58

Анонимен

преди 2 седмици

Новобогаташите да вземат да се образоват,най цения капитал какво е. И да престанат с манекенки меринджири с асистенки, уха муха.

57

ОцелялОтСДС-Чумата

преди 2 седмици

Преди повече от четвърт век СДС-Шайката, начело с Драгалевския гърбат Айдук постави началото на опростачването на нацията,чрез успешно прилагане и налагане на Доктрината на краваринът и бивш шеф на Сереуто Алън Дълас,под зоркото напътствие на шпионите от Козяк .Това е резултатът .

56

PRIMER

преди 2 седмици

Ицо Хазарта със завършен 7 клас стана Евродепутат , България е пример за неограничени възможности без да сте учили .

55

ЕС Комунист -Либерал

преди 2 седмици

Най важното е безполезният излишен иялов държавен хрантутник,заедно с непотребният пенсионен излишък да растат да са добре,оядени и доволни.За бачкерите бой данъци и рекет , а майки с деца и завършващите средно и висше образование- кучета ги яли.

54

Анонимен

преди 2 седмици

Нито заглавието е вярно, нито съдържанието на статията.

53

Анонимен

преди 2 седмици

На кой Ром му е нужно средно образование? На кой Ром комунист му е нужно да завърши гимназия, след като може да бъде в парламента и без никакво образование? Достатъчно е да умееш да риташ топка!

52

Анонимен

преди 2 седмици

Не учете и не работете тука . На мене тази нагла държава ми каза че моето ,,образование,, не струва дори колкото ченгеджииска щерка . Че аз 4 години напразно съм ставал рано и съм ходил на училище и всичко кото съм учил не струва толкова колкото ченгеджиска щерка която не е правила тези усилия . Търти и нагли хрантутници му одрязаха ръцете защото не съм посягал на държавна ясла и щото исках да си ги ползвам а не да лежа на гърба на народа като мойте дърт душмани . Това е дърава за дърти търмъци

51

Сифилиско

преди 2 седмици

Последния да загаси лампите.

50

В българите

преди 2 седмици

Нищо човешко не остана

49

Закривай

преди 2 седмици

Държавният позор България!

48

То у БеГето

преди 2 седмици

Попринцип си намалиха хората от хубав живот.Малашевци се разраства с огромни темпове.

47

спиций

преди 2 седмици

с ПОздрави ахмет

46

Анонимен

преди 2 седмици

Подготвят ни за масов внос на дива и.

45

Основната причина

преди 2 седмици

Ами защото от година на година се увеличава числеността на защитения етнос, когото държавата ни развъжда без да изисква от него да поема задължения. Още преди 2 години 50% от първолаците вече бяха индийчета. През последните 4 години явно е нараснал с 20% броят на онези деца, които са на възрас 12-17 г. Според техните традиции, това е точно възрастта, когато трябва да си намерят брачна половинка и преди да са станали пълнолетни вече да са произвели поне по 3 деца. Не им остава време за учене.

44

бре

преди 2 седмици

До Анонимен никой не ги избира те си купуват изборите, как дпс е втора, почти първа политическа сила във Видин дето има 2ма турци на кръст

43

Ланселот

преди 2 седмици

Пак си избрахте Бойко дето ви мисли за лош MaTpял и после се чудите защо има демографска криза и се задълбочава. Да имахте малко мозък в главите ли .... ;)

42

Бг Политик/Бизнесмен

преди 2 седмици

Цял живот правя схеми, крада , точа , лъжа , мажа , манипулирам, хвърлям трохи на работниците, унижавам ги , гърбя ги яко, не им предоставям добри условия, не оправям инфраструктурата и честно казано съм Шокиран , че може да има демографска криза и хората тук намаляват , не разбирам как се случва това и защо О_О

41

Анонимен

преди 2 седмици

Не се напрягайте,голям праз,като изчезне бг,ще дойдат други тук и света си продължава.Никой не ни е виновен,че сме ***..

40

Анонимен

преди 2 седмици

До АнонименА техните деца ще раждат деца в други държави. Те това ще е резултатът от великата демокрация !

39

Анонимен

преди 2 седмици

В края на соца също много се говореше за " кражби" и "злоупотреби" и че уж пари имало много, ама другарите ги крадяли. Сега е същото. Пак не вървят работите.