94

Бай Васил

преди 1 седмица

Добре, че са американските конкурси, за да научим що е то женска красота.

93

Анонимен

преди 2 седмици

Народите на Запада загиват от либерастия и лакомия.

92

Маг Минчо

преди 2 седмици

Това не е Мис Алабама, а Мис Хипопотама!

91

Анонимен

преди 2 седмици

Красотата е сляпа

90

Гатю

преди 2 седмици

Има нещо кардинално парадоксално сбъркано и повредено в 0ззфинените глави на окабалените гъдулки.Хем са дебели и масивни кат Хипо, хем са кухи.Колко по растат на мас и кожна площ толко по нагли, безпардонни и по трудно осъзнават, нуждата си от помощ за това колко репулсивно и съжалително е за хората дори да им гледат болестта.Спрете въглехидртите вземете кисело мляко,кефир,л-на от пеленаче изсушете и яжте но не така.Мебела е слаб

89

Олимпий Панов

преди 2 седмици

Конкуренция на Пеевски и Бойко!

88

Олимпий Панов

преди 2 седмици

Нловото лице на Америка не се събира в объектива на камерите!

87

Поручик Ржевски

преди 2 седмици

Така ...започва новата свръх интелигентна стратегия за налагане на нови естетически критерии, които разбира се са на 180 градуса спрямо заложените ни от природата естествни критерии за красота. Каква е крайната цел - чудя се ... - може би да подхлъзнат и малкото останали американки под 100кг да наддават и така по-лесно да лансират гей браковете.

86

Инч хай

преди 2 седмици

Има нещо нередно тук. Ако изгледате внимателно видеото, ще видите, че на последната снимка изглежда сякаш седалищните й части са отпред.

85

Бааах ти

преди 2 седмици

Сланинестата мис

84

Анонимен0011

преди 2 седмици

Ох на батко сладураната! Ще има да я консумирам цяла зима, че и малко от пролетта! Все пак е по-красива от "Мис крокодил".

83

АнонимеН

преди 2 седмици

ЩОМ МИС АЛАБАМА Е ТОВА ПРЕДСТАВЕТЕ СИ ТАМ КАКВИ СЛОНОВЕ ХИПОПОТАМИ И МОРЖОВЕ СА ОСТАНАЛИТЕ :D ПРЕДИ ВСИЧКО ТОВА Е КОНКУРС ЗА ВЪНШНА КРАСОТА ТЪЙ, ЧЕ ИЗБОРА И Е ПОДИГРАВКА

82

Анонимен

преди 2 седмици

новото нормално, как не е и чернаа че сега може да има някой протест заради това.

81

Ванката

преди 2 седмици

То тази е изяла миската с двете подгласнички заедно, затова е 150 кила.

80

Ибн Ебн ел Камил

преди 2 седмици

Сакън,не разваляйте хубавата жена!

79

мис тюлен

преди 2 седмици

След коронацията отплувам към Аляска, в Алабама ми е жега.

78

Анонимен

преди 2 седмици

Това, че не се притеснява от килограмите си, не я прави красива. А това все пак е конкурс за красота на хора, не на хипопотами.

77

Анонимен

преди 2 седмици

Пропагандата и активните мероприятия на КГБ проникват и до най затънтените кътчета на територията на противника. Всичко това което се случва в западния свят в Америка и Европа и страните от НАТО това беше планът на СССР за масово поразяване на живата сила на противника. Има достатъчно филми в който агенти като Юри Безменов обясняват технологията по която се унищожава моралът и ценностите на едно общество. Така се отслабва и се превзема държавата отвътре без да се изстреля нито един куршум.

76

Анонимен

преди 2 седмици

И човек с деменция може да стане президент

75

Анонимен

преди 2 седмици

То не е здравословно и да си много слаб и да имаш хранителни разстройства като булимия например.Конкурсите за красота трябва да включват повече кандидатки с естествена красота, както е било едно време. От поколението на Синди Крауфорд, Шифър, Наоми Кембъл и други.В днешно време естествената красота понякога се подменя с изкуствена помощ като напомпани гърди, устни допълнително коса, модификация на скули, нос и какво ли още не.Тези изкуатвени "достойнства" според мен не трябва да се промотират