99

Анонимен

преди 3 месеца

Живея в областен град.Много усилено се говори,че Борисов и оня Пеевски,още преди изборите са се споразумели да купуват гласове в полза на итн,гласейки ги за патерица в следващото правителство.В нашия град,никога не е имало толкова бюлетини за итн редовно попаднали в урните,значи е имало голямо купуване на цига.ски и българоциган.ки бюлетини.

98

Анонимен

преди 3 месеца

ППДБ се дърпат, но ако погледнете малко назад само с Възраждане не са се куролирали, също като леките жени уж се дърпат ама накрая пускат!

97

Това, което предстои

преди 3 месеца

Фактът, че всичките партии нападаха и очерняха ПП-ДБ в предизборната битка е логично доказателство, че коалицията ПП-ДБ е единствената евро-атлантическа формация, която участва в тези избори. Всички останали участници в изборите са представители на Радев и Путин. За сведение на техните избиратели, веднага след края на войната етническите и путинистките партии ще бъдат поставени извън закона, а водачите им ще бъдат съдени от Военния трибунал за национално предателство.

96

***

преди 3 месеца

Агата ви е незаобиколим. 1 туба нафта за пълна обиколко около него.

95

Краси

преди 3 месеца

Плешивият Панчу не вижда ли,че всички воюват с ПП-ДБ,а не обратното??

94

Анонимен

преди 3 месеца

да ДПС е не заобиколим фактор и олицетворение на купуване на гласове. Нека никой не ме заблуждава защо бългагир гласуват за ДПС!!!

93

Анонимен

преди 3 месеца

ПП-ДБ не воюват с всеки, а с мафията, а мафията отново е на власт! кога ще вдигнат мерника нашите мафиоти, сръбските мафиоти, ще видим

92

Хахаха

преди 3 месеца

Селски, те не воюват. Имат програма и я следват. Хахахахааааа.

91

Анонимен

преди 3 месеца

ПП са американски марионетки и украински ***

90

фондациите

преди 3 месеца

"ГЕРМАНСКИТЕ" фондации ХЗ и КА продължават всячески да крепят ХЕРБ!!!

89

Дуньо П.

преди 3 месеца

Ристо е бил,е и си остава верен копой на банкянския играч.Не се ли измори аланкоолу,да повтаряш като папагал,какъв е успеха на търговеца на бюлетини.Отблъскваш ме като физиономия и със слугинажа който имаш в характера си.

88

Анонимен

преди 3 месеца

"Без теб Сърби", ПОЗНАВАШ ЛИ ГЕОГРАФИЯТА НА БАЛКАНСКИЯ ПОЛУОСТРОВ и АНАДОЛА(МАЛА АЗИЯ)???...

87

Анонимен

преди 3 месеца

Очаквам да видя как рупорите на простотията и халтурата- специалисти ,разбирачи и плювачи по всичко... на ИТН начело с Тошко и оная дръжка на микрофон Ала Бала / банов -дет маа г А щи по улиците и стана и той бир парче дупетат..Седнат в скута на Пеевски и с баце от Банкя да си делкат кабинет и управление вече очаквано официално ...докато предоговарят проценти неофициално..Мила картинка ...Честита ви поредна Пунта Мара "изборна" победа

86

Червен каскет

преди 3 месеца

Да, навремето ДС създаде ДПС......

85

На Боко Чекмеджето

преди 3 месеца

Евроатлантиците ще се сгобят. Иначе Боко при Магнитски, Киро у Канада. Нема лабаво!

84

Без теб Сърби

преди 3 месеца

Слава на ДПС ! Те са бъдещето на България. Скоро пред погледа на блеещите българи, България ще се превърне в източнотурска провинция с джамия във всеки град. Официалния език ще стане турски, новинте ще са само на турски език. Мъжете ще бъдат *** , а жените с бурки ! Спете българи...спете !!!

83

Анонимен

преди 3 месеца

Промишленото производство пада 18 ти пореден месец в българия а в Европа е още по зле . Еврокораба потъва . Вървят фалити и няма кой да пълни хазната . Трябва да се вдигат удърно данъци а на държавна ясла са все хора над 45 години които не могат да възпроизвеждат нацията . Не е нужно и да купуват имот . Биха убили човек за да си задържат яслата което ги прави много опасни за обществото . Трябвало е да има много отдавна промени а боко тиквата точно не направи тези промени . 12 години безвремие .

82

Анонимен

преди 3 месеца

За огромно съжаление здравият разум е рядък гост в българския политически живот. Знаем какво ражда сънят на разума. В конкретния случай роди Великолепие.

81

БЕЗПРИСТРАСТЕН

преди 3 месеца

Стига вече сте сте упражнявали на гърба на ПП+Дб.Нали искахте да загубят.Ето,загубиха.Съсредоточете се върху този,заради когото отидохме на избори-да прави правителство.Защо го съжалявате-бил пред труден избор.Нали се хвали какъв голям политик бил-хората го харесват,искат да живеят в тор та и го избират.Вместо критиките да са към Борисов вие продължавате да се занимавате с промяната.

80

закривай

преди 3 месеца

И ДПС и ГЕРБ са в Магницки че имат корупция. По-добре е затова да бъдат закрити.