10

сарафооф

преди 2 седмици

ще каже това което му наредят, и той не е там случайно.

9

Търся

преди 2 седмици

търсим едно девето джудже

8

do 7

преди 2 седмици

а прокуратурата като работеше ти къде спеше? имахме обвинени десетки бандити, само че народецът се събра под юмручето на Фигуранта и сега вече странно няма обвинения...

7

Наблюдател

преди 2 седмици

И кво, прокуратурата не работи защото вещите и лица били невещи?! Ами като не може да работи да се саморазпусне. Така и така няма обвинени нито един високопоставен бандит или политик. Вместо това само чадъри над големите престъпления... Така ще спестим пари на данъкоплатците. А с парите си от чадъри, прокурорите могат да се насладят на богати старини на Малдивите.

6

Реалист

преди 2 седмици

Този е Гешев 2. Човек на същите звама Тулупа - Боко и Шиши.

5

Анонимен

преди 2 седмици

Още един от групата на Боко и Шиши .

4

Анонимен

преди 2 седмици

Сарафов и цялата прокуратура са един безделници! Защо не се самосезираха от интервюто на Гешев малко преди изборите, че Борисов изнасял сакове с кеш чрез някакъв пилот Витков от Авиоотряд 28? Между другото, не по всички български медии го имаше това интервю, а по които го имаше, бяха забранени коментарите. Гешев, че е гомно, гомно е... ама знае много работи.

3

анонимен

преди 2 седмици

изпълзя кокото да назначи още един от семейството на Пепи еврото на висок пост. Емилия Русинова вече е апелативен прокурор на София.

2

наблюдател

преди 2 седмици

И тоз изпълзя.

1

Samo minavam

преди 2 седмици

Тези абревиатури, са писани за робите в България. За политиците и антуража, не важат.