34

Анонимен

преди 2 седмици

Пак реклама на си га ни те! Се едно си имаме малко румаля и тук та ще ходя да ги гледам и там.

33

Поправка

преди 2 седмици

Зелената хартия не била 150 а 87 рубли което е много разочароващо за хартията защото нататъка почва да се изравнява с рублата.

32

шиши

преди 2 седмици

чувам че можело и да се акка върху бюстовете и лицата на красавици от източна европа и югоизточна азия там. така ли е? на мени и на порко брат златев от ложата само ни се тропа в устичките и искаме и ние да си го изкараме на некого. а и магнитното поле май не било толкова силно там....

31

Анонимен

преди 2 седмици

За американската мечта не знам. Ама в русия били гласували само 150 българи. Толкова вярват на русията.

30

Анонимен

преди 2 седмици

Зелената хартия била 150 рубли в москва. Та тъй.

29

показателно

преди 2 седмици

как върви хода на противопоставянето на държавите - печатници срещу държавите - ресурси!

28

Гатю

преди 2 седмици

За руско *** гъдулки дето шабутат $ с Нафта само давам нишан ,какво да пишат в Гуглълта или Яндекс:'List of military installations in Saudi Arabia ,OAE ,Qatar

27

или пък защото

преди 2 седмици

Срока на действие на 50 годишното нефто-доларово съглашение на САЩ със Саудитска Арабия изтече без да се поднови.... А САЩ е във 99% вероятност на скорошен дефлот.... :) преписвам го - кефи ме как ги боли нашите гущерчета.

26

Анонимен

преди 2 седмици

Тез от камилите гледай къде отидоха а ние затворихме четири реактора за да станем ,,евроейци,, а станахме африканци . Е поне Ицето ще шмърка само бело в европарламента .

25

ХА ХА ХА!

преди 2 седмици

Зелената тоалетна хартия вече е на свободен дрейф!

24

Американофилите,

преди 2 седмици

Ей така по ще го забележите : "The agreement between the U.S. and Saudi Arabia expired on June 9, 2024" :):):)

23

запада сърба попара

преди 2 седмици

ако не бе руски активи краднало - не би чудо видяло!

22

Американофилите,

преди 2 седмици

и двамата - що така се счупи амриканската мечта?

21

До 18

преди 2 седмици

Никога не се бях замислял за подобна инвестиция. Интересно :) Бил съм там и знам, че наемите са непосилни за обслужващата класа и се редуват по 2ма да спят на 1 легло в кутийка. 1 работи, а другият- спи. Обикновено таксиджии. После се разменят. Иначе за всякакви образовани кадърни хора там е рай, но не става за живот.

20

до1 Ние, бедните, що

преди 2 седмици

ми както досега ще гласувате винаги за тикван, ще работите да ви взимат 20% данъци за да има за чекмеджетата и това е, ще взимате бързи кредити

19

Анонимен

преди 2 седмици

България за сметка на това е магнита в Света за беполезни т'пунгеррий и старчески идиотлък,

18

Анонимен

преди 2 седмици

За богатите не знам, аз съм средна класа и ще споделя какво направих. Работих по проект в Емирствата. На шега взех жилище в Абу Даби и то доста прилично за около 300к евро. Дадох го под наем. Ми то наемът двоен на ипотеката. И така взех още няколко. Скромни жилища говоря. Като тегля чертата, след ипотеки и данъци чисти ми идват 7к евро на месец. Не е много за моите стандарти и доходи, но си е нещо. Просто на мен винаги ще дадат кредит, а на наемателя- не. Вече си избиха инвестицията.

17

Анонимен

преди 2 седмици

От както свят светува - светът от религии боледува! 15 години Европа плащаше задълженията си към производителите на петрол - Комунистическа Москва и Ислямска Абу Даби! Построиха Златни Дворци на Путин и нови Минарета - Небостъргачи гледащи към Мека!. Аллах Акбар, рече папата и погледна с МекаУсмивка към Мека! И милиардите тръгнаха ту към Ватикана, ту към Москва, ту към Абу Даби, за да славят Сатаната в кревата на Гергана - Гергана Пиле Шарено, Гергана Кротко Агънце от комуна примряло!

16

или пък защото

преди 2 седмици

Срока на действие на 50 годишното нефто-доларово съглашение на САЩ със Саудитска Арабия изтече без да се поднови.... А САЩ е във 99% вероятност на скорошен дефлот....

15

Анонимен

преди 2 седмици

Ква оставка какой туй нещо