82

ха-ха

преди 1 седмица

Г-н Постна пица нещо много мазен взе да става към еднокнижника. За министър ли се точи пак ? Щото не го знаем колко е кадърен за това ...

81

Гошо

преди 1 седмица

Симеоне, постна пицо ти от нафталина ли излезе? След като би шамари на Путин и те изритаха като мръсно коте от кебапчийница от Русия сигурно си свършил парите които открадна от пенсионерите и си решил да изкараш някой лев с изявления. За мин фин ли се гогтвиш? Да, ама Не!

80

Анонимен

преди 1 седмица

Мишокът със златните рамки на очилцата,седи си на оная си част,не се обаждай като челна станция,никой не ти иска скапаното мнение.Помни 2017 г.когато беше клиент на пркуратурата,за да се вразумееш и да не натрапваш мнението си на българите.

79

Анонимен

преди 1 седмица

В момента България има нужда от умел геополитика, а по-умел такъв от Борисов. Не става въпрос само за войната в Украйна, която е най-актуалния казус за решаване, но и за случващото се в Македония, Сърбия, както и за разцеплението в Европа. Светът се намира в предвоенно състояние и имаме нужда от опитен и балансиран държавник, който да ни преведе през тези времена. Борисов може да е всякакъв, но няма по-добър политик от него в България. Факт!

78

Анонимен

преди 1 седмица

Борисов днес има рожден Желая здраве и сила за работа Успех

77

Възмутен

преди 1 седмица

Г-н Дянков, моля Ви не се изхождайте по въпроса за правителство! Вие направихте толкова поразии като министър, като най голямата е одържавяване на нашите пари за здравни вноски и превърнахте НЗОК като дирекция към МФ.

76

Галя от EmbassyTO

преди 1 седмица

Таьи малка пица май е похарчила предишното крадено, сега отворена на (не)приични предложения от боцо

75

Питам само?

преди 1 седмица

И как Бойко Борисов ще е премиер само с 530 хиляди гласа, които има, при население на България 6 445 481 души??? Той няма и 1/10 от българите в негова подкрепа!!!

74

Анонимен

преди 1 седмица

този нали живее в америка. да се пробва там да бъде политик!

73

Фактите не лъжат!

преди 1 седмица

Боко Тиквата загуби почти 1/3 от гласоподавателите си !!!!!!!!

72

Напротив!

преди 1 седмица

До 69. Гумен Речев. ПП-ДБ вдигна минималната заплата през 2023 г. от 780 лева на 933 лв.!!! И то във време на Световна криза, породена от повишаване цените на петрола на Световната борса, Ковид-кризата и кризата от войната в Украйна!!! ПП-ДБ вдигна пенсията на майка ми приз 2023 г. от 260 лв. на 560 лв.!!!! Така, че при ПП-ДБ пицата е с шунка и кашкавал Гауда, а при Борисов е постна без нищо...

71

Анонимен

преди 1 седмица

Тиквата има половин милион армия верни тиквеничета,срещу 6 милиона неорганизирани

70

Един Българин

преди 1 седмица

Дянков, ти беше ли министър на финансите или някой ти казваше какво да има в пицата? Не че нещо ама ако толкова си можеш да тънем в мизерия с мизерен растеж само по документи положителен, моля те не ставай пак. Иначе Борисов е най-лошият вариант за министър-председател след Пеевски, но от твоя началник всичко може да се очаква. Е, той да очаква пък нашата реакция. Кажи му да си сложи пелена като дава интервю от Банкя следващия път , че беше напълнил гащите.

69

Право на мнение!

преди 1 седмица

Борисов е символ на корупция, наглост, авторитаризъм, високомерие, простащина.

68

Анонимен

преди 1 седмица

Трифонов ще пее на Шиши и Тиквун Камъните падат падат от небето и капка ми падна на сърцето Помниш ли Бойко първата целувка е чалгата си е чалга

67

Гумен Речев

преди 1 седмица

При тоя пицата бе постна, при Харвардията-с кристали....а при мен и пица нямаше.....какво ли се задава сегинка??

66

Анонимен

преди 1 седмица

Военните като излязат с картечниците, то нема да остане нищо от селяните подръжници на Боко, каква гражданска война бълнувате герберасти :)))

65

Анонимен

преди 1 седмица

СВЪРШИХА ПАРИТЕ ВОЮВАЩИТЕ БОЖКОВ ВЕЧЕ СИ ЖИВЕЕ ЖИВОТЪТ ТАКА ЧЕ СЕ УСПОКОЙТЕ

64

Манипулация

преди 1 седмица

Манипулаторите като Дянков, използват постоянно повтарящи се убеждения, например че "Борисов ще е премиер". Чрез повтарянето на лъжливите внушения, хората започват да възприемат информацията за истина, макар че изначално хората са били настроени скептично.

63

Анонимен

преди 1 седмица

БОРИСОВ ДНЕС ИМА РОЖДЕН ДЕН ЖЕЛАЯ ЗДРАВЕ И НАПРЕД УСПЕХ В ДЕЛАТА И ЖИВОТА