12

Анонимен

преди 2 седмици

Е в крак с модата, е-рецепти,е-бележки, е-пари и др е-...-та.

11

1212

преди 2 седмици

БНТ, БТв, Нова ТВ, Дневник, Капитал, Труд, Стандарт и прочие медии купени от Пеевски, Прокопиев, Бате БОко - асфалта, Доган, и други съмнителни личности вече не са свободни медии и това се вижда ясно. Вие не отразявате и 5 % от нещата които се случват в България да не говорим за чужбина. На всичкото отгоре каните избрани личности които знаете какво ще кажат и по този начин манипулирате гражданите. Затова интернет ще става все по важен докато не му турите чатала и на него с разни регулации.

10

Анонимен

преди 2 седмици

Във официалните медии като триете коментари,така ще е.Хората се ориентират където има свобода на словото.

9

баба мара

преди 2 седмици

масово се трият коментари има забрани за коментиране от порядъка на 6 месецадруги искат регистрация за коментиране отвратителна обстановка в българияхората са отвратени от всичко

8

Чалга дивак

преди 2 седмици

Социалните мрежи са новото сборище на лековерни oфтси. Едно време Бau Гaнuo ги подбираше на площада, сега от тиктоката.

7

Слафчо

преди 2 седмици

От телевизора им казваше какво да гласуват в НС и ония му работеха на пружинка до среднощ, що да не се действат избирателите по тик ток и по телевизора?

6

До 3

преди 2 седмици

Е,бива ли да си толкова елементарен, А?! Социалните мрежи са пълни с теории на конспирацията, не верни и често фалшиви и политически и социални новини.

5

Анонимен

преди 2 седмици

Не е никакъв феномен. Опитват се да ви заблуждават като внушават, че е през социалните мрежи, а всъщност е политически инженеринг. За това и социолозите не уловиха в екзит-половете тенденцията. Екзит пола е създаден да улавя нагласите и при появата на резки отклонения (както случая с Величие) се установява манипулиране на резултатите.

4

Анонимен

преди 2 седмици

Е нали на мода е всичко електронно, това е бъдещето, що тогава толкоз шум. И без това са само 4%, не е страшно, но сега с тази реклама....:))

3

Анонимен

преди 2 седмици

Тези динозаври в телевизията сега откриха интернета, жалги слуги

2

Анонимен

преди 2 седмици

По медиитв много започнаха да лъжат и хората си намират друг начин.Там и обидите не са позволени за разлика от тук където редовно толерирате пpocташки писаници.Нормалните хора взеха да се кръстят преди да четат сатанинските коментари,които вие редовно не триехте...

1

Анонимен

преди 2 седмици

Нормалните хора не ги използват.