16

прах от терористи

преди 2 седмици

0.5 процента от българите вярват, че политиците са полезни. 14.5 процента симулират, че вярват и участват в избори, защото знаят, че има доносници, и не искат да си загубят държавната заплатка и пенсийка. Статистиците, пардон стъкмистиците, умножават бройката по 2 и се радват на 30 процента ВЯРА В ИЗБИРАТЕЛНОТО ШОУ ! ДЕ ФАКТО БЪЛГАРИНЪТ Е МЪДЪР, НЕ СЛУЧАЙНО СТОЛИЦАТА НИ Е СОФИЯ. БЪЛГАРИНЪТ СЕ ЗАБАВЛЯВА С ПОЛИТИЧЕСКИТЕмаймуни от парламентарния зоопарк. 130 партии, АМИ ТЪЙ ДЕ ! ЩО КВИЧЕНЕ ПАДА !

15

С° 2024

преди 2 седмици

Страшно е навън. Пълно е с ненамазани със слънцезащитен крем и се опасявам да не изгоря и аз покрай тях. Мажете се (ваксинирайте се) хора, не бъдете безотговорни.

14

Анонимен

преди 2 седмици

Има маски, а често в апартамента е по-горещо, аз съм на морето печете се в ада роби!

13

Анонимен

преди 2 седмици

Той въздухът на закрито е специален. Сахарският прах звъни на вратата, или *** на прозореца и иска разрешение да влезе. Ако чорбаджията не го пусне, стои и си пуши кротко в ъгъла.

12

До тоя с минусите

преди 2 седмици

Евалла бре играчч !!! Кво лошо са написали хората?!?! Дойде тук нахака минусите и вече си доволен. Тия минуси ли ще ти оправят деня??!? Съвет от мен - намали злобаата, щото тя води до диабет, pak и други неприятни неща!!!!

11

Анонимен

преди 2 седмици

Ами който е на море :)))

10

Анонимен

преди 2 седмици

До 7 - Аз съм подготвен. Достатъпно храна и ресурси, за следващите 12 хгодини, материали, батерии, кактони компютри с добре трениран LLM. И останалото не е точно легално

9

Анонимен

преди 2 седмици

Сахара с всяка изминала година се увеличава със стотици километри. За това се увеличават пясъчните бури и техния интензитет. И преди е имало такива, но са били изключение и рядкост. Сега е катастрофално. Половината дни от всеки месец са пясък! Глупостите, които някои казват, колко пясъка бил полезен за почвата - в малки количества да, но с тези темпове вече говорим не дали, а кога Европа ще се превърне в пустиня.

8

Анонимен

преди 2 седмици

Това със Сахара трябва да приключи. Пуснете водородните бомби, дет са без радяция, превърнете пустинята в стъкло и ... Край на прахтаааа :)

7

Анонимен

преди 2 седмици

До "да не са почнали климатичните локдауни?" - бегай за тоалетна хартия

6

Аз

преди 2 седмици

Нямам пари да отида до Сахара. Нека Сахара дойде при мен!

5

От 2 до До 2

преди 2 седмици

За съжаление си адски прав... Търговийката трЕбе да върви, а който няма левче за половин литър вода ще припада по улиците. Бизнеса да е добре, а народа нека MPE..... :(((((

4

До 2

преди 2 седмици

Е, как да си продават бутилираната чешмяна вода, ако има чешми?

3

СуперЗлО

преди 2 седмици

Отрежете пейките в парковете!

2

Анонимен

преди 2 седмици

При лошия бай Тошо във всяка градинка имаше чешма, даже и пред нашия блок имаше, така че СО, вместо да предупреждават, че ще е жега, да Фанат да върнат чешмичките. Тъй и тъй крадат милиони,та поне нещо полезно да свършат с тях....

1

Анонимен

преди 2 седмици

да не са почнали климатичните локдауни?