65

Кире

преди 2 седмици

Да обобщим-ако голяма марка ти продава китайско карго за 200лв тениската е ОК, но ако си я поръчаш директно от китайския сайт за 5лв. не е! Защо? Защото няма да дадат на Мбапе 20 милиона. Е и? Мислех че спорта е за спортуване:) Това е същото като пенсионната система- ако държавата ти казва наливай ти сега , а тия след тебе (които ги няма, но...) ще наливат за тебе, може, ако ти си направиш същата пирамида обаче не може!

64

Абе Мисирките

преди 2 седмици

не сте ли се замислили че ако българите не се разсейват по този начин ще се замислят за политически теми и тогава и ще се зачудят: "ЗАЩО НЯМАМЕ ЗАКОН против ЧУЖДЕСТРАННИТЕ АГЕНТИ?"

63

Има

преди 2 седмици

един неуморен който само обяснява какви бачкотещи бачкери били склададжиите. В началото мислех, че е защото спят с жена му. Сега вече знам, че е защото не искат да спят с него.

62

хаха

преди 2 седмици

люксембург са 10 пъти по богати от нас и само 4% по малко гледат онлайн. богати ама не и будалли. Спортистите не са тези които обират лъвския пай. Примерни уимбълдън печели100 милиона. Наградния фонд е не повече от 10. Кой *** всяка година 90 без да тича по корта? Че и малко им били! Наглллии!!! Без цялата техника (ел.ток, сателити безжични връзки и много други) щяха да изкарат не повече от 100 хил. Те плащат ли на хората предимно физици всяка година да ползват тези открития?

61

Анонимен

преди 2 седмици

Според действащото законодателство дефиницията "гледам" е доста различна от "продавам" и следователно статията ви е лъжлива и подвеждаща. Като пример мога да елементарното ютубе.. изкарвате ни пирати, че гледаме клипове там ли? или стрийминг от ютубе също е пиратство? защото гледах един концерт на живо скоро... и ??? Чешете се? Ако гледам как сина ми рита топка с приятели на кого да плащам авторски права? Излагате се. Ако на приятел дам БИБЛИЯТА да прочете? да търся БОГ да му платя авторски?

60

Анонимен

преди 2 седмици

Ми аз и Ергенът го изтеглям, изтеглям и Денсинг старс, изтеглям и Игри на волята...не ми се гледат глупави реклами през 10 минути :))) Да дам 10 кинта за да гледам глупав филм на кино, е все едно да призная, че съм станал идиократ :)) Навремето Холивуд правеше стойностни филми с замисъл, сега е само бездарни чер нилки, които незнайно защо ги изтипосват толкова, че даже непременно требва бял с черна или обратното да се налага :))) Преди черния умираше първи във филмите :))

59

Анонимен

преди 2 седмици

Долу всички отбори.

58

Анонимен

преди 2 седмици

А толкова ли е трудно да продадат правата например на Амазон прайм и от там да се гледат тези спротни събития в цял свят.

57

Анонимен

преди 2 седмици

До Радослав Ако гледам само 1 мач за 10 г. трябва да платя 10 бона такси.

56

Радослав

преди 2 седмици

Те изборите фалшиви и ги изпиратстваха, те за спорта се разтревожили. Хахах

55

Анонимен

преди 2 седмици

Бачкьор съм. Склададжия. Панелкаджия. Не ценя чуждият труд и няма да дам нито една стотинка на ритача на мач! Такова ми е мисленето и няма да го променя, Сър.

54

цццц

преди 2 седмици

успех със спирането :D тези които стриймват използват фалшиви ip и mac адреси

53

do 51

преди 2 седмици

Днес в Казан НЕ е стартирало НИЩО и никакви игри на БРИКС. Спортистите от БРИКС, без тези на голташка Русия, се готвят за Олимпиядата в Париж. В Казан стартира масово увеличение на заплатите в консервената фабрика, която носи 90% от БВП на града. Средната става от 190 на 192$ бруто!

52

Анонимен

преди 2 седмици

До Анонимен Разпостранението не е възможно да се спре. Технологиите са по-напред от законите. Ние с тебе се уговаряме и си споделяме файловете и няма как да ни спрат.

51

Анонимен

преди 2 седмици

БРАВО! Федерациите на всички спортова толкова алчни станаха че не заслужават никой да им плаща за нищо. Аз не гледам спортни събития, но ме радва факта че тези сатани губят.

50

Анонимен

преди 2 седмици

Днес в Казань, РФ стартираха международните спортни игри на БРИКС. Участват повече от 4700 спортисти от над 60 държави.

49

Анонимен

преди 2 седмици

Кръстан Паралийчев Паралийчин от Село Несла! Бруалната звезда на село Габер! Можете да гледате на живо в кръчмата на Васко всяка вечер! Гарантирано шоу за малки и големи!

48

Анонимен

преди 2 седмици

Спортовете трябва са БЕЗПЛАТНИ за всички да гледат. Предостатъчно пари се вадят от реклами, а вече всичко принадлежи на шепа компании така или иначе.

47

Анонимен

преди 2 седмици

До Анонимен Сърбия имат 20 платени канала Спорт клуб тн

46

Анонимен

преди 2 седмици

Кой нормален плаща за такова нещо, реално ако ми искат пари няма и да го гледам не им ли стигат рекламите, тук плащаш са Диема цената на пакета се утрои и реклами връткат он топ!