51

като зайци

преди 3 месеца

Преди 60 години Египет е имал около 10 милиона население. Днес е около 100 милиона.Това е основата на проблема.

50

Анонимен

преди 3 месеца

Защо така тоз Египет - явно и Аллах е безсилен пред науката

49

Реалист

преди 3 месеца

То там камилите и нилският крокодил nъpдят най-много.

48

С МЕТОДОЛОГИЯТА

преди 3 месеца

която използват (и налагат) NASA и NOAA агенции може да се докаже всичко, даже че замръзва Египет. Най-често цитираните са от лабораторията по ракетни двигатели, които са основните манипулатори. Откак Мъск прави по-добри двигатели, друго не им остава.

47

ПроСоТо

преди 3 месеца

до пияницата-мистик :..-Авер, аз съм с ай-кю 139...Би трябвало да имаме сходни виждания по много въпроси..Тия дивотии обаче,които си надраскал ме карат да мисля,че или са те излъгали лошо с "ай-кюто" ти,или ТИ се опитваш да ни преметнеш..*** ?

46

Танев

преди 3 месеца

Промяна пътищата на климатичните фронтове. Например до 3-ти век, Волга е била малка река. След изместването на климатичния фронт на север, са се увеличили валежите по средното течение на реката, притоците стават пълноводни и Волга ъщо. Появява се делтата.През Средните векове, се увиличили ваежите над Южен Сибир, израстнали са буйни пасища, Конните народи нарастват численноста си и атакуват Европа. Така монголи и тюрки стават мащни завоеватели.

45

Евреите в Израел от

преди 3 месеца

ПУСТИНЯТА НАПРАВИХА РАЙ ! ТЕ СА ВИ ПОД НОСА ! ЩЕ ВИ ИЗВАДЯТ ОЧИТЕ ! КЪДЕ ДРЕМЕТЕ ? НАУЧЕТЕ НЕЩО ПОЛЕЗНО ОТ ТЯХ ! ИЛИ ВИ МЪРЗИ ДА ДИШАТЕ ? ДОБРЕ, ЧЕ ДИШАНЕТО Е АВТОМАТИЧНО, ИНАК ДОСЕГА ДА СТЕ СЕ СВЪРШИЛИ ОТ МЪРЗЕЛ !

44

от БГ

преди 3 месеца

Зловещо е в България.Защото пак при последните избори БКП са пак в Парламента.Като троскот са.Какво стана с Нутариуса,и комисията която разследваше корупцията в Правосъдната Система ??? Нищо,и там се откраднаха едни пари във формата на бонуси и премии.Поне да бехте написали КОй смени Нутариуса та да знаем кой да търсим когато сме на зор.

43

зима

преди 3 месеца

много хубаво, ще зимуваме там, ще ни излезе по-евтино

42

Анонимен

преди 3 месеца

Те и асансьори имат в пустинята ли?

41

Анонимен

преди 3 месеца

еми така де ние сме тераформърите, безмозъчен вид който замърсява планетата и води до вдигане на температурите и причинява собственото си унищожение. после рептилите изпълзяват и живеят в рай на 45-50 градуса :)

40

ФАРАОН ГРИЛЕ

преди 3 месеца

КУХНЯТА НА БЪДЕЩЕТО

39

Анонимен

преди 3 месеца

Зловещо ли? По-зловещо от днесаджийска мucupка без 2 лопати грим няма.

38

ДЕТСКИ и ПОМОЩИ

преди 3 месеца

САМО ДО 3-то ДЕТЕ

37

Име

преди 3 месеца

До 22, телевизорът, радиото и големите вестници ни показват новини, а другите източници са пропаганда. Тези които вярват на телевизора са с " високо" IQ, a останалите са ***, антиваксъри и конспиратори.

36

Zoro

преди 3 месеца

Зависимостта от МадаРаша не помага на никого - къв газ, какви 5 лева, като се къпят във възможно най-безплатната енергия идваща от Слънцето !

35

Банкеръ

преди 3 месеца

Въглеродния диоксид е храна за всички растения.Без него процес фотосинтеза няма как да се случи.Замърсяването с други отрови е проблема,но няма как да Ви кажат,че климатика,хладилника,батериите,дизела,бензина са виновни,защото ако спрете да ги плащате ще им спре бизнеса и цивилизацията,която познаваме ще приключи.

34

Анонимен

преди 3 месеца

ЕТО КОЙ Е ВИНОВЕН ЗА ГЛОБАЛНОТО ЗАТОПЛЯНЕ - ПИРАМИДИТЕ КОИТО ИЗЛЪЧВАТ ЖЕГА!!!...

33

Случаен минувач

преди 3 месеца

До 27А бе какви банани в Свиленград пък ти бе? Хайде маслини - ще се съглася, маслини има и в Ивайловград, ама банани... преувеличаваш.

32

Случаен минувач

преди 3 месеца

За да се затопля Египет толкова бързо, със сигурност си има научно обяснение. Защо примерно Саудитска Арабия не се затопля толкова бързо? Това, че градовете стават топлинни острови - да, така е. Сега минах през центъра на София - самите сгради излъчват топлина. Ами като се застрояваме толкова гъсто - така ще е. Но опасността от глобално затопляне се преувеличава. В миналото на Земята е имало периоди с почти 1% съдържание на СО2 във въздуха - животът е оцелял.