550

Стига глупости

преди 2 седмици

До опетков: 40 милиона лева даде правителството на Бойко на Георги Гергов за една дупка в центъра на Варна, която не струва и една десета от това. И тази дупка си е все там. Ето ти корупция, ето ти разхищение на държавни пари. Какво ще плачеш за безплатните детски градини и ще наричаш другите т'ъпаци. Първо си размърдай двата грама м'озък. Питай бат'си Бойко за тези милиони.

549

Какво следва

преди 2 седмици

БСП трябва да се опази от плазмодият Станишев и дружинката му. Надявам се, че Корнелия Нинова се е погрижила за това.

548

Малко за политика

преди 2 седмици

По времето когато Корнелия Нинова беше министър на икономиката нито един патрон не е заминал с неин подпис към Украйна. Към други държави да, но към Украйна - не. Много я п'люха за това всички слуги на евроатлантизма.

547

Не е ли ясно?

преди 2 седмици

До опетков: По цял свят държавите подпомагат младите семейства, които отглеждат деца Само нагли *** като теб си мислят, че това е излишно.

546

опетков

преди 2 седмици

До Въх Основната идея на "лявата идея" е да окраде едни пари от умните, трудолюбивите, можещите и знаещите, да крадне колкото може и остатъка "щедро" да разпредели на глупавите, мързеливите, тунеядците, "онеправданите" тарикати с две леви ръце.

545

опетков

преди 2 седмици

До Бай... "Толупа" сам си е направил партията, а не се е вмъкнал като чуждо тяло, като кукувиче яйце в синигерово гнездо. Това е вашата любимка, "госпожа Лъжа", бивша седесарка, протеже на др. Костов и успешна приватизаторка на Техноимпекс. След това като зам. министър при Станишев, уволнена от него заради корупция-приватизация на Пловдивския панаир и харизването му на Гергов.

544

опетков

преди 2 седмици

До Да си припомним Няма нищо безплатно, тъ*пако! Тези пари излизат от нечий друг джоб, прибрани от държавата. Комунистите са известни с това, че много лесно раздават парите на другите, след като са им ги прибрали. Ти ми кажи има ли една стотинка от нейните, които др. Нинова да е дала "на ползу роду"? Няма и няма да има.

543

Анонимен

преди 2 седмици

Този филм сме го гледали

542

Да си припомним

преди 2 седмици

Благодарение на участието на БСП в правителството на ПП-ДБ-БСП-ИТН имаме безплатни детски градини. Ама БСП не била лява партия, така ли тролчета? Хайде продължавайте да п'люете по Корнелия Нинова.

541

Малко за политика

преди 2 седмици

Корнелия Нинова оттърва БСП от Георги Гергов. А в центъра на Варна още стои дупката, за която Гергов получи от правителството на Бойко 40 милиона левчета. И то за какво: за да мъти водата в БСП. Но Корнелия го изрита по късата процедура.

540

Да и благодарят

преди 2 седмици

Корнелия Нинова опази БСП от коалиция с ГЕРБ. Дори само това да беше направила заслужава да я изпратят с почести.

539

Да си припомним

преди 2 седмици

Благодарение на БСП и лично на Корнелия Нинова се опазихме от джендърско законодателство.

538

Митко бомбата

преди 2 седмици

БСП е наследница на най-голямата и най-стара европейска терористична организация и на челно място в Света-БКП. Като е отговорна за палежа на немския парламент и взрива в църквата Св. Неделя в София-най -големия единичен терористичен акт в Европа и до днес.

537

Евалариус

преди 2 седмици

Нинова пое БСП с 900 хиляди гласа и ги остави на 90 хиляди гласа . 1000% ги съкрати. Трябва да и дадат орден -борец против комунизЪма.

536

печати

преди 2 седмици

През цялаото време ми пречеше представител на БСП да поставям печати върху машините, накрая дадох друг да поставя печатите и в урната имаше бщлетини без печат.

535

подала оставка....

преди 2 седмици

Комунист не подава,само взема.

534

червени

преди 2 седмици

Червените бацили нападат хора.

533

1997

преди 2 седмици

до 681:Единствената лява придобивка е хиперинфлацията.

532

скоро

преди 2 седмици

След нея да си тръгнат и избирателите й и подръжниците й. Червени вампири!

531

681

преди 2 седмици

До Случаен минувач ....но търсиш левите придобивки в живота нали,които вие не можете да дадете на хората!