64

да се съгласи!

преди 2 седмици

и в знак на покаяние да изнесе компанията в Русия! :)

63

Хмм

преди 2 седмици

Е, нали изповядваме западните ценности на див капитализъм? Каквото си иска, това ще прави в неговата си фирма. Какви права, какви пет лева. Такива имаше в СССР. В страната на свободата, няма такива извращения.

62

Копейкобективно!

преди 2 седмици

Мали, имам минус! и не разбирам какво лошо имат моите подмятания за жънимръзците..... мноо пъ зеха да не разбират, че това са само едни детински бъзици, нали така.... кво толко, аре бе, ще го преживеете размера ве, нема се косите ве... ама то, като е за жени да се подмята и жените немат право да са обидени, апа като е за едни други, аршина им е друг, дето мери кое какво е .. и не скачат от щастие на подмятания бе .....като се закача човек с тях и цъкат минуси .... *** иначе пудкрепят мъск... хех!

61

Копейкобективно!

преди 2 седмици

Да се назначават само жиномръзци на принципа- колкото по им е къс, толкова по-добре и ще възцари тишина в коментарите тука, щото най-накрая един анонимен ще го уредят с полагаемото му се според дължината възнаграждение.

60

еми ми се иска ем ..

преди 2 седмици

и не разбирам какво лошо имат сексуалните подмятания ..... .. как иначе се правят деца.....аре стига на жените не им се иска ....или не им стиска .....като се закача човек с тях мрънкат, че са обект на сексизъм ....ако си мълчи и се дистанцира, изкарват мъжете слаби и се оплакват че нямало мъже вече.....

59

Анонимен

преди 2 седмици

Чиляка се е взел насериозно, но дрогата и славата правят неузнаваем даден човек, почва да прекалява в един момент :)))

58

до 52

преди 2 седмици

До Анонимен,дано и теб не те вземат на работа ,щото си малко пиш ко вец,ако трябва да ви наемета според това,гладни ще умрете не ща ст ни ци

57

Анонимен

преди 2 седмици

Нека назначава хора според гръдната им обиколка, те технологиите точно от това се нуждаят! Изтрещял бизнесмен с желание за държавна помощ от 56 млр. долара.

56

Анонимен

преди 2 седмици

Айде, почнаха го и него. В днешно време само това да си жена вече е капитал - обвиняваш някого, че те е тормозил сексуално и получаваш облаги. Дори не те разследват, виновен си и толкоз.

55

Атмаджа

преди 2 седмици

Не съм адвокат на Мъск,но случаите трябва да се разследват детайлно.В днешно време част от жените скалъпват всякакви обвинения,за да спечелят пари.Ако лъжесвидетелстват е редно да бъдат наказани самите те.

54

Анонимен

преди 2 седмици

Подкрепа за Илон Мъск, съд се феминистките!

53

Анонимен

преди 2 седмици

Беше странно че когато подкрепяше Украйна беше най-добрият човек на светът.

52

Анонимен

преди 2 седмици

Човек... неговата компания, неговите правила. Те какво очакват - комунизъм: кандидастват и не покриват никакви критерии, ама ще ги наемат, щото иначе ще съдят фирмата?!? Заставам и казвам - таа пичка ще я наема, щото имам вътрешното усещане, че фирмата ми ще е по-успешна. Фърлях боб, чесах пaцата и реших. И какво - ще дойде държавата и ще ми каже кой да наемам? Гати комунизма.

51

Един Българин

преди 2 седмици

Предлагам на Мъск да премести компанията си в България - имаме прекрасни инженери и инженерки с прекрасни гърди последните. Не е проблем да се пошегуваш с колежка пък кой знае...може и да и хареса. Също не е проблем колежка да те загледа и никой никого не съди, защото съдията ще умре от смях. Заплатите ни са много по-ниски и това че няма кади не се отнася за такива, които плащат справедливо за българския пазар. А ако няма доверен ИТ човек ще му съдействам срещу някоя секретартка :)))

50

до 44

преди 2 седмици

Значи вече това човек да иска да прави секс с противоположния пол и да си мисли за това и да говори за това е някакъв вид заболяване така ли? Еротоман! Хахахахаха Абе скрийте се бе!

49

феминистките

преди 2 седмици

да си направят компания, като неговата, и да назначават само по техни критерии ...примерно до 10см. Но който може, го прави, който не може - жална му май...

48

Бай Дрън

преди 2 седмици

А тия дето е уволнил, да не са подгласничките на Мис Алабама?

47

Бай Дрън

преди 2 седмици

Американците са доказано тъппи и тая статия го доказва. Убийте си Мъск, Русия и Китай само това чакат, хаха, да се намесят в Космоса и в електромобилостроенето на 100% :) Тъппии американци.

46

Анонимен

преди 2 седмици

Вижте е Лена, с един парапет и се оправи душицата.

45

Митев

преди 2 седмици

На жената няма угодия! Поискаш си-***, не си поискаш-хомо. А сега де!