14

гърция

преди 2 седмици

И тук е така.Моят син веднъж се изтарикати и му го взеха телефона.Аз после не отидох 4 дни да му го взема и повече не си помисли да носи телефон в училище.По принцип ако носят го оставят в кабинета на директора и на тръгване си го взимат...по пътя може да му трябва...на нас училището ни беше на 100 метра.

13

Анонимен

преди 2 седмици

Досега разрешено ли е било, ако е било хич не ги хвалете румънците.

12

dr.Haus

преди 2 седмици

Крайно време е да се въведе и у нас.

11

Sw

преди 2 седмици

Е как ще снимат, как се гаврят с учителя си по време на час или със съучениците си? Или как мятат гюбеци, правят си сандвичи, мажат с лютеница. Все неща, важни за нормалното протичане на един учебен час, заслужаващо си да бъде надлежно документирано! В тия стаи за "мислене" на провинилите се ученици, трябва да има един учител по физическо и да им изкарва душицата с упражнения. И после да ги изкарва да правят сапунка в коридорите докато другите учат.

10

Анонимен

преди 2 седмици

И тук трябва да стане така. Това се прави и във Великобритания.Не е нормално учениците да гледат видея, да чатя или да излъчват в интернет по време на час

9

Анонимен

преди 2 седмици

До 7, това че не разбираш показва липса на елементарно образование. научи се да четеш! Щом не можеш да се научиш на елементарна етика... е логично и децата ти да са като теб! Вместо това чакате някой да ви налага правила и закони. Необразовани им бе цили! Четене с разбиране == втори клас!

8

анонимен

преди 2 седмици

А в милата ни татковина за пореден път се поддадоха да рекета на родителите и ето ти бонусът - 15 дни отсъствия по семейни причини. И юруш на почивките! Иначе ако чедото (мързеливо, арогантно и демотивирано) не се справя добре или се проваля на изпит, то виновникът е обичайният заподозрян - училището и учителите.

7

Дп 6

преди 2 седмици

Не се разбра какво ломотиш. Тук става въпрос за деца които са на училище да учат а не да си играят с телефоните в час.

6

...

преди 2 седмици

Прекалено много хора в тази страна искат някой да им налага забрани за елементарни неща.. просто защото не им стига акъла да се научат на етика. Не сте смешни с щенията си! Жалки сте!

5

Анонимен

преди 2 седмици

Румънците доста дръпнаха пред нас, дори имат 4 модерни стадиона в Букурещ, ние немаме нито един :)))

4

Анонимен

преди 2 седмици

кога ще ги стигнем Румънците? Никога и ще си остане блатото на ЕС

3

Анонимен

преди 2 седмици

То трябва да е като с шофьорските книжки. До 18 никакви мобилни телефони.

2

Анонимен

преди 2 седмици

Как ще се потват статуси в инстаграма и фейса освен по време на час по математика, физика и т.н. ненужни предмети. Дискриминирате ги и ще ни осъдят в Брюксел

1

бг мама

преди 2 седмици

ужас ! абе как така без телефон в час , ми детето кво ше прави ако се забрани и у нас ?