99

Баба

преди 1 седмица

Пред централата на отан нали синът му е там!

98

Анонимен

преди 1 седмица

на Бузлуджа там са червените.

97

От Америка

преди 2 седмици

Четейки цялата тази помия, която изливате върху един от най- бележитите наши съвременници, човек допринесъл изключително много за българската култура, обучил стотици изключителни артисти, стигам до следният извод. Заслужавате си съдбата, заслужавате си управниците, заслужавате да живеете в бостан от свински тикви.

96

Анонимен

преди 2 седмици

На пръстите на едната ръка се броят актьорите от ранга на Ламбо. Наум Шопов бе много добър актьор, но Ламбо беше по-добър.

95

Един Българин пита

преди 2 седмици

А къде да има паметник на Наум Шопов и на много други по-добри актьори от този измислен и прехвален?

94

Анонимен

преди 2 седмици

Не превръщайте столицата и градовете в дисниленд от паметници. На Стефан паметник или споменник са неговите действия, роли, труд, филми с които ще го помнят, а не с някакъв каменен обезличаващ образ.

93

Анонимен

преди 2 седмици

"Колко време мислите, че той е прекарвал в къщата си, която се намира до Семинарията?-------------------------------------------------------------------------------Ти кажи Ирен, наистина сигурно доста е хойкал по кръчми и жени и рядко е стъпвал в дома си

92

Анонимен

преди 2 седмици

Невена Коканова, Георги Парцалев и други по-добри актьори от него имат ли паметници в градинката пред Народния театър?

91

Пич

преди 2 седмици

Да започнем с основния въпрос - защо трябва да има паметник на тоя комунделл?!

90

Анонимен

преди 2 седмици

Как къде, разбира се "На всеки километър"!

89

Комунисти сър...

преди 2 седмици

В централата на БСП, много ясно - да му поднасят венци и да го целуват с умиление по устата.

88

АЙДЕ СТИГА ТОЛКОВА!

преди 2 седмици

Сложете му един портрет в НАТФИЗ и да се приключва тая драма. Чак паметници, Боже Господи... комунистическа грандомания. АМАН ВЕЧЕ! АМАН!

87

Ще ви помогна в избо

преди 2 седмици

НАли се чудите къде да му направите паметник? Аз ще ви помогна - НИКЪДЕ.

86

ОКТОПОД МАФИОТ

преди 2 седмици

ИСЛЯМСКИЯТ ЧЕРВЕН ТУРСКИ КАПИТАЛ ПО СПЕРМАТА СИ ВЪТРЕ В ИТАЛИЯ доказвал че българите са унищожителите на континента ЕВРОПА и ХРИСТИЯНСТВОТО

85

анонимен

преди 2 седмици

Изобретил ли е нещо или е герой паднал за свобода на народа.

84

Murcielago

преди 2 седмици

Не знам за паметника на Ламбо, но паметника на БМВ трябва да е в Перник, защото там умират всички БМВ-та, обикновено през зимата (мешат маслото, нямат гуми, трошат се, не вървят и т.н.)

83

Анонимен

преди 2 седмици

ПАМЕТНИК на унищожителят на континента ЕВРОПА Мехмед Али Агджа трябва да построите във Борисовата градина на местото на стадион Българска армия дето играеше ЦСКА са директните истински искания на Ватикана........ Италия и Турция .....СТАВАЙТЕ НА ТОАЛЕТНА ХАРТИЯ червени ужбългари да им се дупите

82

ТО БСП

преди 2 седмици

Тeрористите от БСП питайте, сигурно ще искат да го направят на мумия и да го сложат в Народното Събрание, като почетен председател и всички Парламенти да се откриват и закриват от най-старата мyмия.

81

Lambo Pametnik

преди 2 седмици

Паметник на Ламбо ще направите, ами паметник на Ауди кога?

80

ДА се РАЗСЛЕДВАТ

преди 2 седмици

ФРАНЦИЯ дето са "ПО-ГОЛЕМИ РИМОКАТОЛИЦИ ОТ РИМСКИЯТ ПАПА" казаха че там където започва Италия е АФРИКА ....................Турция, Италия,Ватикана се подозират даже за УМИШЛЕНО ДВОЙНО УНИЩОЖЕНИЕ на Европа и Християнството с мотив че континента ЕВРОПА и ХРИСТИЯНСТВОТО са ИЗЦЯЛО ГРЪЦКИ НЕЩА и прословутият град Рим (Рома) никога не са били Европейци или Християни..........По времето на Римската Империя със столица Рим е НЯМАЛО континент ЕВРОПА а е имало Римски Расизъм и Робовладелски строй