28

бл.134 в Zап. парк

преди 1 седмица

Направете ги по 5 бона и вкарайте 50 хиляди работници от не знам къде до края на годината.Вашата ..

27

Анонимен

преди 2 седмици

А бе срамна работа! А швейцарсщото правило още по с.амна работа! То предвижда такова изоставане ежегодно на вече отпуснатите пенсии, че не може да се опише. Вместо да използват по големия коефициент т.е. този на нарастване на заплатите те го делят на две и добавят половината инфлация която в нормалните години на работеща икономика изобщо не е цифра. Така че политиците да си опичат акъла....

26

Христо Христов

преди 2 седмици

До Анонимен/16 "В Гърция възрастта за пенсиониране е 67 години и за мъже и за жени. Сигурно и ние отиваме натам." - 67? Мечтай си - за младите сега - 71 не им мърдат. В Дания е прието. В Холандия - на там вървят нешата.

25

Христо Христов

преди 2 седмици

До Иван/18 "Хората трябва от млада възраст да помислят за старините си. Дари ще инвестира, дали ще купува имоти, дали ще направи бизнес, от който да се храни без да му се налага да работи." - затуй социалните демокрации са измислили данък имущество. Събирай, та да плащаш данъци всяка година върху събраното.

24

Много подвеждащо

преди 2 седмици

Пенсиите не се изплащат от БВП а от вноските за пенсия и от бюджета. В България бюджета е малък заради ниските данъци - плосък данък и ниисък корпоративен данък.

23

Анонимен

преди 2 седмици

До Димо Не дават заплати като в НС и бг бегат. Като нема заплати НОИ фалира.

22

Анонимен

преди 2 седмици

ПП и ГЕРБ какво точно прават в НС нали те гласуват пенсиите.

21

Анонимен

преди 2 седмици

Който не дава пенсии и заплати търгува населението си и то заминава!

20

Димо

преди 2 седмици

Проблема с пенсиите е че няма кой да работи за да изкара пари за пенсии а не колко са големи,така е в цяла Европа,застаряващо население и субсидии от бюджета за попълване на разликите.Днешните работещи вкарват само част от парите си в държавната пенсионна система,остатъка е в частни фондове,а настоящите пенсионери масово взимат пенсии от държавния фонд няма как да излезне сметката ,отделно кражби с фалшиви ТЕЛК и резултата в ясен

19

Каракочев

преди 2 седмици

На българският бизнес и това му се вижда много.

18

Иван

преди 2 седмици

Пенсиите трябва да бъдат спрени. Хората трябва от млада възраст да помислят за старините си. Дари ще инвестира, дали ще купува имоти, дали ще направи бизнес, от който да се храни без да му се налага да работи.

17

спиций

преди 2 седмици

така е в българските институции обичат да остават много пари излизат си на края на годината за да могат да си раздават като бонуси за добре свършена работа а народа да правят това което си прави с гореща супа...... поздрави ахмет

16

Анонимен

преди 2 седмици

Всеки ден статии за пенсии. Чудя се какво ни готвят. В Гърция възрастта за пенсиониране е 67 години и за мъже и за жени. Сигурно и ние отиваме натам.

15

Ееее

преди 2 седмици

Бай Каиш от сусорлево е ларж ве, намалете още пенсиите, бай Каиш влачи

14

Сега като

преди 2 седмици

Дойде Баце,ще станат 5%.Той мрази пенсионерите,ядат му асфалта

13

Анонимен

преди 2 седмици

Значи в Гърция,която уж беше фалирала,пенсиите най-високи спрямо БВП,а в "стабилна" България най-ниски.Като си мълчите и тия ще ви вземат.

12

Христо Христов

преди 2 седмици

Може би трябва да се каже,че става дума за държавната пенсия.

11

Въпрос

преди 2 седмици

За първи път някой мери пенсиите като % от БВП. Само погледнете къде е най-нисък - Ирландия. Дали взимат лоши пенсии? Не вярвам, но БВП на глава от населението е най-високото от еврозоната, след Люксембург, което е един данъчен рай, и не определям като държава. Най-висок - Гърция, който са фалирали и изкуствено ги поддържат да не повлекат еврозоната. Сега помислете дали не е редно да се съсредоточим в БВП-то, а не в завишаването на пенсиите, при липса на всякакви инвестиции? Ирландия или Гърция?

10

Алчен пенсионер

преди 2 седмици

Спокойно за 2024 г. вече са 11%, всяка година ги вдигаме с по 1% и до края на века ще гоним100%!

9

АзъКанъАзъ7112136860

преди 2 седмици

Ако аз имам власт пенсии няма да има.Ще има семейства,които осигуряват със спестявания своето бъдеще.А всеки номад,който иска да получава пенсия ,имитирайки болести,както това правят масово сефарадите във Франция ще бъде осъден и лишен от живот. Не е само във Франция.Разходете се около Женският пазар в София,Витошка,градинките на църквите и ще видите стотици сефаради ,които нарочно се обличат бедно,но спират на всяка крачка да ядат,харчат Вашите пари. И все хрупат пред бедни деца садистите.