20

Анонимен

преди 3 месеца

Никакви глоби не трябват а взимане на книжки!

19

Йори

преди 3 месеца

Предполагам на пешеходците, да им дадат по един вестник!!! Без друго повечето щрапат като застреляни, поне да има какво да четат докато пресичат!! А на шофьорите по един чифт очила, да виждат пешеходците!!! И проблеми, няма да има! Всичко друго е щавене на хората, откъм финансова гледна точка!!! И то на тези дето, се бъхтят по 12 часа, по 4 часа път до работа и обратнот, станаха 16 часа!!

18

Ханко Брат

преди 3 месеца

А пътища кога ще строят???, че през последните 35 години и ремонт не са правили!)

17

Анонимен

преди 3 месеца

Повече от всичко трябва да бъдат събирани тези глоби, тъй като, ако ще и по 10 000 лева да ги направите, ако джигита продължава както до сега да си ги събира в колекция, все тая

16

Само че

преди 3 месеца

Не само глоби, а при рецидив да ги вкарват в затвора за уличен тероризъм !

15

CB7676

преди 3 месеца

Експертът инж. Панчев да го д 0 х / -\

14

GTI

преди 3 месеца

И румънците, като дойдат тук, карат като изтървани, проблемът е в държавните институции и КАТ, не в глобите.

13

Анонимен

преди 3 месеца

Тук ,автомобилите се продават ,без мигачи !Без възможност за употреба на телефоните през таблото на колата !Дори ,полициите говорят по телефоните ,докато шофират !Не Става с Глоби !

12

Анонимен

преди 3 месеца

При 50 хиляди полицая на 5 милиона население кой ще ги прилага ?Ефект 0.

11

Ivan

преди 3 месеца

Интересно,защо,след като сме все в негативните класации,никой не търси отговори от КАТ,а все водачите ви са виновни?!На кого плащаме ние заплатите и ранното пенсиониране и носи отговорност за безопасността по пътищата?!Как пък един от всички "експерти" не попита някой от великите полицаи,защо не си вършат работата,след като статистиката всяка година за загинали и катастрофи е една и съща?

10

Grom

преди 3 месеца

Явно пак няма новини и редакторът е извадил никому неизвестни експерти да изказват мнение.Според мен пък, основният проблем са неработещото МВР, което се занимава със собствените си контрабандни канали. Глобите и в настоящия им размер просто трябва да се събират, а парите от тях да се харчат за пътища, а не за БМВ-та. Както се забелязва, явно пари за коли има.

9

Анонимен

преди 3 месеца

а респектиращи даньци (от всеки колкото може) що нема :)))))))

8

Няма оправия иначе

преди 3 месеца

Задължително отнемане на МПС-тата при скорост 50 км/ч над разрешената.

7

Анонимен

преди 3 месеца

Айде пак, поредните глупости. Аз пък искам глоби за неакдърни инструктори, корумпирани изпитващи. Как хора, които не могат да пишат и четът взимат книжки? Не скоростта убива, а глупостта на този зад волана. Ако там липсва елементарна клутра.. няма как да се получи.

6

Зевс

преди 3 месеца

Действието на закона се изразява не във високите глоби, а в неговата неизбежност. Докато едни понасят цялата строгост, а на други им се разминава, все ще сме зле, това не важи само за движението по пътищата.

5

Анонимен

преди 3 месеца

А някой някога да е чул или видял индотурк в уч.кола?

4

Анонимен

преди 3 месеца

Хората са масово неграмотни, колкото по-*** и комплексиран е даден *** толкова повече се сили за щастие на голяма част им е за последно.

3

Хахахахахахахахахаха

преди 3 месеца

Как се нарича индивид, който прави едно и също и очаква различен резултат? Ей сега на Тракия, един микробус и малко по-късно фекалка.... изкачат в лентата за изпреварване без мигач, с 90 км/ч, пред мен(движа се със 140), след мен няма никой! Какво ку казваш на подобно вле чуго? И това в рамките на 10 минути!?!?!?!?!? Какви глоби ще респектират тези двама иди0та?!?!?!?!?!?

2

киро

преди 3 месеца

не, трябва затвор.....

1

Анонимен

преди 3 месеца

трябва ама не, БГ е още горе долу в 90-те години на миналия век. Редовно минаване на червено, редовно 70-80 на позволено 50 в градовете и в много градове не може да видиш полиция. Просто е няма и всеки си прави каквото иска.