106

Анонимен

преди 1 седмица

щот дъртите и изкуфелите ги блокират всякак от страх

105

vs

преди 1 седмица

Щот на младите лидери като им завъртиш обувките не могат дда се обуят!

104

Комунист Глобалист

преди 1 седмица

Старческото гето с вкочанени Байдъни не е предвидено да съществува още дълго

103

ТОП НОВИНА

преди 1 седмица

У нас всичките са с опит.

102

Анонимен

преди 2 седмици

тези не грамотни анализатори за какъв компромис говорят??? Да оставим корупцията да вилнее ли???

101

Анонимен

преди 2 седмици

Бат Бойко, знаеш ли колко деца имаш в махалата? Ми изкарай едно младо от тях, да оглави ГЕРБ и ти спокойно спи. Казвай му какво да прави! ...Ако не те слуша, смени го с друго твое дете от махалата. Ако и то не те слуша.... изкарай децата дето си ги направил шефове на другите партии останали след разпада на БКП на твоя баща Бай Тошо - Бог да го прости!

100

Анонимен

преди 2 седмици

Слязох от балкана и отидох за пръв път в София от 50 години. Потърсих мавзолея на Димитров и не можах да го намеря. Къде е той? Питам хората на площада и не знаят къде е?

99

Анонимен

преди 2 седмици

ДПС били либерали и ГЕРБ консерватори. Да умреш от смях.

98

Анонимен

преди 2 седмици

От много обиколки из държавата и оптимистични предвиждания ББ не спечели и ако на изборите не се разчиташе само на твърдите електорати, загубата на ГЕРБ щеше да бъде по-забележима. На хората им омръзна това непрекъснато повтаряне на имената на вече изтъркани лидери и го отнесоха доста лидерите на ПП, ДБ, БСП, в по-малка степен - на ГЕРБ.При евентуални следващи предсрочни избори метлата ще бъде по-силна. Дано ББ проумее, че е време да отстъпи крачка настрана и да пусне напред млади колеги.

97

Анонимен

преди 2 седмици

ББ след неуспешните разговори с ПП-ДБ се ориентира към съюз с Пеевски, разбирай ДПС - ход,който се очакваше още от март т.г. Преди формиране на предизборната коалиция ББ заяви,че с ДПС кабинет няма да прави,но след резкия отговор на Д.П., че тогава ДПС ще направи кабинет с ПП, а ГЕРБ ще бъде в опозиция, Борисов клекна и сега ще прави кабинет с ДПС и вероятно с ИТН,може би с Величието.Печеливши са ДПС, ББ загуби 150 хиляди гласа, БСП стигна до 140 Хил., а ПП претърпя погром. Мария Габриел изчезна

96

Захари Стоянов

преди 2 седмици

Тv On air! Докога ще каните за анализи децата на тъмночервената номенклатура. Ана Кръстева, бивш служител на ЦК на БКП, дъщеря на партизанин, нищо не разбираща, нищо не научила. Заниваше се с бежанците, после стана интересана външната политика и тя се метна там, - пак нищо и тотално непознаване на дипломацията и геополитиката. Сега пък я каните да коментира избори. Ми тя социологическо изследване нито е виждала, нито е чувала. Засрамете се! Толкова ли не можете да намерите читави и знаещи хора

95

Отгов. на Заглавието

преди 2 седмици

ЗАЩОТО МЛАДИТЕ НЕ СА КАДРИ НА ОКРЪЖНИТЕ КОМИТЕТИ НА БКП И ДКМС....МНОГО СА МЛАДИ. А ТЕЗИ КОИТО СА /СТАРИТЕ/ ТЕ ПЪК СА НА ИЗЖИВЯВАНЕ. ЗА СЪЖАЛЕНИЕ БКП НЕ СЪЗДАДЕ ,,ТРЕТИ ЕШАЛОН" ЗАРАДИ ВЪЗРАСТОВАТА НЕВЪЗМОЖНОСТ. НАСЛЕДНИЦИТЕ НА ЧЕРВЕНИТЕ НЕ СА ШКОЛУВАНИ ПО РУСКИ И ИСКАТ ДА ЖИВЕЯТ НА ЗАПАД.

94

анонимен

преди 2 седмици

И при комунизма беше тъка,до последно"комунистите"от политбюро бяха на власт,път се даваше само на"техни"хора

93

Анонимен

преди 2 седмици

ЗАЩОТО ДЪРТИТЕ ВАМПИРИ ПРЕЧАТ НА МЛАДИТЕ

92

Анонимен

преди 2 седмици

статуквото герп-дпс разрешават нови партийки само ако ще имат полза от тях, за това

91

Анонимен

преди 2 седмици

Щото младите не са минали през комунистическата школа и дъртите комунисти им нямат доверие.

90

Ама защо ?! защото!

преди 2 седмици

България си я направихте като ***, сега нямало лидери. айде *** бе.

89

как така

преди 2 седмици

нали искахте Слафчу чалгата -млад меринджей гласувайте за него!

88

Как да липсват?

преди 2 седмици

Ивелин Михайлов е млад умен и здрав. Ще изрине статуквото с лопатата си.

87

На жена ми Кучето

преди 2 седмици

Напротив, мили лели! В момента всички " млади" се считат за лидери хаххахахахаха. Голямо посмешище сме си за пред себе си, че и за пред небинарното ни русо-еврабийско семейство.