9

Анонимен

преди 1 седмица

До Анонимен 1, може? Ама може и да не доведе. Дори вероятността да не доведе е много по-голяма :) Всъщност бременността не е болест. Можете да си функционирате съвсем нормално без да се пазите :) Освен, ако нямате специфики в клиничната картина. Всички, които имат спокойна бременност могат и да си тренират.Спрете да давате съвети за неща, от които не отбирате. Поне не се излагайте толкова публично. Има лекари, които трябва да са източник на подобни съвети, а не *** като "журналистката"

8

Анонимен

преди 1 седмица

Жено, има ли нещо от което да не разбираш, ***? Ти си цяла енциклопедия! ЮНЕСКО трябва да те обяви за национално съкровище! Егаси пропадналата списвачка.

7

Анонимен

преди 2 седмици

Не са ви нужни тренировки. Пазете си здравето и енергията, която е нужна за правилния растеж и развитие на плода. Останалото само ще се уреди. Ще имате време после да тренирате

6

Анонимен

преди 2 седмици

- Младеж, ще ми отстъпиш ли мястото си, че съм бременна? - Разбира се. В кой месец сте, че не се вижда? - От 15 мин. и затова съм толкова изморена.....

5

Анонимен

преди 2 седмици

Глупости!! Просто си го вкарвайте сутрин и вечер по-дебел. Отзад също. Това е рецептата!!

4

Ако Сте Бременна

преди 2 седмици

Вече сте се Упражнили - Достатъчно!

3

Анонимен

преди 2 седмици

тренирайте мозька си като помислите що стигнахте дотук и се мъчите :)))

2

Войник

преди 2 седмици

Марш на скок 10 км всеки ден. И ще сте в перфектна форма. Нали сте равни с мъжете.

1

Анонимен

преди 2 седмици

Ако сте бременна, просто не четете тази статия. Единственото полезно за вас упражнение са бавните разходки. Всяко претоварване (а то е лесно постижимо по време на бременност) може да доведе до помятане, без значение в кой стадий на бременността. Не знам откъде авторката на това нещо си го е измислила, но най-важното нещо по време на бременността е животът и здравето на детето.