20

Старши комисар Рамбо

преди 2 седмици

Правилно са ги гърмели.Ша бегат.А рушвета къде е.Ние от милицията подкрепяме колегата.Така са ни учили.Стреляме на месо.После ша ни опраат.

19

Анонимен

преди 2 седмици

Опит за убийство и пуснат под гаранция? Защо? Сомалия са по добре от това блато.

18

Анонимен

преди 2 седмици

Престъпникът, който уж е ченге, трябва да бъде пребит с винкели от озверели дебелаци! После да му завират твърди предмети в отвърстията и накрая да го хвърлят в близкия язовир!

17

Анонимен

преди 2 седмици

Докато няма осъдени и вкарани в затвора ченгета-престъпници рейтинга на полицията ще продължи да пада.Рано или късно ще има саморазправи с подобни ченгета и техни роднини както бе при соца /с граничари за 10 дни отпуска застреляли нарушител, опитал се да избяга от соц рая/

16

Анонимен

преди 2 седмици

До Анонимен 19 - Ако, ако .......ако баба ти беше мъжка, щеше да е с ........В случая е стреляно неправомерно по младежа от служител на реда.

15

Анонимен

преди 2 седмици

И ако тоя младеж беше убил с колата 1-2 човека какви щяха да са коментарите? А сега се оказва че е светец , избягал от полицейска проверка. Затова няма ред в бг-то.

14

Анонимен

преди 2 седмици

Да съди МВР за 100 милиона, пропорционално на богатството и загуба на пари от ппстрадалия....да видим България каква цена дава на живота на един нейн гражданин!

13

Анонимен

преди 2 седмици

Да се издаде закон цивилни полицаи,видят ли млади момчета след 22ч в кола да ги гърмят на воля.

12

Анонимен

преди 2 седмици

До КАКВО ПРАВЯТ ПЕТИМА - Да, не е много нормално, но все пак са на по 19 или поне така писаха. А стрелбата по кола с такива младоци за какво се смята? Американски Йекшън? Служител на реда, освен да вади лично оръжие и да гърми по коли с хора, би трябвало да носи и някаква отговорност и да може дао прецени последствията.

11

Наблюдател

преди 2 седмици

Това е опит за умишлено убийство.А това ,че не се е интересувал от състоянието на момчето,не е отишъл в болницата,не е докладвал за случилото се може да означава,че е бил пиян и или дрогиран.За такова нещо наказанието не може да бъде от 2 до 10, а много повече

10

Анонимен

преди 2 седмици

До IQ 3.14Много добър коментар. Така работи системата, започва изопачаване, полу-признаване, че тоя сладур се е помислил за Рамбо, може и да е употребил наркотици.. кой знае за тях нали тестовете са не приемливи, следва спиране на информацията и понатото отлагане с години, през това време хората вече са забравили. Обичайната схема и за престъпници и за милиоционери-рамбовци всичко под един знаменател. Да сме живи и здрави, ще плащаме данъци... нямаме избор.

9

Анонимен

преди 2 седмици

Като цяло разлика между пpecтъпници и полицаи НЯМА!!! Разликата е че младите пенЦионери имат законно право да стрелят безнаказано, докато обикновения бaндюга ако няма връзки ще лежи в затвора!!! На тоя каубой що не му казват името поне като го видим с пллюнка да го поздравим?!? Ами оня HCO дето возеше кирЕ и затри човека?!?! И на него не му казвате името и случая се потули нали? Долллниии и мръсннни мафиози с пагони и значки!! Бог забавя,но НЕ забравя!Рано или късно и вие ще си намерите майстора

8

Бай Илийчо

преди 2 седмици

По една гега или дряновица им дайте.За стрелба жилка.

7

Анонимен

преди 2 седмици

Дайте една снимка на ушевия катилец,може и на цялата банда катилести татуирани нискочели брадясали морално разложени младопенсиониращи се ceлинчuта. Как се возят в ситроенчето искам да видя.

6

Анонимен

преди 2 седмици

До Прокурора на Пелишат - Е, ти пък, то тук квот е наХисано в 24 часа.....

5

Въпрос

преди 2 седмици

Приберете им оръжието ,за кво им е в този случай?!

4

Прокурора на Пелишат

преди 2 седмици

Гаранцията е намалена на 1000 лева!Исканата гаранция от РП беше 5000 лева,но по искане на защитата на полицая беше намалена! Хубаво е да се отразяват нещата обективно...

3

sherlock

преди 2 седмици

...."хише "24 часа".(!!!!????)

2

?

преди 2 седмици

Ами раздайте им тояги. Остана ли закон който да не е в полза на престъпниците. Наказателния кодекс се е превърнал в направление за СПА хотел на престъпници!

1

капанче

преди 2 седмици

Капанче е. Който мунплати гаранцията, ще трябвя да се обяснява с НАП. Аз лично се притеснявам, че ще довърши работата.