46

Анонимен

преди 1 седмица

По-добре последни в ЕС, отколкото първи в Третия свят. Не се хващам на русофилските въдички, тц!

45

Анонимен

преди 1 седмица

По-трудно, но не невъзможно. Всяко чудо за три дни. Всяка мода - за 2-3 г.

44

Така или иначе

преди 2 седмици

И без дясната вълна пак не ни приеха в Шенген. Така че по дясна отколкото лява резба

43

off

преди 2 седмици

До До Христо определено си превърнал мозъчните клетки в мускул и то залинял

42

Христо Христов

преди 2 седмици

Открих мъжката любов през социализма. После дойде 1989 и Запада добави и жената, развалиха всичко хубаво. Мамичката им. Сорос е ретросексуален, той е виновен за всичко!

41

Анонимен

преди 2 седмици

0.5 процента от българите вярват, че политиците са полезни. 14.5 процента симулират, че вярват и участват в избори, защото знаят, че има доносници, и не искат да си загубят държавната заплатка и пенсийка. Статистиците, пардон стъкмистиците, умножават бройката по 2 и се радват на 30 процента ВЯРА В ИЗБИРАТЕЛНОТО ШОУ ! ДЕ ФАКТО БЪЛГАРИНЪТ Е МЪДЪР, НЕ СЛУЧАЙНО СТОЛИЦАТА НИ Е СОФИЯ. БЪЛГАРИНЪТ СЕ ЗАБАВЛЯВА С ПОЛИТИЧЕСКИТЕмаймуни от парламентарния зоопарк. 130 партии, АМИ ТЪЙ ДЕ ! ЩО КВИЧЕНЕ ПАДА !

40

долу социалистите

преди 2 седмици

ДЕСНИТЕ ЩЕ ОЧИСТЯТ БЪЛГАРИЯ ОТ БАНДИТИ И ЩЕ ВЪЗСТАНОВЯТ ПРОИЗВОДСТВОТО ! НА ЕВРОПА НЕ ИМ ТРЯБВАТ БЕДНЯЦИ !

39

Анонимен

преди 2 седмици

Каква Европа? То стана един колониален майймунарник в който източноевропейците са на още по ниско стъпало от съшества от г3а на географията. В Европа им трябват сервитьори и помощен персонал на ненормирано работно време без трудов договор. Не разбрахте ли, че смисълът от това обединение е на големите компании да им излиза по-евтини да си подменят персонала на всеки два дни, за да нямат хората спокойствие и всеки да е в стрес.

38

ама вие

преди 2 седмици

да не е помислихте за равни на тях,или май се имате за европейци,мале до къде е стигнало самозабравянето и самочувствието на българина,фашистите са против всички,които те смята за по-изостанали от тях,а има ли по-големи неандерталци от вас,нали се радвахте на победата им,сега си сърбайте надробеното,много на сериозно се взехте,ди ва ци

37

Яааа

преди 2 седмици

До До Христо Приятел,може ли о-конкретно да опишеш как Русия ще ни нападне като сме в НАТО?Я стига с тези лъжливи плашещи мантри на Байдън,с които той измъква от бюджета все повече пари за военния комплекс!Самият Столтенберг каза в прав текст,че няма пряка заплаха от Русия за страни от НАТО!

36

Анонимен

преди 2 седмици

До Илън- С кого ще ги изхвърлиш бе Илъне сигур с ДБ ако изобщо остане нещо от тях и социалистите.

35

Илън

преди 2 седмици

До Христо ХристовНали и теб ше те пратят на фронта да загниеш бе, чиче. Война искат шкембестите троляци от панелките по Надежда като теб - нискочели, нискообразовани роби на мечти за умрелия комунизъм и шумкарски истории по горичките, крадейки кашкавал и млЕко от мандрите. Аре замирайте вече, поне една от комунистическите ви гнусни наследници на БКП едвам закрепи да влезе в парламента, след още 1-2 превъртания ще изхвърлим и Шиши, и ББ, и може пък и да тръгнем най-после нагоре.

34

Христо Христов

преди 2 седмици

Наглият Запад разбира само от чепата гьостерица. Успех на всеки който се заеме с унищожаването му и особено на неграмотните му грантаджийски тро'ло'ве.

33

Тъпчо краварски

преди 2 седмици

И още толкова години както досега да мием европейски и американски zадници, нито в Шенген ще ни пуснат, нито безвизово в САЩ!

32

Анонимен

преди 2 седмици

Айде бе... И за къв *** ни е? Да се напълним още повече с брадати ли? или това е целта, м?

31

факт

преди 2 седмици

с Украйна започна войната, с Украйна ще приключи. останалото са празни приказки за б'алъци.. умряла Русия за Молдова и прибалтийските дупки

30

Анонимен

преди 2 седмици

Преди повече от десет години един *** каза, че само една стена ще боядиса и сме в Шенген. Обаче не би. Не разбрахте ли, че всичко е бизнес и холандците няма да си загробят пристанищата и далаверата, заради някакви си балканци. Ще си висим по измислените граници и ще си търпим крадливите политици, това ни е писано.

29

До Христо

преди 2 седмици

Ти май си забравил, че не Европа, ами Русия започна войната. Путин е агресора и ако може някой да го спре, това е единствино страха му от НАТО. Ако се позволи на Путин да прегазва Украйна, следващите наред но мушката му са Молдова и прибалтийските, а след това и България. Явно си в огромно заслепено заблуждение.

28

Анонимен

преди 2 седмици

Пак урсула. Ние даже и внучето го кръстихме така. То няма и други имена ...

27

Христо Христов

преди 2 седмици

До 20 "Ако дясната вълна ще сложи край на финансирането на войната дано успее" - няма да успее. Има около 13-17% "десни" против война и 5-7% "леви" против война. Всички останали са ЗА война. И у нас е така. Дано си я получи Европа войната!