151

Виктор

преди 3 месеца

Пълен провал за ПП-ДБ. Дано си дадат реална сметка за ситуацията, както и за загубеното доверие на хората, което никога няма да получат обратно.

150

Филип

преди 3 месеца

ПП-ДБ нищо не печелят, а губят покъртително в резултат на безумията си

149

Тия са като

преди 3 месеца

*** пред КОМПЮТЪР!?Такива са и ТИЯ политици.

148

Така са свикнали

преди 3 месеца

Едни плащат дългове и другите друсат КЮЧЕЦИ.

147

Честита победа

преди 3 месеца

На шарлатаните за фалшивите избори които окончателно ще доведат до нови 600милярда евра външен дълг който ще изплаща Българина и етносите ще дадат още 34г.КЮЧЕЦИ.

146

Не е то тъй:

преди 3 месеца

Извадка от сканиран протокол за село Трем община Хитрино, област Шумен : ПП- ДБ - 134 гласа, ГЕРБ - 2, ДПС - 1 . Това в район с преобладаващо турскоезично население.

145

Анонимен

преди 3 месеца

ПП-ДБ печелят 23 и 24 МИР в София - като гледам колко нелепи са пришълците, "Ай Ти специалисти", в Младост не се учудвам, че ПП-ДБ са спечелили изборите. То заради това и квартала е ***. Оня техния, мустакат, кмет не е направил нищо за квартала. Дори и при предните два кмета, едната дето отиде в затвора, и оня дето го разследва Кьовеши, имаше по-голямо развитие. Тоя само разправя, че нямало пари, ама сменя сменени настилки около общината.

144

23 и 24 МИР в София

преди 3 месеца

Това ли са гетата на софия?

143

Проблемът

преди 3 месеца

Не е в резултатите. Нямаше една свястна партия със свестни хора, че да ги изберем. И избрахме от нищото ***.

142

Само

преди 3 месеца

Реститутска софия си брани кокорчетата.

141

Анонимен

преди 3 месеца

Браво София. България с Европа. Не им се давай на ТКЗС тата, тия си заслужават мизерията

140

Анонимен

преди 3 месеца

Кърджали Силистра Шумен Търговища бяха дадени от ГРОБ и винету на ДПС ...така хем ДПС доволни разширяват вилавта си, хем Винету доволен че с ДПС ще лапат баницата. Губещ е целият български народ! Честито на ЕвроПидералДемократите, които за власт продадоха българският интерес!

139

простотия провинция

преди 3 месеца

Умните хора в Столицата гласуваха за ПП ДБ!!!

138

Анонимен

преди 3 месеца

В чисто българските райони второ място заема Възраждане. Тоест там където ДПС Няма възможности да манипулира и плаща. Коментарите са излишни

137

Фен на

преди 3 месеца

Много ама много глупавв народ

136

Анонимен

преди 3 месеца

КОЙ 1-ВИ , КОЙ 2-РИ ,.... но резултатът е ,--ЦЕЛО-МАНДАТЕН КАБИНЕТ !

135

Отново :

преди 3 месеца

Хвърлени пари за избори , на вятърът !

134

Полезна информация

преди 3 месеца

От тази статискита поне човек може да си извлече полезна информация в кои градов в България все още няма толкога м0нголи - там където ДПС са последни или дори не фигурират в класацията. Добре е да се вижда че все още има такива. Адмирации към Пловдив. Един от най-старите градове в цяла европа все още не е допуснал да се напълни с австралопитеци. Интересно как. Трябва да споделят тази информация и с аудиторията.

133

Ези Калъч

преди 3 месеца

До Анонимен134: Еми значи идеално Бате Бойко ще си управлява и така всички са доволни. Ти най-вероятно си най-доволен, за което поздравления :)

132

Жалко

преди 3 месеца

Парението на цял един народ. Официални дъното е стигнато може би и леко подминато. Специални благодарности на всички които не отидоха до урните и позволиха това да се случи. Довечера пак псувайте по телевизора, докато си пиете ракията, и чакайте някой да дойде да ви оправи, като с магическа пръчка.