36

Анонимен

преди 3 месеца

с какви на цвят прашки ще се яви джуджи пред султана

35

Анал Лютви

преди 3 месеца

Ердоган ще му пръсне халката

34

82-ОМБР

преди 3 месеца

До 40 може и скъпа,а може и пре-скъпа да си я копуваме електрониката! Имаме парички в изобилие-угажда ме си!

33

82-ОМБР

преди 3 месеца

Киевския"режим"е американски режим,разтреляй го де;)))) А вовачка ще бъде обявен за чужд агент му-ха-ха

32

Анонимен

преди 3 месеца

Много ми се иска да видя кого ще арестуват и разстрелят първо за военни престъпления - киевския режим или Путин ;)

31

Анонимен

преди 3 месеца

А аз като гледам западните лидери са се спукали да припарват в Русия ;)))А толкова им се искат евтини ресурси... ;)Между другити Русия спира изнбоса на инертни газове. Купувайте електроника, че ще поскъпне.

30

82-ОМБР

преди 3 месеца

Ужасно много ни интересуват очакванията на издирвания в 123 държави по света диктатор с(вероятно)ментални увреждания. Жена му и дъщерите му дали имат очаквания ли птщри тях спецялно,това с очакванията свърши много одавна!?

29

82-ОМБР

преди 3 месеца

Путин очаква ли на султана ятагана да е чист или,и сиренясъл ще го поеме????

28

НАТО

преди 3 месеца

ПРЕДИ ВРЕМЕ БЪЛГАРСКИЯТ ПОСЛАННИК В САЩ ПЕСТЕЛИВО КАЗА,ЧЕ САЩ И ЕС ИМАТ НОВА СТРАТЕГИЯ ЗА ЧЕРНОМОРСКИЯ РЕГИОН,НЕ ПРОСТО ЗА УКРАЙНА.СЛЕД ТОВА ЕРДОГАН ПОСЛУШНО КАЗА,ЧЕ ТУРЦИЯ ЩЕ ПОСТРОИ ОГРОМЕН САМОЛЕТОНОСАЧ-НАТОВСКИ,ЕСТЕСТВЕНО.НЯМА КАК ДА СЕ ДОПУСНЕ ГОСПОДСТВО НА РФ,ИЛИ КОЛКОТО Е ОСТАНАЛО ТАМ ОТ ФЛОТА ИМ, В ЧЕРНО МОРЕ.СЛЕД ВСВ СТАЛИН ИСКА ДА СЛОЖИ РЪКА НА БОСФОРА-В РЕЗУЛТАТ ТУРЦИЯ СВЕТКАВИЧНО Е ПРИЕТА В НАТО-РАЗГОВОРИТЕ С ЕРДОГАН НЯМА ДА ПРОМЕНЯТ НИЩО-ГЕОПОЛИТИКА,СЪР

27

Зозо

преди 3 месеца

Хахааааааааа. Пyтитo освен в Сев.Корея, Китай и Казахстан другаде не смее да припари :)))))))))))))))))) Даже в Турция го е шубе да иде :)))))))))))))))

26

ЧЕСТИТО!

преди 3 месеца

Хитрый план Киева с размещением F-16 на зарубежных аэродромах оказался убийственным для Польши, Румынии и Болгарии. Теперь под прицел России попадают сразу три страны НАТО

25

82-ОМБР

преди 3 месеца

Ако ще Крим да е руски от времето на Адам и ***,сега е украйнски,и наследниците на Екатерина торят Украйна!

24

82-ОМБР

преди 3 месеца

Руската гума спада бързо и сигурно,с нея умира и румен радев и орбан и под.полковник марков! Слава на Украйна,САЩ,НАТО и ЕС! Слава на Австралия,Япония и канада! Смърт за "братушките" асвабадители!

23

82-ОМБР

преди 3 месеца

Путин иска да панпурка големия резан чибук на султана!

22

Анонимен

преди 3 месеца

Ердоган се стреми да поддържа добри отношения с Русия. В Астана, Казахстан той ще моли Президента Путин да приеме Турция в БРИКС.

21

,,,,,,,,,,,

преди 3 месеца

НА СНИМКАТА СЕ ВИЖДА , ЧЕ ТЪПУТИН МУ СЕ ХОДИ ДО ТОАЛЕТНАТА ДА РАЗТОВАРИ ТВЪРДИЯ БАЛАСТ ОТ СВОЯ ПУТИН

20

...

преди 3 месеца

На снимката изглежда, че Путин получава дневната сводка за войната. Има вид на много уверен човек. Всичко върви по план.

19

РАЗБРАХМЕ !

преди 3 месеца

Путин се среща само с мюсюлмани !

18

Бай Дрън

преди 3 месеца

Никой няма да приеме Турция в БРИКС. Само се замислете. Ердоган губи местните избори, страната му е с голяма инфлация. Има вероятност опозицията да вземе властта. Кой при тия условия ще иска да приеме Турция в БРИКС? Ами ако стане като с Аржентина?

17

До 20

преди 3 месеца

Това ли разбираш под превземане? Бомбени килими и ядрени удари. Нали имат много добра армия, непобедима армия, защо не победят на бойното поле, а трябва да зануляват цели градове. Тука дори не говорим за партизанска война, а за война с фронтова линия и ясно изразени две войуващи армии. Просто са смешни и това го вижда целия свят.