектата на Сциантологията , ако тази зла секта ще сменя Боко и Пеевски ..

15

Беллингмечка

преди 2 седмици

Само президентският вертикал на властта може да обърне развитието на Чалгария към прогрес и възстановяване на България. А тези корумпирани, престъпни недо-политици трябва да изчезнат от пътя на развитие на страната и хората към по-добро. Народ 72% гласувал вот на недоверие.

14

Елементарно Уотсън

преди 2 седмици

Лека по-лека ромите взимат властта и българина докато се усети вече ще е късно...

13

Анонимен

преди 2 седмици

Мдааа, по някое време ДПС ще стане партия в турския парламент. А ние ще чакаме на КПП Стара Загора да лтидем на гости в Плов..., аааа Филибе.

12

радев къде си

преди 2 седмици

радев къде си излез да говориш Тиквата и Прасето тройката шайка се устреми към държавното управление.

11

До ДПС ГЕРБ

преди 2 седмици

И тая малка партия после отива при Волен .

10

срам и позор

преди 2 седмици

Трябваше да изгоним голяма част от турците B 1989. Такова безобразие не се е виждало. етническата партия е на второ място. Пеевски да e премиер, а Бойко да е президент.Е, какво следва след това, сигурно ще гласуваT град Кърджаали да се присъединява в Румелия до 15 години

9

Анонимен

преди 2 седмици

Той и Делян Пеевски е американска разработка. Затова не може да влезе в САЩ, че ще го арестуват. Пък ние ядем доматите с колците и правим компотите с цели клонки за вкус.

8

Точен

преди 2 седмици

До до Точен Цели сме изгорени от парене и пак не знаем да духаме, казва Апостолът. Микродържавата Гренада накара грандиозните САЩ да приложат цялата си сила, г-не Всезнаещо Всеразбиращ. Милиарди получават центровете за геополитически анализ във ФАЩ, следят нюансите на нюансите. Ама за какво си хабя словата.

7

до Точен

преди 2 седмици

Въпреки цялата кал срещу Възраждане и американския й дублет Безличие --------- Как си го представяш американците да се занимават с такова Дрисничие? Те са големи играчи, не се занимават с глупости. Това е кремълска простотия от паника някаква.

6

31

преди 2 седмици

Трябваше да изгоним голяма част от турците. Такова безобразие не се е виждало. етническата партия е на второ място

5

Точен

преди 2 седмици

Въпреки цялата кал срещу Възраждане и американския й дублет Безличие, ние имаме поне 1 депутат повече. Позор за БСП и ПП/БД, среден за ГЕРБ. А негласуващите българи не осъзнаха, че дават незаслужена власт и субсидии за ДПС.

4

Анонимен

преди 2 седмици

Дайте по градове!

3

Анонимен

преди 2 седмици

Днес Буци заяви позицията, от която ще отстъпва при преговорите. Ще сдаде поне външното със сигурност. Но и без това външна политика нямаме. По страшно е , че е готов да сдаде финансите на Гуци, както и куп други ресурсни министерства, корпулетният има богат опит в кражбите и продажбите.