29

Мен

преди 2 седмици

Те сега вече ще се напълни с шкембелии и тлъстаци!Никакви изисквания и нормативи!Честито!

28

Внесете си

преди 2 седмици

От Виетнам, бе! А сега сериозно. ДДС 15%, прогресивен данък, необлагаем минимум. На тая държава и трябват ***. Ще се оправи демографията, ще има българчета да работят. Другото са 85 милярда лева в няколко частни сметки на хора, на които не им пука за България. После Величие изненада, никаква изборна активност, пак изненада. А тюфлеците отново първи и втори и изход няма.

27

Анонимен

преди 2 седмици

И при военни и полиция падат, няма кой да работи. Така е като дълго време държавата беше на самотек.

26

Анонимен

преди 2 седмици

Аха,коджейка,много си смел сега,а?!Нека позная,при теб всичко беше наред,нали?Само дето оня чичо ловджия от Лясковец,дето решихте да си поиграете с него,прие играта и ви затри цял екип"командоси"!Един на място,един без ръка,един на инвалидна количка!Добре,че се предаде,че по-лошо щеше да стане!И после изтече видеото,на полигона как си играят на каубои палячовците!ВСИЧКИ ТРЯБВАШЕ ДА ВИ УВОЛНЯТ ТОГАВА!

25

Анонимен

преди 2 седмици

КОДЖЕЙК Я КАЖИ КАК ОПАЗИХТЕ МЕДИ ДОГАНА НА КОНФЕРЪНСА НА ДПС!!...

24

Анонимен

преди 2 седмици

Падат да може нашите да влезнат ,че наши кадърни двфицит

23

Анонимен

преди 2 седмици

Престъпници на държавна служба...

22

Анонимен

преди 2 седмици

До Анонимен:"Критериите падат и падат, само и само да няма недостиг на кадри". Да се разбира - Вземаме всеки който се кандидатира ,не връщаме никой :))))-Ти не четеш докрай ! ПОДГОТОВКАТА Е 6 месеца! И тогава ще видиш за какво става въпрос! А пък като започнеш работа....тогава съвсем ще ти стане ясно ! И ще разбереш кои критерии са паднали. Казвам го от опит ,там съм.

21

90 с босовете никога

преди 2 седмици

не са се сблъсквали . говореха за огромни суми . а понеже убийствата за пари бяха много и не се знаеше от кого и защо се правеха . иван иванов спря борците . убиха доцента в кв изток . рекетираха и грабеха всичко живо . полицията или бегаше или вземаше подкупи . от всичко се богатееше . плащането на рекета беше с смъртна закана . като не дадат и смърт . тази година няма такива неща .

20

Имах един приятел

преди 2 седмици

Който работеше в НСО и беше свестен но се махна вика нема да съм им роб на тъ пи фа т маци крадът яко пари от държавата а та вите ми дават малко над минималната да ми ядът х я.

19

Анонимен

преди 2 седмици

значи и дебелаци като полковника от величие влизат в НСО

18

Анонимен

преди 2 седмици

Кадри има като Лойко и Моркова но те бегат в политика за високи заплати.

17

Анонимен

преди 2 седмици

Може ли и аз, миналата година имам 11 фиша за превишена скорост. Засега човек не съм газил.

16

Анонимен

преди 2 седмици

Така е и в образованието занижават се критериите за да има измислени резултати и пари.

15

Анонимен

преди 2 седмици

Ахх жалко за мутрите на властта.

14

Анонимен

преди 2 седмици

То при такива зверски тренировки, кой връзкар ще иска да отиде там, аз навремето за да взема черен колан по киокушинкай карате, требваше да направя 200 лицеви на юмруци, направих ги, ама що пот се изля от мене, не е истина просто :)))

13

Полуграмотен

преди 2 седмици

Екстра, влизам! Доживяхме.

12

Анонимен

преди 2 седмици

"Критериите падат и падат, само и само да няма недостиг на кадри". Да се разбира - Вземаме всеки който се кандидатира ,не връщаме никой :))))

11

Анонимен

преди 2 седмици

Те вместо да затегнат дисциплината и да изритат половината си "мутpu c пагон", които карат като в "бързи и яростни", убивайки невинни хора по пътищата, са решили да свалят летвата и да взимат още полуграмотнни гоppили!!!! Човек да го е страх да шофира братче!!! Кво стана с уббиеца дето возеше кирЕ и затри човека !? Даже името му не казахте, потули се случая нали?!? Закривай това легално ОПГ наречено НЕСЕО!!! Убиййци

10

Анонимен

преди 2 седмици

Аз познавам хора дето са бачкали в НСО, тренировките са зверски, не вервам някое мамино синче връзкар да иска да се подложи на това нещо :))) Но по принцип да си охрана си е неприятна работа, колкото и да изглежда, че не правиш нищо, натоварва ти психиката доста :))