193

Ицо

преди 3 месеца

Благодаря на всички, които ми помогнаха да лапам яко !

192

СУФ

преди 3 месеца

Хубава закана, но не мисля, че мястото ми е в Европейския парламент. Като иде в САЩ, тогава да сипе закани. :)

191

Анонимен

преди 3 месеца

Това момче живееше близо до работното ми място.Често го виждах и се впечатлих какъв грижовен баща е и мил човек.Успех.

190

Анонимен

преди 3 месеца

189 Простакът си остава ***, независимо, дали има само средно, като Ицо Хазарта и то завършено с връзките на баща си, или право в СУ, пак с връзки и протекции, като невъзпитаната Лена от парапета с каруцарския си речник. В България опростачването е повсеместно, така че аудиторията напълно си заслужава Ицо Хазарта, Лена от парапета, Киро просто, инвалида Кокорчо международния измамник и останалата флора, и фауна от ПП.

189

Анонимен

преди 3 месеца

На глупендераИцо Хазарта не му ли е неудобно, да ходи при децата от домовете за деца без родители със скъпарския си джип? Той стана пример за младите, не учи, дрогирай се, защото после ще станеш депутат и ще живееш в лукс. ПП са модел за младите българи, купи си диплома и яхни държавата. "Шефче", дай някой милион!/ Киро просто и Лена от парапета/.

188

Йордан

преди 3 месеца

Бреййй, и какъв среден пръст има само... Докато има хора, които искат такива Ицовци Средни Пръстчета да представляват България в Европа, няма да го прокопсаме.

187

Анонимен

преди 3 месеца

189 Английският на средниста Ицо Хазарта е на ниво 5 клас.

186

Анонимен

преди 3 месеца

Ицо Хазарта, който показа среден пръст в парламента, е още един ***, който ще срами България в Брюксел. В ПП още си учат уроците и никога няма са ги научат, вече три години все учат на наш гръб. Но живеят в лукс и забавления.

185

KORAMIYANKO

преди 3 месеца

Много жалка история ей...

184

Анонимен

преди 3 месеца

Най-големият некадърник в държавата е т.нар. президент Радев. От неговите изцепки и "гениалности" започна всичко. И продължава да разединява и да ни закопава. Няма стигане в посока надолу. Едва ли някой успя толкова да провали държавата от тройната коалиция насам.

183

Анонимен

преди 3 месеца

Ако бях техен симпатизант, аз също щях да дам преференция на Ицо. Завистниците му да го д.хат! А на бас, че той ще се ориентира за ден-два в задълженията си, на путинския парашутист ще му трябват месеци...

182

Анонимен

преди 3 месеца

Ей, умряха от завист възрожденците за заплатата на Ицо. Но той поне работи. А тяхната Волга ще взема пари за бездействие. За нищо не става. Европейците си умират да си говорят с развален грамофон, едва ли не! На него защо не завиждат?

181

Анонимен

преди 3 месеца

Това за Волгин, че ще ставал евродепутат, някаква шега ли е?

180

Анонимен

преди 3 месеца

буха буха бухаха, Кирчо Парапета Ицо Хазарта, Боко Тикавата .... пък ние бехме заявили че ерата на борчетата е отминала...

179

Монгол

преди 3 месеца

Нека погледнем по-трезво на нещата. Не можем да виним Хазарта, че се превърна в герой от песните си. Три деца с хип хоп в България не може да нахрани човек...Не можем да виним и ПП, че си избраха един *** за представител в ЕС - в крайна сметка, само подобни, които не могат да стигнат сами и до *** в евро парламента ще изпълняват послушно и ще цъкат както трябва. Всичко е нормално и според очакванията ! Сега, за тия 35% гласували вече не знам какво добро да кажа..

178

Беци

преди 3 месеца

Той казва че се среща с деца от домове и вече ги слуша.....това малко ли е за европарламента. мисля че за това си заслужава да получава 20-30 хиляди евро. Ще слуша и ще се бори за България. Майка ни жална.

177

Илия

преди 3 месеца

До АнонименЕ как кой, към коя партия е.....

176

Анонимен

преди 3 месеца

Абе кой го направи политик това недоразумение !

175

Анонимен

преди 3 месеца

Вярно само и само за висока брюкселска заплата е жадувало момчето! И без особени усилия и заслуги му я дадоха!Че то от концерти с мижав интерес толкоз не мож изкараДруго си е да търкаш банките в Европарламента , колкото е направил тук, толкова и там ще направи, ама кой ти гледаТрябва много да почерпи гласувалите балъци

174

Анонимен

преди 3 месеца

ГЕРБ са лоши, без съмнение, но тези направо са за изчегъртване- измамници, мошеници,лъжци.