126

Баба Вангелия речи

преди 2 седмици

Хитлер, Наполеон и академикът демокрад от село бяха тръгнали срещу велика Русия. Нищо ново под слънцето.

125

Анонимен

преди 2 седмици

Българските заспали офце пак ги таковаха, между тези 100 БТР-а се оказа че са дали и самоходни гаубици за които разбира се никой не писа. Беха ги нарочно покрили с брезенти за да не се виждат и офцете блеят беее беееБГ оръжие се изпраща на Полша от където се превозва към Оркландия

124

русия фалира и ако

преди 2 седмици

спечели войната, защото трябва да похарчи стотици милиарди долари за възстановяване на разрушеното от самитеОРКИ. ИванушкаДурак първо действа, после се чеше поТИКВАТА, като видиПРОСТОТИИТЕ си.

123

Анонимен

преди 2 седмици

До Анонимен124 а путин тогава агент а запада ли е а олгин да те видя как ще избегнеш 132 Статия на нпк )))

122

Анонимен

преди 2 седмици

До Честно казано я бягай да забрененееш от някой африканец ологин сега тях мъкнете явно руснаците свършиха пък блей аве путин

121

Честно казано

преди 2 седмици

Държавите от източният фланг на НАТО са разходен материал във войната срещу Русия. Гледайте Украйна и си правете изводи. Зеленски няма полезен ход за себе си, но има шанс да спаси милиони украинско население, ако спре войната. Кому е нужна Украйна без население? На онези, които имат намерения да я разпарчетосат. На САЩ, Англия, Франция, Полша и Румъния естествено. Кое е по-важно за Украйна? Да стане независима или да изчезне като държава и население?

120

Кравар Евроатлантик

преди 2 седмици

90% от руснаците нямат канализация ама щели да правят нов световен ред разбираш ли

119

Анонимен

преди 2 седмици

Те не се интересуват от бъдещето на Украйна. В сериозните анализи тя отдавна е принесена в жертва. Интересуват ги отслабването на Русия по примера с Афганистан, чиято роля сега се изпълнява от киевския режим. Западът иска не победата на Украйна, той търси богатствата на Русия. Те го привличат. Украйна е средство, не цел. Западът иска да овладее територията, ако може минус народите по тези земи, били те руснаци, украинци, беларуси или чеченци. Това е същността на сблъсъка, в който Украйна е главната жертва.

118

Анонимен

преди 2 седмици

Западът ще избягва ядрения конфликт докато не се подготви и не се изравни или надмине Русия във военно- стратегическо отношение. Може това никога да не стане, няма как да предскажем, но засега в Украйна той има интерес от война, но само конвенционална, позиционна и продължителна. За него колкото повече руснаци и украинци се избият, толкова по-добре. Западните съюзници ще продължат да дават оръжия и подкрепа на Киев, но на час по лъжичка, само толкова, колкото да крепят режима, за да може той да изпълнява задачата си като дразни, обезкръвява и изтощава Русия. Те не се интересуват от бъдещето на

117

Анонимен

преди 2 седмици

Сега ние дадохме ли си установките С 300, че нещо не стана ясно.

116

Анонимен

преди 2 седмици

Украйна не е искала, ама ние даваме. Под ние, разбирайте правителството.

115

Анонимен

преди 2 седмици

Щика в дирника на путин ще бъде Български за тая цел да удеят кремъл

114

Анонимен

преди 2 седмици

путин ще свърши като кадафи надживявайки русия

113

никой

преди 2 седмици

А КАСЕТЪЧНИТЕ БОМБИ, С КОИТО ОБСТРЕЛВА ЕТНИЧЕСКИ БЪЛГАРИ В ХЕРСОН !?!? КОИТО РУСИЯ ДАВА НА ООН,

112

Анонимен

преди 2 седмици

"Украинците са пролива кръвта си за нашата свобода и сега когато ние трябва да направим нещо за тях станаха просяци" - нашата свобода не я мисли, ако се наложи ще пращаме и поляци, и прибалтийци, и румънци, и който там има желание.

111

Анонимен

преди 2 седмици

С нашето разрешавам да стреляте и по Москва, и по Пекин, и по Брюксел, и по Вашингтон, ама най-добре го дайте за скрап, че от както сме в НАТО само за тва става нашата техника от 80те.

110

Много е просто!

преди 2 седмици

Не е искала, защото НЯМАМЕ ТАКОВА! И след като нямаме, значи не сме давали и няма за какво да ни моли!

109

...

преди 2 седмици

Физички оръжието може да не е в Хохлия даже, а в някой гараж в Африка. Препродадено.

108

Анонимен

преди 2 седмици

Украинците са пролива кръвта си за нашата свобода и сега когато ние трябва да направим нещо за тях станаха просяци

107

Анонимен

преди 2 седмици

Не са искали щото не стават, какво да ги замерят рашките с БТР-и ли.