330

АРИЙСКИЯ КХМЕР

преди 2 седмици

да идват Непалки и Индийки уникално красиви жени са

329

Анонимен

преди 2 седмици

Целта е да се унищожават българите без значение средствата И начините, всичко това е дело на посолството от Америка

328

Христо

преди 2 седмици

Толкова много българи има, а ние ще вкараме най - голямата зараза на света през парадният вход на България..Тези скотове нямат ешемнтарни хигиенни навици, да не говорим за възпитание..

327

Еврогейец

преди 2 седмици

Българина трябва да работи за минимална заплата -724 чисто а непалеца за 1000 евро чисто на месец.

326

Търсят по добър

преди 2 седмици

Живот в най бедната страна от Европейския съюз а не в проспериращия техен Брикс . Това преведено на логическо мислене какво означава другари ?

325

Анонимен

преди 2 седмици

само мошенгери , елементарна справка в Гугъл показва, че минималното заплащане за такава дейност в Непал е 220 долара , а не 100 ! И това е стартово, касиерът взима около 600 долара! Ше дойде някой да ви работи за 600 долара на май*ната си в пробитата дупка наречена БГ Територия....Единствено това го смятат като евентуален трамплин към западна Европа.

324

231

преди 2 седмици

Чудесно! Вземете ги да "работят" за вас и да видим с колко процента ще ви се увеличат липсите, загубите, кражбите или по-скоро присвояванията... Алчност и тъпотия!

323

Матрял

преди 2 седмици

Обезателно трябват и афганистанци,много добри сервитьори са

322

Google map

преди 2 седмици

Объркали са адреса.

321

Реалист

преди 2 седмици

То нормални заплати няма, те за високи мечтаят,а за щастието -да забравят.

320

Анонимен

преди 2 седмици

Вече има такива и то не само в столицата, a даже и по разни провинциални градчета. Обикновено живеят в гетата или около гетата. Работя такава професия при която ми се налага да пътувам в цялата страна. Виждам ги.

319

Анонимен

преди 2 седмици

Понякога се чудя дали някой плаща на тези хора за да говорят така. Това категорично не е вярно, че нямало кадри. Кадри има и те дори са много добре подготвени и за почти всеки бизнес. Просто хората се хващат да се занимават с нещо друго или ходят в чужбина, защото им дават обидно ниски заплати и не им се занимава с Гаанчовци шефове.

318

Колю

преди 2 седмици

РОМИ НАШИ НЯМА ЛИ ТУКА,ЧЕ ЩЕ СИ ВНЕСЕТЕ

317

Анонимен

преди 2 седмици

"Мисия Туран" на Алек Попов може да им е настолната клик на нашите политици ;))

316

Toni Ivanov

преди 2 седмици

Изглежда не ни стигат емигрантите,които идват,че ще докарваме и тези в България,които ще се наплодят като зайци и ще имаме проблемите на Америка с черните.

315

Проблемът

преди 2 седмици

Е,че няма професионални училища, със съответната материално-техническа база които да подготвят кадри У НАС, така както би трябвало да бъде в една НОРМАЛНА ЕВРОПЕЙСКА държава.Или ако ги има са нещо като "Бялата лястовица".Почти всички училища насочени към индустрията НЕ ФУНКЦИОНИРАТ, а "бизнесът" лежи на стари лаври, не се развива, изцежда наследеното и никой не мисли за УТРЕ! За утре, когато ще имаме ТРАЙНО неграмотни и непригодни за нищо младежи, а съответно и световния бизнес ще бяга от нас!

314

Демократа с роклята

преди 2 седмици

Важно е да са "активни", да идват

313

End

преди 2 седмици

Индийци си имаме, да идват непалниците хахаха

312

Анонимен

преди 2 седмици

Мързеливи и мръсни и с начални хигиенни навици. По-смотани от тези няма. После идва обфрижването със соц.помощи и плоденето им. Целта е подмяна на етноса и населението в България, с възможно най-смотаниге и разхождащите се.

311

Чорбаджия

преди 2 седмици

Верно ли спяли по 2 часа на денонощие само, а другото време работят? Щото така са ми обещали