249

Анонимен

преди 3 месеца

Почна да се опикава от страх Великият генерал-майор Марков, защото не си пие лекарствата. Този шизофреник е болен и опасен.

248

Анонимен

преди 3 месеца

Световно известни "възрожденци": нула.

247

Анонимен

преди 3 месеца

Известни сциентолози: Джон Траволта, Лиса Мари Пресли, Кърсти Али, Чик Кърия, Елизабет Мос, Ленард Коен, Том Круз.

246

Анонимен

преди 3 месеца

Tagesspiegel съобщава на 26.06.2012 че Aмериканските консулства по целия свят, се явяват като ,,отваряч на врати" (Tueroffnener) за сциентологията във Политиката и Обществото. "die amerikanischen Konsulate seitdem weltweit fuer Scientolgy einsetzen und als Tueroffner in Politik und Gesellschaft fungieren. "

245

Голям страх ги тресе

преди 3 месеца

Закоравелите престъпници! Що ли?

244

Анонимен

преди 3 месеца

На фона на величията, Волен Сидеров ми изглежда някак си хрисим и възпитан като библиотекар пред пенсия.

243

Анонимен

преди 3 месеца

Ивелин Михайлов, е собственник на "Together Bulgaria" чрез която Разпространява Сциентожка Литература (Л.Р.Хъбард). А в студиото на Together Bulgaria чест гост най Известния Сциентолог Марк де Турк. Има го в Ютюб, задайте в търсачката, сциентология или дианетика и together bulgaria и вижте. Задайте Хъбард и together bulgaria, и вижте

242

Анонимен

преди 3 месеца

Полковник, къде е кръста? Така като чета какво си написал във Фейса, май ти заплашваш господин Мустафа Миранов, а не той теб

241

Анонимен

преди 3 месеца

Това е типична страгия на сектата , първо казват че някой иска да ги убие или нещо ги клевети , и после започват да го заплашват те .. А това не е майтап работата да те преследва фанатизирана секта..

240

Анонимен

преди 3 месеца

Когато сектата Сциантологията учи децата ви в НБУ и СофтУни на 'Меки Умения" - като първо място за наемане работа бизнеса поставя меките умения .. Другото математика и физика, програмиране можеш да научиш в процеса на работата..

239

Анонимен

преди 3 месеца

Сциентологията. Нов поглед върху животаЛ.Рон Хъбард , Главата - КАКВО Е ВЕЛИЧИЕ .. четете за сектата бе , човека се е учил от книги.. Името на Партията не е случайно - не е от Величието Цар Симеон 9 век

238

Анонимен

преди 3 месеца

Сектата на Сциантологията е забранена в Германия и Франция .. А у нас свободно се продват книгите на сектата в момента са на пазара.. Дори в НБУ и СофтУни вместо Меки Умения се учат от книгите на сектата на циантиологията..

237

Анонимен

преди 3 месеца

Това е опасна военизирана секта от промити мозъци. Тези действат под шапката на сциентолозите и ресурси и подкрепа не им липсват. Овладеят ли лостовете в държавата Бойко и компания ще изглеждат като цвете. Сектата се командва от Щатите, а лидерът и е психично болен и алчен за власт психар

236

Анонимен

преди 3 месеца

Тоя точно све седмици преди изборите, се закачи с един голям кръст и почна да чете новия завет във фейсбук. Сега се опитва да създава етнически конфликт, докато Ивелин Михайлов разпространява материали на Сектата Сциентолозите чрез страницата на фирмата си Together Bulgaria.

235

Анонимен

преди 3 месеца

Mарков на няколко пъти вчера спомена за неква световна мрежа ,,Воините на светлината''. Проверих в Интернет и открих че, има такава психарщина, която е написана от създателя на Сциентологията - Л. Р. Хъбард. Май става въпрос за воините на сектата.

234

Анонимен

преди 3 месеца

Тайна служба на сциентолозите е OSA (The Office of Special Affairs (OSA), прочетете в Интернет, има и филми за тях, плашешто е. Нещо като мрежата от ,,Воини на светлината "на Марков, по книгата ,,Воини на светлината" на Л. Р. Хъбард създателя на Сциентологията.

233

Анонимен

преди 3 месеца

На кой пък му пука за тоя пишман подполковник хахахахахаха.

232

Хехехе

преди 3 месеца

Де да беше истина

231

Анонимен

преди 3 месеца

Измишльотини! Ще му се на това въшливо ченге с мания за величие някой да му обърне внимание. Еднодневка с остър дефицит на образование и интелект.

230

Тарикат

преди 3 месеца

Както беше изяснено от протоколите: за Величие са гласували 237 хил. души! Тоест, около 12% от гражданите. Дори Коцето осъзнава, че това е повече от истинската му електорална подкрепа. Сега разбрахте ли защо всички са в истерия? Не е заради някакви 4%. Управляващите губят почва под краката си. Затова са активирани тролеферми, *** и служби.