66

Анонимен

преди 3 месеца

Ала бала с президента Киро предлагаше кодовете на бсп Киро се хвалеше че с ала бала влизат иначе имат 7%

65

Анонимен

преди 3 месеца

Невероятни глупости от хора които си мислят че са умни и обиди обиди защо е това ЩЕ има да чакате да има правителство и развитие на България

64

vs

преди 3 месеца

Щото с конеца не става на машината! От тия 32% гласували, ако ги приравним към 100 % 50 са неграмотни, и нито партия, нито цифра могат да прочетат! Sad but true!

63

анонимен

преди 3 месеца

Камения век не си е тръгвал от българия,след като 62 процента гласуват с хартия,ТЕ не могът да боравят с машини

62

Анонимен

преди 3 месеца

Хартията за гласуване трябва да бъде изхвърлена. Тези машини се изплатиха многократно и вече са на печалба с честите ни избори, ако няма хартия. Да не говорим, че одитът за честността на гласуване е много по-лесен и надежден от физическа подмяна на чувалчета. Крайно време е да се мисли в насока гласуване по Интернет.

61

Анонимен

преди 3 месеца

До 55: високо образован,а се разхожда с шапка от алуминиево фолио за да го пази от 5Ж лъчението. Хаха.

60

Анонимен

преди 3 месеца

Аз гласувах с хартиена бюлетина. От къде да съм сигурен, че комисията ще преброй разписките от машинното гласуване, а няма направо да вземе наготово данните от машината , които може да са грешни.

59

баба мара

преди 3 месеца

неграмотните хора гласуват с хартиените защото помнят само номера които дадраснат вкарват едни и същи хора в нс а електоратът какво печели едно голямонищо

58

ФАКТ

преди 3 месеца

64% от 20%! *** народ-слаба държава!

57

анонимен

преди 3 месеца

Аз съм от тези гласували с хартиена бююлетина. Исках да гласувам машинно, но цялата опашка пред мен също искаше да гласува машинно, а и тази пред мен я чаках 5 мин. да си нагласи очилата и да си проверява по партийните листи да не сбърка номера....е, неиздържах и поисках хартиена бюлетина. Гласувах, а тази пред мен още цъкаше по екрана.... това е

56

Анонимен

преди 3 месеца

До 31. Нищо такова не се е видяло. Но пък ясно се видя как се манипулира с хартиените бюлетини. Така че престанете да плямпате небивалици.

55

До 49

преди 3 месеца

Ами обучения изглежда си ти!! Аз, като човек с висше техническо образование съм наясно какво е 5G, инверсиони следи и какво излъчват и дали облъчват! Бедата е че неграмотници като теб любители на конспирациите вкарват в НС партии като *** и величия, чийто герой в живота е сина на Великата мечка, та затова се прави на рицар!

54

Анонимен

преди 3 месеца

Предвидимо, за тази изостанала територия.

53

Иван И.

преди 3 месеца

Изборите са фалшифицирани

52

Анонимен

преди 3 месеца

Трябва да се гласува само с машини но пак да се брои хартията. Не е нужно да се отчита електронния вот. Машините трябва да бъдат просто принтери които принтират бюлетината на момента. Така се елиминира възможността за грешки и невалидни бюлетини. В същото време остава доказателство на хартиен носител и се запазва версификацията на отделните секции.

51

Анонимен

преди 3 месеца

До 51: 1. Машините изкараха реалната избирателна активност. Затова и тя се срина. 2. Герб са първи защото купиха най много роми и защото навъдиха най много калинки за 15 години кражба и те си гласуват за тях, но дори и заклетите гербери се изхрачиха в лицето на Боко и почти 200000 му казаха да се маха като не гласуваха за него.

50

Интересно ми е

преди 3 месеца

Как някои хора, влюбени в технологиите, ще коментират два факта: 1. Падащия процент избирателна активност! 2. Първото място на герб при положение че се гласува с машини! И то за втори път! 3. Тошко щеше да чегърта, Киро арестуваше, Бойко Рашков правеше заговори... Абе не разбрахте ли, че партии като герб, ДПС и пп си имат твърд електорат и вместо да се чегъртате, седнете да работите! Защото следващият път в НС ще влязат и астролози и врачки!

49

Анонимен

преди 3 месеца

До 49: те половината се подписват Х или О и не си знаят името, но иначе гласуват за правилните партии Герб и ДПС.

48

Анонимен

преди 3 месеца

Нормално, пвечето из тази територия са наръсени с кем трейлове и облъчени с 5Г, какво друго да изберат? А на ***, по-долу, които дават пример за Европата и хартиени бюлетини, погледнете как е попълнен един протокол, тук , от човек, който не може да си напише името и там и тогава може пак да говорим. Айде със здраве и машала аферим! :)

47

Анонимен

преди 3 месеца

До 47: тия дето гласуват за ГЕРБ за българи ли ги имаш?