194

Анонимен

преди 2 седмици

До Анонимен..197... И на крадците , на чужди природни ,и културни богатства !

193

Анонимен

преди 2 седмици

Клуб на длъжниците.

192

Анонимен

преди 2 седмици

G7 си отива вече от световната сцена..

191

Анонимен

преди 2 седмици

Аз вярвам на Джордж Буш, който каза че Украйна няма никакъв шанс да спечели войната в крайна сметка ако не сключи мир ще я загуби с цялата територия, но целта на американските шефове е да нанесе максимални загуби на руската армия и страна. И това се изпълнява.

190

Анонимен

преди 2 седмици

До Що Русия моли за мирТя молеше и Османската империя да спре да избива българите, османлиите клаха и после реваха. На Шипка, при Плевен рев рев вай аллаа вай-вай-вай...

189

Анонимен

преди 2 седмици

До УКРАЙНА ПАЗИ РЕЗЕРВАа ядрените подводници кой ще ги гръмне хахахахаха никой.

188

Анонимен

преди 2 седмици

До Що Русия моли за мирТя Русия молеше за мир още преди войната, от запада се подиграваха на молбите. Тогава каза че винаги ще е за мир, но ще си постигне гаранциите за мир по военен път.

187

телеграмцитат

преди 2 седмици

1500 за ръководителите на украинските безпилотни въоръжени сили.Откритата позиция на БПЛА в посока Херсон.Най-добрият начин за борба с дронове е като се удари щаба с ФАБ.

186

Що Русия моли за мир

преди 2 седмици

НАЛИ УЖ Е СИЛНА ????????????????????

185

телеграм цитат

преди 2 седмици

Град Мерефа в района на Харков. Военни комисари-месари на Нелегитимния президент набиха местен жител.-видео

184

Анонимен

преди 2 седмици

На американските морски пехотинци е забранено да носят мобилни телефони - те ще бъдат заменени от модерни средства за комуникацияСлед многобройни скандали, свързани с изтичане на военни данни, Корпусът на морската пехота забранява на войниците си да носят мобилни телефони и други подобни устройства със себе си по време на учения, високорискови обучения и въздушнодесантни операции. Освен технологичните рискове, причината е и парадоксална: военните твърде често използват мобилни телефони за служебни цели. Като причина за евентуални проблеми с... дисциплината виждат и наличието на телефони.

183

УКРАЙНА ПАЗИ РЕЗЕРВА

преди 2 седмици

ЗА ВАЖНИ ЦЕЛИ ! НЕ ГЪРМЯТ МУНИЦИИ НАПРАЗНО ! ПОВРЕДИХА НА 1200 КМ В РУСКИЯ ТИЛ 2 РУСКИ ЛОКАТОРНИ СТАНЦИИ ЗА РАННО ПРЕДУПРЕЖДАВАНЕ ЗА ЯДРЕНО НАПАДЕНИЕ ! СЕРИОЗНО ПОСТИЖЕНИЕ, КОЕТО ДОКАРА КРЕМЪЛ ДО ХИСТЕРИЯ ! А КОЛКО РЛ СТАНЦИИ ГРЪМНАХА В КРИМ И С200 И С300, И КОЛКО ОТ НАЙ МОДЕРНИТЕ ИСТРЕБИТЕЛИ И БОМБАРДИРОВАБИ НА РУСНАЦИТЕ, И 2 РАДИО ЛОКАТОРНИ САМОЛЕТА НА РУСНАЦИТЕ... УКРАИНЦИТЕ ДЕЙСТВАТ С ХИРУРГИЧЕСКА ТОЧНОСТ, РУСНАЦИТЕ СА ПИЯНИ СВАТБАРИ, ГЪРМЯТ НАПОСОКИ ! КРЕМЪЛ Е ОБРЕЧЕН

182

телеграм цитат

преди 2 седмици

Тази сутрин противникът отново атакува нашите позиции в околностите на селото. Глубокое, Харковска област. Изскачайки не по пътищата, а през полетата, балтийските войници, както винаги, го поздравиха с хляб и сол, след което той избяга у дома, оставяйки част от телата на своите войници в междинното пространство.

181

телеграм цитат

преди 2 седмици

Киев. Полицията проверява дали всички роби са регистрирани. Има се предвид дали някой не е с повиквателна. Майданския ентусиазъм се е изпарил.

180

Анонимен

преди 2 седмици

До чичо Сам и малккитеАми тогава руската армия е по-силна от напечатаните хартии на запад.

179

Анонимен

преди 2 седмици

Как понеже стоките им не издържат на конкуренцията, заменя глобализацията с мита, изолация и протекционизъм също така и източноевропейските васали да купуват на завишени цени """""чертежи"""""""""".

178

Анонимен

преди 2 седмици

До Знаете ли, ЧЕ да не му видя нот.актове ,хахахах

177

чичо Сам и малкките

преди 2 седмици

Общо всички страни от Г 7 имат вонни бюджети над 1200 млрд долара , а РУСИЯ около 100 млрд. Е Я ДА ВИДИМ КОЙ Е ПО СИЛЕН и ЗАЩО ТЪРПЯТ ЦЕЛОКУПНО ПОРАЖЕНИЕ В украйна ?

176

знаете ли, ЧЕ

преди 2 седмици

Базираната в Австралия SYPAQ Systems произвежда евтини дронове от картон, за украинските сили. Дроновете Corvo Precision Payload Delivery System (PPDS) се доставят в плоски опаковки, като за пица, сглобяват се за няколко минути и могат да летят до 120 км. Те са невидими за руските радари. Слава на Австралия ! Слава на Украйна ! https://popularmechanics/military/aviation/a43402658/ukraine-cardboard-drones/

175

Украйна няма

преди 2 седмици

ЯДРЕНО ОРЪЖИЕ, НО МОЖЕ ДА ГО УПОТРЕБИ ! ДОСТАТЪЧНО Е ДА ИЗПРАТИ 100на НЕПТУНА ДО БЛИЗКИ ЯДРЕНИ СИЛОЗИ ИЛИ СКЛАДОВЕ ЗА ТАКТИЧЕСКИ ЯДРЕНИ ГЛАВИ ! ИЛИ ПРОСТО ДО ЯДРЕНИ ЕЛЕКТРОЦЕНТРАЛИ В РУСИЯ ! ТАКА ЧЕ, ПО МАЛКО ЗАПЛАХИ ОТ СТРАНА НА КРЕМЪЛ БИХА ПОВЛИЯЛИ БЛАГОТВОРНО ВЪРХУ РУСКОТО ЗДРАВЕ !!! И УКРАИНСКИТЕ НЕРВИ МОЖЕ ДА НЕ ИЗДЪРЖАТ... НЕПТУНИТЕ ЗАСЕГА СА С 500 км ОБСЕГ, но имам усещането, че пазят в тайна най новите разработки за НЕПТУН... ТАКА ДЕ, ВСЕ ДРУГО СИ Е ДА ПОДНЕСЕШ СЮРПРИЗ НА ВРАГА...