45

4

преди 2 седмици

Нинчето е минало бешало!

44

Рендето

преди 2 седмици

Квото каже Червеният Капиталистически Олигархат, туй шъ е..., инак може да свърши кът Луканов! Другарите-господа може да й изпратят "Черните ангели" (от едноименния бг филм).

43

Анонимен

преди 2 седмици

Да се чуди човек, как може да има още толкова много заблудени овци, които гласуват за тези мошеници. На следващите избори господ ще прибере поне половината и дано България най-после се отърве от тях.

42

Анонимен

преди 2 седмици

Ревизоро е доказателство, че никой не си тръгва от държавната трапеза. В чужбина управляват 30-40-годишни хора, а у нас Александър Йорданов и генерал Атанасов са по телевизията от началото на прехода. Това важи и за Андрей Райчев

41

Анонимен

преди 2 седмици

Великият американски писател Джек Лондон станал световно известен като е започнал от най-ниското стъпало в живота.Бил е неграмотен пролетарии.Осъзнава че като се образова и самоусъвършенства може да успее.И благодарениена на своята упоритост стига до световно известен писател.По своя път той става убеден марксис-ленинец.Достига до един от ръководните постове на компартията.И стига до извода че социалистическото учение е утопията на плебея.И стига до още по-голяма крайност-Социален хероин.

40

Анонимен

преди 2 седмици

другарката е като путин , вечно ще е на поста .... докато не остане и един комунист от червените ескадрони да гласува

39

Анонимен

преди 2 седмици

Ще възкръсне ще се изправи от гроба като вампир.

38

Анонимен

преди 2 седмици

От както свят съществува, закона на крепостническото право съществува. По време на Осман имерията на АллахАкбар не успяха да го осъществят, но по време на КомунАкбар - Империята на Бог Сталин го въведоха и осъществиха. Изкорениха на Българските Ковбой - Селяни земите и ги натикаха в Кошарата на Колхозите - ТКЗЕетата... Та Корнелке, кога ще възкръснеш, да премахнеш Кошерната Кошара на Комунизма? Исус Христос, къде си да спреш обрезването на децата?

37

Анонимен

преди 2 седмици

Нинова не постигна нито една мечта в политиката----Нинова изрина Аргиевите обори на Позитано. Трябваше след това да отстъпи лидерството, защото е невъзможно жена да стане успешен политически лидер в България, в страната на смелите, всезнаещи и силни вождове на стари МПС-та, но и се замая главата.

36

Анонимен

преди 2 седмици

Нинова не постигна нито една мечта в политиката , голямата и борба бе за Премиерски или Президентски постове !

35

Анонимен

преди 2 седмици

До Анонимен--35 Какво общо има с комунистите , тая крадлива ''атлантичка'' , от ДБ/ДСБ-Костов/ ?МИСЛЕТЕ КОГАТО ПИШЕТЕ !

34

Анонимен

преди 2 седмици

Абе от Иванов всичко може да се очаква .... ще виждаме

33

Бай Дрън

преди 2 седмици

До IQ 0.14: Предполагам и ти гласуваш за алтернатива-някоя далечна люспа от СДС, освен ако не си твърд Доганист. Като не искаш народът да гласува за алтернатива, да бе гласувал за столетницата. Всичко друго е алтернатива на столетницата, нали? Имаше само едно изключение и то нелегално...но от там се пръкнаха и Атака и Възраждане...

32

Анонимен

преди 2 седмици

До Анонимен 31 Костов не беше ли икономист в БКП, какво да са мислили седесарите :)))

31

asd

преди 2 седмици

Няма ли да събирате сектата на Бузлуджа или Радев ще ви изпредвари на Рожен?

30

До-31

преди 2 седмици

Много точен коментар

29

Анонимен

преди 2 седмици

Кой предполагаше някога , че борците ще управляват тая страна----Ами "демократичните реформатори" искаха икономически силните да имат властта, както е в пазарна икономика. Мутрите са икономически силните и те имат властта. Да са мислели седесарските старци, като са скачали по паветата в София, какво всъщност правят. Сега децата и внуците им ще теглят за техните грехове.

28

Анонимен

преди 2 седмици

Видя се, че послания могат да се правят и без купените медии и поръчковите социолози. Всеки вече има смартфон и получава директна информация през интернет. Идва края на оядените прасета, неминуемо и неизбежно... Ако си мислят, че с купените клиентелисти и мин-гяни нещо са постигнали, жестоко се лъжат.

27

Галя от EmbassyTO

преди 2 седмици

Съдбата на политическото кафяво - в котешката w c

26

Мда

преди 2 седмици

Бих приел дори и шарлатаните да управляват пред алтернативата -граб