105

Гошо

преди 2 седмици

Пореден натиск срещу Унгария,от страна на ЕС,кой им дава право да се месят в суверенитет на държавата,нацисти.

104

БоФ

преди 2 седмици

Европа активно се опитва да се самоунищожи. Не само с политиката си за миграцията. Самоубива се икономически с политиката си за Украйна, унищожава се и с безумната зелена сделка, унищожава се и чрез образователната си система. Орбан се опитва да избегне това, но не знам дали Унгария може да остане остров в морето от либерални ек*скр*ементи.

103

БОФ

преди 2 седмици

Я ни обясни кой с кого воюва бе, Фи! *** ненормалните са изпъплили!

102

Анонимен

преди 2 седмици

До Гошо--БРИКС АБЕ ГОШО, ВИЖ КОЙ ЧЛЕНУВА ТАМ? И ПОЧТИ ВСИЧКИ ВОЮВАТ ЕДИН СРЕЩУ ДРУГ, КАКЪВ СЪЮЗ Е ТОВА? И С РУБЛИ ЛИ ЩЕ ПЛАЩАМЕ, ВЕЧЕ ПРОБВАХМЕ 45Г. ТЕЗИ ХАРТИЙКИ.

101

Хм...

преди 2 седмици

Значи, не искаш ли доброволно да приемаш в страната си кафево-черни търтеи дето да ти точат социалната система и да извършват предтъпления, наказват те. А това че Германия вече отказва да приема мигранти, Белгия ги връща а във Финландия и Норвегия подготвят подобни закони там наказания има ли? Или къде се е видяло Господарите да бъдат наказвани. Наказанието е приоритет на роба,както и задължителното му слугуване. До гробб. Като нас. Медиите вече дори не обявяват кога идват кафевите със самолета.

100

анонимен

преди 2 седмици

започва тероризъм от ЕС към страните членки - задължително оръжие и пари за бандитска украйна, задължително приемане на украински бежанци...скоро чакайте и задължително войска да дадем в украйна!....къде ти са европейските ценности, урсулооооо?

99

Анонимен

преди 2 седмици

Парите за уксрайна ще са блокирани вовеки :D

98

Гошо

преди 2 седмици

Някой да знае за поне едно дори малко наказание на: Германия, Франция, Италия или друга държава противоречаща на бюрократите от Брюксел? Време е да последваме Турция и да се присъединим към БРИКС, там е бъдещето.

97

Анонимен

преди 2 седмици

Не си струва да се води диалог с пияници алкохолици. Мозъкът им е увреден.

96

Забелязал

преди 2 седмици

Вече е 200 рубли за долар, на черно...и расте!

95

пак този

преди 2 седмици

Убежище се иска по определен ред! Всичко друго е нарушаване на държавна граница! Европа трябва да научи закона!

94

мак

преди 2 седмици

До пияница мистик. Тогава, откъде идват парите за нашичките и за останналите "лидери", които подкрепят всяко решение на началниците, дори да е лошо за страните им?

93

Анонимен

преди 2 седмици

До пияница мистик - Намали пиенето, може и да схванеш. Иска СЪЮЗ на равноправни страни членки, а не някой непрекъснато да ти нарежда какво и как да правиш, като на *** без да се съобразява с особеностите на дадена страна.

92

пияница мистик

преди 2 седмици

Не мога да го разбера този т0лyп Орбан??? Като не иска да изпълнява европейските директиви и закони, като не харесва толкова ЕС, какво прави в него? Ами да излиза като англичаните и да ходи в БРИКС. Явно натам го тегли портфейла, от там му идват парите по сметката

91

Анонимен

преди 2 седмици

До Анонимен 90 - Е, това е прекалено сложно. Не знам как не го интересува, пък прочел, та и чак коментишра. Човек, като не го интересува, подминава.

90

Анонимен

преди 2 седмици

До Анонимен "И мен това какво ме интересува за Унгария" ----- типичният зълтоопаветен плааанктон! Ами ако беше отделил 10секунди да го осмислиш може би щеше да се досетиш, че каквото се отнася за Унгария се отнася и за нас! Разликата е, че Унгария е казала НЕ на желанието на есср да я напълнят с оогоооовонгоовци, террреористи, изнаааасилвааачи и цялата останала схан!

89

Анонимен

преди 2 седмици

До до 87 А твоя джудж не се кри по бункерите и не се препикаваше, но ти си болен мен, от тази болест нема лечение :)))

88

Анонимен

преди 2 седмици

Браво на унгарците! Посмяха да се опълчат на евродитатурата.

87

до 86

преди 2 седмици

Зельо от две години те вика в чуждестранния си легион, а ти мишоче се криеш зад клавиатурката. Защо не си на фронта, нали от изхода на войната зависело бъдещото на любимият ти ЕССР?

86

Анонимен

преди 2 седмици

Мълчанието на агнетата от болните русофилчета, дето не искат да ходят в Матушката си и да се бият за бащицата си Путин :))) Ние сме в НАТО, ето ви друг довод русофилска из м ет :)))